Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasiaprodex napisał(a):
Cioteczki drogie prosze w imieniu Szatanka o wsparcie ogłoszeniowo finansowe. Moze macie cos na bazarek dla szatanka. Niestety plany sie pokrzyzowały i Demonek musi byc dłuzej u Neris.

Moze bazarki, jakies kwoty symboliczne np po 5 zł czy 10 zł ile kto moze to uratuje Demonka przed schroniskiem. Poprostu nie stac nas juz na finansowanie pobytu.
prosze w imieniu Demonka o pomoc.

tel. do ogłoszen 604 551 117

Prosze o pomoc dla Bonda

Posted

Cioteczko Neris

mam wielka gorąca prosbe.

W zwiazku z tym iż Ty na prosbe nasza zakładałoaś watek Bondowi i tylko Ty możesz zmienic tytuł czy wiesci w pierwszym poście. Bardzo prosze o zmiane tytułu na:

Młody Bond-błaga o dom a także wsparcie ogłoszeniowe, finansowe, bazarkowe.

Posted

Bond korzysta z pieknej pogody i całymi dniami szaleje na podwórku.

Szczególnie upodobał sobie krzyczkowego Kaira. Ulubioną ostatnio zabawą jest przeciąganie bawełnianego sznura do czyszczenia zębów.

Posted

Dzisiaj nie mamy autobusów, są tylko w dni nauki szkolnej, a po wsi lata pełno psów luzem i nie odważę się iść z Bondem 4 kilometry przez wieś.

Posted

No to dzisiaj powtórzyliśmy odrobaczenie, szczepienie za tydzień.

Bond dzisiaj uznał, że pomoże mi zakładać panele ogrodzeniowe waląc w nie swoją wiadrowatą łepetynką.

Posted

Lubię go, to fajny pies.

Szczeka jak jest o co, czyli prawie wcale.
Trzyma czystość w domu.
Jest wesoły, radosny, posłuszny.

Niestety chyba nie miał łatwego życia, bo jak tylko zobaczy zbyt energiczny ruch w swoim kierunku zaczyna uciekać, trzeba się nim zajmować zupełnie na spokojnie.

W zeszłym tygodniu dzwoniła jakaś zainteresowana pani, miała następnego dnia przyjechać poznać się z psem i tyle ją widziałam...

• 3 weeks later...
Posted

Zadzwonił jeden, jedyny telefon po Bonda.
Pan od początku zapewniał, że pies będzie uwiązywany przy budzie tylko na czas, kiedy w domu będą goście, długo rozmawialiśmy bo nie dawał się przekonać że Bond absolutnie nie nadaje się do budy... pan ma jamnika mieszkającego w budzie i uważa to za "wypas". Strasznie trudno jest być w takich momentach miłym.

Posted

Pan ma 2 koty, wychodzące, i też mają WYPAS. Sypie im ŁYSKASA czy co tam ma, ale one tego nie jedzą, wolą ptaszki, myszki itp.

A najlepsze! Pan ma też hodowlę strusi! I jak pytam czy te strusie nie są niebezpieczne dla psów, mówi mi "mnie też mogą zabić".

Posted

Oj nie da rady być miłym... ja nie wiem jak można siedzieć na kanapie, popijać ciepłą herbatkę i śmiać się, gdy pies wisi na krowim łańcuchu przy budzie [albo i nie] i jeszcze twierdzić, że to 'wypas'...

Posted

Biedny jest ostatnio, bo mu obiecuję zamach na jajca :evil_lol:, ale na razie mam Pusię po sterylce i poczekam aż się całkiem wygoi.

Wiem, że zdjęć ostatnio nie robię, ale robię za to prawko i inny jeszcze kurs, poprawię się jak najszybciej, obiecuję.