Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedna sunieczka :shake: czy widział ją lekarz? co mówi o guzach? Jakie są szanse na operacje i leczenie?
Wiem, że potrzebny DT.. Czy jest szansa na płatny? Na Śląsku jest tylu aktywnych dogomaniaków... Przecież pieniądze na hotel lub DT jakoś uzbieramy.

Posted

Tak, nawet jezeli zbierzemy na operacje, to potem by musiala wrocic do schroniska. A tam nie ma warunkow na dalsza opieke.Diagnozy konkretnej nie ma. Z wygladu sa to guzy juz dosyc zaawansowane.

Posted

sonikowa napisał(a):
Biedna sunieczka :shake: czy widział ją lekarz? co mówi o guzach? Jakie są szanse na operacje i leczenie?
Wiem, że potrzebny DT.. Czy jest szansa na płatny? Na Śląsku jest tylu aktywnych dogomaniaków... Przecież pieniądze na hotel lub DT jakoś uzbieramy.

sonikowa, a moze znasz kogos kto wzialby ja na stale? Szansa na pomyslna operacje jest zawsze, jamnisia Myszka z tego schroniska szczesliwie juz po powaznej operacji i w dobrym domku.
A aktywni dogomanacy zapsieni po pachy, niestety:shake:

Rozejrzyj sie, popytaj, moze znajdziesz kogos kto pokocha ta sliczna sunie. Postaramy sie pokryc koszt operacji byleby tylko malenstwo znalazlo staly domek. Mnie sie wydaje ze ona jest znacznie mlodsza i tylko cierpienie ja postarza.

Babeczki, dalyscie ja na forum pinczerow? Przeciez golym okiem widac ze mala miala ojca lub matke z tymi genami.

Ilez ta slicznota moze wazyc na oko? 5-8 kg?

Moze zrobicie jeszcze kilka lepszych zdjec,plisss:lol: