malawaszka Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 ooo one są nieskończenie bosko słodkie Quote
Olund Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Rany Korono twoje H - dożki to małe czarodzieje, każdego zaczarują. Pieknie lśni im sierść i maseczki takie sliczne mają. Ucałuj je wszystkie mooocno odemnie. Quote
Onnna Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Aż się człowiekowi sama gęba śmieje jak ogląda takie maluchy. Tylko brać i przytulać :) Monika, aż wstyd się przyznać, że dopiero dzisiaj dotarłam na Toją stronkę :( Wszystkie fafluny są słodkie. Ale samo naj to imię Faworek :) Rewelacja :lol: Takie słodkie i smaczne :) A i sam Pan Pies też piękny!! Jeszcze tylko jeden dzień !!!! Quote
Magoral Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 KORONA -pieknie rosną te "małe fasolki " haha :D Moja fasolka wyrosła na 65-kilogramową fasole Pozdrowionka i całuski w noski dla "maluszków" Quote
mrowka Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Ja chce i DOZKA w pierszej kolejnosci! i bullika i boksera 8) no nie moja droga :roll: przecież to towarzystwo to każde z innej parafi :o Ja tam kcem doga i tylko doga 8) Mogą byc dwa alibo i więcej 8) No wiem :oops: i calkiem inne charakterki :oops: 8) Ale kazdy wie ze ja doga chce!!!! 8) Z wielka checia cala gromadke od KORONY bym wziela... Dajcie mi tylko duzy dom i kase 8) :wink: A to zdjecie Diduleczki z malym Diduleczkiem jest boskie!! :iloveyou: Koronaaaaaa.....!!! :bigcry: Quote
Insomnia Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Korona,maluszki sa slodziachne,niech rosna szybcutko i zdrowo :-) a ja mam takie pytanko na przyszlosc?Bo Ty juz mialas kilka miotów dogusiów w swoim domu-mieszkasz w bloku,prawda? Czy masz specjalnie przygotoqany pokoj dla maluchów?Czy nie piszcza za bardzo-tzn.w sensie czy sasiedzi sie nie skarzą? Oraz czy musialas wziac sobie wolne zeby z nimi siedziec czy wystarcza obecnosc samej suni-mamy do ich upilnowania? Pytam bo moze Venka bedzie miała kiedyś szczeniory. Quote
anetta Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Ja pierdut!!! Jakie dogi przesliczne, przeslodkie i wogole do schrupania. A jakie maja grubasnie lapeczki :angel: :angel: Wiiieeelki buziak dla nich i mamusi!!! Quote
Katerinas Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 aaaaa !! ... słuchajcie :D wczoraj byłam :D ... widziałam :D ... głaskałam :D ... całowałam :D .... :D :D :D ... oczywiście małe dożątka :D Cudeńka, cudeńka :lilangel: :lilangel: A jakie zadziory, jakie rozrabiaki :D Ciekawe w kogo się wrodziły? :lol: :wink: I pomyśleć, że z takich słodziutkich ciapek z dużymi uszami wyrastają takie ogromniaste psiaki :D A Didu i Negra ... bosze jakie one są duże :o :D Zawsze wydawało mi się, że mam duże psy... ale Korona ... Twoje to dosłownie koniki :wink: I do tego piękne :D Mój Marek jak zwykle ma powodzenie u kobiet bo obie sukałki pakowały mu się na kolana :lol: Co oczywiście wyglądało niesamowicie pociesznie :lol: Generalnie jestem pod wrażeniem... na takie maluchy można się gapić godzinami :D :D Quote
LAZY Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Katerinas a sprawozdanie zdjęciowe z wityty masz? :evil: :wink: Quote
Katerinas Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 LAZY ... cholercia ... nie :oops: :roll: Psieplasiam :oops: :wink: Quote
jovka Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Ja mam jeszcze fotki, naprawdę zrobiłam ponad 100 :o :oops: :wink: Do końca tego tygodnia to raczej będzie cienko z obrabianiem i wrzucaniem... ale co się odwlecze to nie uciecze! Korona, Tobie też doślę i płytkę podrzucę, ale nie na już, OK? Całusy :) Quote
Onnna Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Już jest!!! Słodki, rozkoszny łobuziak :) Na dzień dobry nasikał, a później poszedł w kurs. Pooglądał i zaczął tępić zęby na spodniach córki :) Póki co je, śpi, i sika. W przerwach próbuje zeżreć wszystko co wpadnie w zęby. Ciemno widzę naszą przyszłość! Najodważniejszy z całego miotu! Znowu będę miała samca z zapędami! Quote
PIKA Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Zgadnijcie kto to jest..... :D Nie wiem kto to, ale na pewno to nie jest Cairo :lol: Pewnikiem jakowyś Żólty dog 8) Rodzynek Korony? Hazard 8) Ciemno widzę naszą przyszłość! Najodważniejszy z całego miotu! Znowu będę miała samca z zapędami! ja nie wiem, czy to lepiej niż samica z zapędami :lol: Dawaj foty małego 8) Quote
Onnna Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Wyjaśnienie: samiec z zapędami to wyjątkowo piękny dog jadający wszystkie inne pieski :lol: Piękne do patrzenia, trudne do prowadzenia :lol: A zdjątka proszę pani będą jak mój TZ będzie łaskaw je "ściągnąć" z aparatu a Korona poratuje i je wstawi :lol: Pki co mogę powiedzieć, że jest to najsłodsza popierdółka jaką widziałam. A teraz porzucam wasze towarzystwo na rzecz tego mniejszego i ciągle czkającege :lol: Nareszcie się doczekałam :lol: Quote
KORONA Posted November 26, 2004 Author Posted November 26, 2004 Korona,maluszki sa slodziachne,niech rosna szybcutko i zdrowo :-) a ja mam takie pytanko na przyszlosc?Bo Ty juz mialas kilka miotów dogusiów w swoim domu-mieszkasz w bloku,prawda?Czy masz specjalnie przygotoqany pokoj dla maluchów?Czy nie piszcza za bardzo-tzn.w sensie czy sasiedzi sie nie skarzą? Oraz czy musialas wziac sobie wolne zeby z nimi siedziec czy wystarcza obecnosc samej suni-mamy do ich upilnowania? Pytam bo moze Venka bedzie miała kiedyś szczeniory. Tak, mieszkam w bloku. To mój pierwszy zimowy miot. Wszystkie wcześniejsze szczenieta jechały brykać na działkę, a ja oczywiście razem z nimi. No, ale teraz nie ma takiej mozliwości... Kiedy były bardzo malutkie, miały swój porodowy kojec i tam zamieszkiwały. Teraz mają do dyspozycji większość mieszkania. Oczywiście wcześniej zabezpieczonego. Wszędzie gdzie maja dostęp położone jest linoleum, posłania psie są ofoliowane, a dopiero na to polożone jest nakrycie. A z kojca zrobiły sobie część sypialną... Maluchy rozrabiają jak szalone, warczą, szczekają, skaczą i biegają... Na szczęście ściany mam dosć grube i sąsiedzi sie nie skarżą. Czytałam gdzieś o Twoich kłopotach z sąsiadami, więc moze być ciężko... Dla szczeniąt nie jest istotne czy to dzień czy noc, chcą sie bawić to sie bawią... :roll: Ja jestem w dość dobrej sytuacji ponieważ pracuje w domu, wiec mam cały czas oko na psie dzieci. Inaczej urlop byłby konieczny... Są tacy, którzy biora wolne tylko na pierwsze 2 tygodnie. To jest konieczne!! Ale później matka co raz bardziej odpuszcza sobie troskę o szczenięta i nie bardzo wyobrazam sobie szczeniaki bez nadzoru przez ok. 8 godzin. Odpuszczam już bajzel w domu, ale przeciez one muszą dość częśto jeść... Wiec raczej trzeba nazbierać sporo wolnych dni do wykorzystania... Onna jak tylko będziesz miała fotki, przesyłaj!! I gratuluje szczęścia w domu!! :D Quote
KORONA Posted November 26, 2004 Author Posted November 26, 2004 Zgadnijcie kto to jest..... :D Hmmm , ja chyba znam tą łapeckę :roll: :lol: Jovka Korona, Tobie też doślę i płytkę podrzucę, ale nie na już, OK? Całusy Będę grzecznie szczekać :D Quote
kasiaak Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Zgadnijcie kto to jest..... :D Nie wiem kto to, ale na pewno to nie jest Cairo :lol: Pewnikiem jakowyś Żólty dog 8) Rodzynek Korony? Hazard 8) Prawda, że śliczna łapinka? :angel: Brawo PIKA (nie ma to jak spostrzegawcza ciotka :lol: ) oczywiście, że to rączka Hazardzisty :wink: Quote
LAZY Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 LAZY ... cholercia ... nie :oops: :roll: Psieplasiam :oops: :wink: Oby to było sotatni raz! :lol: Quote
KORONA Posted November 26, 2004 Author Posted November 26, 2004 Zobaczcie zdjątka... Jaki on fajniuti :angel: Brakuje chyba tylko zdjątka jak robi siku. Wtedy byłyby już wszystkie ulubione zajęcia 7mio tygodniowego szczeniątka :) Quote
mrowka Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Jaki pikny!! :angel: Czmu wszystkie dogi sa takie kochane... :( Powinnam miec zakaz wchodzenia na ta czesc dogomani... :bigcry: Quote
Onnna Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Korona dla Ciebie piękny buziak od psiaka - lizaka :-) A na sikającego trza poczekać aż go upoluję :lol: Zanim złapię aparat, ustawie to on już w drugim końcu :lol: Quote
LAZY Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Onna on jest przepiękny!!!!!!!!!!!!! Cudzio... :angel: Quote
malawaszka Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 słodziaszek :angel: niech się zdrowo chowa :drinking: Quote
Recommended Posts