Energy Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 [quote name='muzzy']Świetne te Twoje pudelnice :) Tylko nie wiem jak Ty wytrzymujesz z trójką, ja mojego Dropka czasami mam ochotę na kotlety przerobić, mimo że jest sam jeden ;)[/QUOTE] Muzzy nie rób z Dropiatego kotletów:evil_lol:nie ma takiego drugiego;) Z moich to by dość małe kotleciki wyszły więc się nie opłaca:evil_lol: ale czasami też mam ochotę:diabloti: Fajnie, że podobają Ci się moje grzeczne sunieczki:cool3::loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Jaki szczęśliwe pudelki na wakacjach :loveu: [url]http://img197.imageshack.us/img197/9167/obraz029d.jpg[/url] widoki piękne :D Quote
Energy Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Czarna Owieczko rzeczywiście moje pudliszony były bardzo zadowolone bo uwielbiają spacery, nowe miejsca, a tam cały czas gdzieś chodziliśmy:lol: Po powrocie padały jak przecinki, ale tylko na chwilę:evil_lol: Widoki były super, m.in. z balkonu-mieszkaliśmy 30 metrów od wejścia do Parku Karkonoskiego:p Quote
Cheritka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 :painting: Przyszliśmy na Was popatrzeć ..... Quote
pati Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 zdjęcia super az zazdrośc bierze, że człowiek w domu siedzi :p Quote
Energy Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Ale Pati przecież Wy jesteście w wystawowych rozjazdach, ciągle coś nowego zwiedzacie:cool3::evil_lol: Quote
Energy Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Grzeczne dziewczynki odpoczywają:cool3: [URL=http://img36.imageshack.us/i/img4550s.jpg/][IMG]http://img36.imageshack.us/img36/1010/img4550s.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img36.imageshack.us/i/img4551o.jpg/][IMG]http://img36.imageshack.us/img36/1296/img4551o.jpg[/IMG][/URL] Quote
Energy Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [SIZE="6"]Maja i Kumka mają dzisiaj urodzinki-kończą trzy latka[/SIZE] :new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::new-bday::new-bday: Quote
muzzy Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Niech im gwiazdka pomyślności nigdy nieeee zagaaaaśnieeee! :cool3::Rose::tort::new-bday::drinka::chlup::beerchug::popcorn: Quote
filodendron Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Wszystkiego najlepszego! :tort: Sorry, że pytam, ale jeszcze się nie do końca zorientowałam w genealogii ;) - czy solenizantki to córki Kai? Quote
Energy Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Bardzo dziękujemy Filodendron:loveu::loveu::loveu: Tak Majka i Kumka to córki Kajuni:loveu: Quote
aneta Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 SERECZNE ŻYCZENIA OD BABCI VALINOR, CIOTKI QUEENIE I KUZYNOWSTWA CAREWICZA I REGINY :multi::multi::multi: Quote
Energy Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='aneta']SERECZNE ŻYCZENIA OD BABCI VALINOR, CIOTKI QUEENIE I KUZYNOWSTWA CAREWICZA I REGINY :multi::multi::multi:[/QUOTE] Bardzo dziękujemy naszej kochanej Rodzince, dzięki bardzo Aniu:loveu::loveu::loveu: Quote
Cheritka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='Energy'][SIZE=6]Maja i Kumka mają dzisiaj urodzinki-kończą trzy latka[/SIZE] :new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::new-bday::new-bday:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4] [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Cheri[/SIZE][/FONT] :Cool!::tort: się oczywiście dołącza do uścisków:iloveyou: i życzen,:BIG: a my razem z nim :new-bday::BIG: :cunao: :B-fly::bday::bday::knajpa::drink1: Quote
Energy Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Dziękujemy bardzo Cheritko:loveu: To już takie dorosłe i mądre sunieczki:cool3::evil_lol: Quote
Vlk Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 fajną masz tę gromadkę ;) Nie sądziłam, że pudle tak mi się mogą spodobać ;) Ale to może kwestia tych śmisznych fryzurek, których nie znoszę. Najbardziej Twoje podobają mi się w fryzurach naturalnych ;) najlepiej lekko pofalowanych po całym dniu szaleństw :D To jest prawdziwe piękno a nie jakieś kulki i pompony ;) Quote
aneta Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Vlk']fajną masz tę gromadkę ;) Nie sądziłam, że pudle tak mi się mogą spodobać ;) Ale to może kwestia tych śmisznych fryzurek, których nie znoszę. Najbardziej Twoje podobają mi się w fryzurach naturalnych ;) najlepiej lekko pofalowanych po całym dniu szaleństw :D To jest prawdziwe piękno a nie jakieś kulki i pompony ;)[/QUOTE] Naturalnie to pudel wygląda jak puli :eviltong: A historycznie i użytkowo ma mieć pompony i kulki :diabloti: Ostatecznie te pompony i fryzurę wymyślili myśliwi :eviltong::eviltong::eviltong: A Energy gustuje w fryzurze wymyślonej dopiero w XX wieku :evil_lol: Quote
Vlk Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 hehe pisząc "naturalnych" miałam na myśli równomierne przycięcie na całym ciele ;) Chyba tylko łapki i pysk są krócej. Kulki i pompony to wiem, że niby historyczne. Ale myśliwych to ja nie lubię, więc kulki tez niekoniecznie :diabloti: ;) Quote
Mameczka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Tez uwielbiam pudle w fryzurce jak u Energy. Przecudne sunie :loveu: Quote
Energy Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Witam serdecznie:loveu: Vlk, Mameczka dzięki za miłe słowa, cieszę się, że podobają się Wam moje dziewczyny:loveu: [quote name='aneta']A historycznie i użytkowo ma mieć pompony i kulki :diabloti: Ostatecznie te pompony i fryzurę wymyślili myśliwi :eviltong::eviltong::eviltong: A Energy gustuje w fryzurze wymyślonej dopiero w XX wieku :evil_lol:[/QUOTE] Aneta ja po prostu jestem nowoczesna dziewczynka:eviltong::cool3:no to muszę gustować w nowoczesnych fryzurkach i w żadnym wypadku moje malutkie sunieczki użytkowe też nie są :diabloti::loveu: Quote
filodendron Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 A kiedy będą jakieś nowe fotki? Bo ja też bardzo lubię popatrzeć na te trzy dziewczyny :) Quote
Energy Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Filodendron to obiecuję, że się poprawimy i w najbliższych dniach będą fotki:loveu: Quote
filodendron Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Super, już się cieszę na fotogeniczną gromadkę :multi: Quote
Recommended Posts