Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rany Korono twoje H - dożki to małe czarodzieje, każdego zaczarują.

Pieknie lśni im sierść i maseczki takie sliczne mają. Ucałuj je wszystkie mooocno odemnie.

Posted

Aż się człowiekowi sama gęba śmieje jak ogląda takie maluchy. Tylko brać i przytulać :)

Monika, aż wstyd się przyznać, że dopiero dzisiaj dotarłam na Toją stronkę :( Wszystkie fafluny są słodkie. Ale samo naj to imię Faworek :) Rewelacja :lol: Takie słodkie i smaczne :) A i sam Pan Pies też piękny!!

Jeszcze tylko jeden dzień !!!!

Posted
Ja chce i DOZKA w pierszej kolejnosci! i bullika i boksera 8)

no nie moja droga :roll: przecież to towarzystwo to każde z innej parafi :o

Ja tam kcem doga i tylko doga 8) Mogą byc dwa alibo i więcej 8)

No wiem :oops: i calkiem inne charakterki :oops: 8)

Ale kazdy wie ze ja doga chce!!!! 8) Z wielka checia cala gromadke od KORONY bym wziela... Dajcie mi tylko duzy dom i kase 8) :wink:

A to zdjecie Diduleczki z malym Diduleczkiem jest boskie!! :iloveyou:

Koronaaaaaa.....!!! :bigcry:

Posted

Korona,maluszki sa slodziachne,niech rosna szybcutko i zdrowo :-) a ja mam takie pytanko na przyszlosc?Bo Ty juz mialas kilka miotów dogusiów w swoim domu-mieszkasz w bloku,prawda?

Czy masz specjalnie przygotoqany pokoj dla maluchów?Czy nie piszcza za bardzo-tzn.w sensie czy sasiedzi sie nie skarzą?

Oraz czy musialas wziac sobie wolne zeby z nimi siedziec czy wystarcza obecnosc samej suni-mamy do ich upilnowania?

Pytam bo moze Venka bedzie miała kiedyś szczeniory.

Posted

aaaaa !! ... słuchajcie :D wczoraj byłam :D ... widziałam :D ... głaskałam :D ... całowałam :D .... :D :D :D ... oczywiście małe dożątka :D

Cudeńka, cudeńka :lilangel: :lilangel:

A jakie zadziory, jakie rozrabiaki :D Ciekawe w kogo się wrodziły? :lol: :wink:

I pomyśleć, że z takich słodziutkich ciapek z dużymi uszami wyrastają takie ogromniaste psiaki :D

A Didu i Negra ... bosze jakie one są duże :o :D Zawsze wydawało mi się, że mam duże psy... ale Korona ... Twoje to dosłownie koniki :wink: I do tego piękne :D

Mój Marek jak zwykle ma powodzenie u kobiet bo obie sukałki pakowały mu się na kolana :lol: Co oczywiście wyglądało niesamowicie pociesznie :lol:

Generalnie jestem pod wrażeniem... na takie maluchy można się gapić godzinami :D :D

Posted

Ja mam jeszcze fotki, naprawdę zrobiłam ponad 100 :o :oops: :wink:

Do końca tego tygodnia to raczej będzie cienko z obrabianiem i wrzucaniem... ale co się odwlecze to nie uciecze!

Korona,

Tobie też doślę i płytkę podrzucę, ale nie na już, OK? Całusy :)

Posted

Już jest!!!

Słodki, rozkoszny łobuziak :) Na dzień dobry nasikał, a później poszedł w kurs. Pooglądał i zaczął tępić zęby na spodniach córki :) Póki co je, śpi, i sika. W przerwach próbuje zeżreć wszystko co wpadnie w zęby.

Ciemno widzę naszą przyszłość! Najodważniejszy z całego miotu! Znowu będę miała samca z zapędami!

Posted
Zgadnijcie kto to jest..... :D

Nie wiem kto to, ale na pewno to nie jest Cairo :lol:

Pewnikiem jakowyś Żólty dog 8)

Rodzynek Korony? Hazard 8)

Ciemno widzę naszą przyszłość! Najodważniejszy z całego miotu! Znowu będę miała samca z zapędami!

ja nie wiem, czy to lepiej niż samica z zapędami :lol:

Dawaj foty małego 8)

Posted

Wyjaśnienie: samiec z zapędami to wyjątkowo piękny dog jadający wszystkie inne pieski :lol: Piękne do patrzenia, trudne do prowadzenia :lol:

A zdjątka proszę pani będą jak mój TZ będzie łaskaw je "ściągnąć" z aparatu a Korona poratuje i je wstawi :lol:

Pki co mogę powiedzieć, że jest to najsłodsza popierdółka jaką widziałam.

A teraz porzucam wasze towarzystwo na rzecz tego mniejszego i ciągle czkającege :lol:

Nareszcie się doczekałam :lol:

Posted
Korona,maluszki sa slodziachne,niech rosna szybcutko i zdrowo :-) a ja mam takie pytanko na przyszlosc?Bo Ty juz mialas kilka miotów dogusiów w swoim domu-mieszkasz w bloku,prawda?

Czy masz specjalnie przygotoqany pokoj dla maluchów?Czy nie piszcza za bardzo-tzn.w sensie czy sasiedzi sie nie skarzą?

Oraz czy musialas wziac sobie wolne zeby z nimi siedziec czy wystarcza obecnosc samej suni-mamy do ich upilnowania?

Pytam bo moze Venka bedzie miała kiedyś szczeniory.

Tak, mieszkam w bloku. To mój pierwszy zimowy miot. Wszystkie wcześniejsze szczenieta jechały brykać na działkę, a ja oczywiście razem z nimi. No, ale teraz nie ma takiej mozliwości...

Kiedy były bardzo malutkie, miały swój porodowy kojec i tam zamieszkiwały. Teraz mają do dyspozycji większość mieszkania. Oczywiście wcześniej zabezpieczonego. Wszędzie gdzie maja dostęp położone jest linoleum, posłania psie są ofoliowane, a dopiero na to polożone jest nakrycie. A z kojca zrobiły sobie część sypialną...

Maluchy rozrabiają jak szalone, warczą, szczekają, skaczą i biegają... Na szczęście ściany mam dosć grube i sąsiedzi sie nie skarżą. Czytałam gdzieś o Twoich kłopotach z sąsiadami, więc moze być ciężko... Dla szczeniąt nie jest istotne czy to dzień czy noc, chcą sie bawić to sie bawią... :roll:

Ja jestem w dość dobrej sytuacji ponieważ pracuje w domu, wiec mam cały czas oko na psie dzieci. Inaczej urlop byłby konieczny... Są tacy, którzy biora wolne tylko na pierwsze 2 tygodnie. To jest konieczne!!

Ale później matka co raz bardziej odpuszcza sobie troskę o szczenięta i nie bardzo wyobrazam sobie szczeniaki bez nadzoru przez ok. 8 godzin. Odpuszczam już bajzel w domu, ale przeciez one muszą dość częśto jeść... Wiec raczej trzeba nazbierać sporo wolnych dni do wykorzystania...

Onna jak tylko będziesz miała fotki, przesyłaj!! I gratuluje szczęścia w domu!! :D

Posted

tn_IMG_1136.jpg

Hmmm , ja chyba znam tą łapeckę :roll: :lol:

Jovka

Korona,

Tobie też doślę i płytkę podrzucę, ale nie na już, OK? Całusy

Będę grzecznie szczekać :D

Posted
Nie wiem kto to, ale na pewno to nie jest Cairo :lol:

Pewnikiem jakowyś Żólty dog 8)

Rodzynek Korony? Hazard 8)

Prawda, że śliczna łapinka? :angel:

Brawo PIKA (nie ma to jak spostrzegawcza ciotka :lol: )

oczywiście, że to rączka Hazardzisty :wink:

Posted

Zobaczcie zdjątka... Jaki on fajniuti :angel:

f620031f.jpg

f62002f6.jpg

f62002d2.jpg

Brakuje chyba tylko zdjątka jak robi siku. Wtedy byłyby już wszystkie ulubione zajęcia 7mio tygodniowego szczeniątka :)

Posted

Korona dla Ciebie piękny buziak od psiaka - lizaka :-) A na sikającego trza poczekać aż go upoluję :lol: Zanim złapię aparat, ustawie to on już w drugim końcu :lol: