Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='muzzy']Świetne te Twoje pudelnice :) Tylko nie wiem jak Ty wytrzymujesz z trójką, ja mojego Dropka czasami mam ochotę na kotlety przerobić, mimo że jest sam jeden ;)[/QUOTE]

Muzzy nie rób z Dropiatego kotletów:evil_lol:nie ma takiego drugiego;)
Z moich to by dość małe kotleciki wyszły więc się nie opłaca:evil_lol: ale czasami też mam ochotę:diabloti: Fajnie, że podobają Ci się moje grzeczne sunieczki:cool3::loveu:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarna Owieczko rzeczywiście moje pudliszony były bardzo zadowolone bo uwielbiają spacery, nowe miejsca, a tam cały czas gdzieś chodziliśmy:lol: Po powrocie padały jak przecinki, ale tylko na chwilę:evil_lol: Widoki były super, m.in. z balkonu-mieszkaliśmy 30 metrów od wejścia do Parku Karkonoskiego:p

Posted

Grzeczne dziewczynki odpoczywają:cool3:

[URL=http://img36.imageshack.us/i/img4550s.jpg/][IMG]http://img36.imageshack.us/img36/1010/img4550s.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img36.imageshack.us/i/img4551o.jpg/][IMG]http://img36.imageshack.us/img36/1296/img4551o.jpg[/IMG][/URL]

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='aneta']SERECZNE ŻYCZENIA OD BABCI VALINOR, CIOTKI QUEENIE I KUZYNOWSTWA CAREWICZA I REGINY :multi::multi::multi:[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy naszej kochanej Rodzince, dzięki bardzo Aniu:loveu::loveu::loveu:

• 1 month later...
Posted

[quote name='Energy'][SIZE=6]Maja i Kumka mają dzisiaj urodzinki-kończą trzy latka[/SIZE]
:new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::new-bday::new-bday:[/quote]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Cheri[/SIZE][/FONT] :Cool!::tort:
się oczywiście dołącza do uścisków:iloveyou: i życzen,:BIG:
a my razem z nim :new-bday::BIG:

:cunao: :B-fly::bday::bday::knajpa::drink1:

• 1 month later...
Posted

fajną masz tę gromadkę ;) Nie sądziłam, że pudle tak mi się mogą spodobać ;) Ale to może kwestia tych śmisznych fryzurek, których nie znoszę. Najbardziej Twoje podobają mi się w fryzurach naturalnych ;) najlepiej lekko pofalowanych po całym dniu szaleństw :D To jest prawdziwe piękno a nie jakieś kulki i pompony ;)

Posted

[quote name='Vlk']fajną masz tę gromadkę ;) Nie sądziłam, że pudle tak mi się mogą spodobać ;) Ale to może kwestia tych śmisznych fryzurek, których nie znoszę. Najbardziej Twoje podobają mi się w fryzurach naturalnych ;) najlepiej lekko pofalowanych po całym dniu szaleństw :D To jest prawdziwe piękno a nie jakieś kulki i pompony ;)[/QUOTE]

Naturalnie to pudel wygląda jak puli :eviltong:
A historycznie i użytkowo ma mieć pompony i kulki :diabloti: Ostatecznie te pompony i fryzurę wymyślili myśliwi :eviltong::eviltong::eviltong:
A Energy gustuje w fryzurze wymyślonej dopiero w XX wieku :evil_lol:

Posted

hehe pisząc "naturalnych" miałam na myśli równomierne przycięcie na całym ciele ;) Chyba tylko łapki i pysk są krócej. Kulki i pompony to wiem, że niby historyczne. Ale myśliwych to ja nie lubię, więc kulki tez niekoniecznie :diabloti: ;)

Posted

Witam serdecznie:loveu:
Vlk, Mameczka dzięki za miłe słowa, cieszę się, że podobają się Wam moje dziewczyny:loveu:

[quote name='aneta']A historycznie i użytkowo ma mieć pompony i kulki :diabloti: Ostatecznie te pompony i fryzurę wymyślili myśliwi :eviltong::eviltong::eviltong:
A Energy gustuje w fryzurze wymyślonej dopiero w XX wieku :evil_lol:[/QUOTE]

Aneta ja po prostu jestem nowoczesna dziewczynka:eviltong::cool3:no to muszę gustować w nowoczesnych fryzurkach i w żadnym wypadku moje malutkie sunieczki użytkowe też nie są :diabloti::loveu: