Neris Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Nie wiem czy wszystkie adopcje tak teraz stoją, słabo jakoś jest... Quote
malagos Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 I mnie juz rece opadają, 2 suczki mam na wydniu, i cisza.... Quote
kasiaprodex Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Cioteczko Neris Moze tak zmienic tytuł watku iz pomoc w ogłaszaniu oraz finansowa ,bazarkowa pilnie potrzebna. Bond z dnia na dzień ma coraz wiekszy dług. Kto wesprze Bonda? Quote
kasiaprodex Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 kasiaprodex napisał(a):Cioteczki drogie prosze w imieniu Szatanka o wsparcie ogłoszeniowo finansowe. Moze macie cos na bazarek dla szatanka. Niestety plany sie pokrzyzowały i Demonek musi byc dłuzej u Neris. Moze bazarki, jakies kwoty symboliczne np po 5 zł czy 10 zł ile kto moze to uratuje Demonka przed schroniskiem. Poprostu nie stac nas juz na finansowanie pobytu. prosze w imieniu Demonka o pomoc. tel. do ogłoszen 604 551 117 Prosze o pomoc dla Bonda Quote
kasiaprodex Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Bondku nikt do ciebie nie zaglada:placz::placz::placz: Quote
kasiaprodex Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Cioteczko Neris mam wielka gorąca prosbe. W zwiazku z tym iż Ty na prosbe nasza zakładałoaś watek Bondowi i tylko Ty możesz zmienic tytuł czy wiesci w pierwszym poście. Bardzo prosze o zmiane tytułu na: Młody Bond-błaga o dom a także wsparcie ogłoszeniowe, finansowe, bazarkowe. Quote
JustynaM. Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Podnoszę Pilna sprawa!!!! Potrzeba pomoc!!!! Quote
Neris Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Bond korzysta z pieknej pogody i całymi dniami szaleje na podwórku. Szczególnie upodobał sobie krzyczkowego Kaira. Ulubioną ostatnio zabawą jest przeciąganie bawełnianego sznura do czyszczenia zębów. Quote
Neris Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Dostałam dzisiaj na konto 50zł od Justyny K. z dopiskiem "na Bonda". Czy mogę je zużyć na zaszczepienie psa? Quote
Neris Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Nikt nic nie mówi, protestów niet, to go w poniedziałek zaszczepię Quote
Neris Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Dzisiaj nie mamy autobusów, są tylko w dni nauki szkolnej, a po wsi lata pełno psów luzem i nie odważę się iść z Bondem 4 kilometry przez wieś. Quote
Neris Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 No to dzisiaj powtórzyliśmy odrobaczenie, szczepienie za tydzień. Bond dzisiaj uznał, że pomoże mi zakładać panele ogrodzeniowe waląc w nie swoją wiadrowatą łepetynką. Quote
Korenia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Bond złota rączka :multi::evil_lol: yyyy.... tzn. złota głowka :evil_lol::eviltong: Quote
Neris Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Lubię go, to fajny pies. Szczeka jak jest o co, czyli prawie wcale. Trzyma czystość w domu. Jest wesoły, radosny, posłuszny. Niestety chyba nie miał łatwego życia, bo jak tylko zobaczy zbyt energiczny ruch w swoim kierunku zaczyna uciekać, trzeba się nim zajmować zupełnie na spokojnie. W zeszłym tygodniu dzwoniła jakaś zainteresowana pani, miała następnego dnia przyjechać poznać się z psem i tyle ją widziałam... Quote
Neris Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Były 3 telefony o Bonda, ale to tyle. Państwo dzwonią raz a potem się więcej nie odzywają. Quote
JustynaM. Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 oto lista aktualnych ogłoszeń My name is Bond - NINJA BOND! Szukam domu! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne My name is Bond - NINJA BOND! Szukam domu! : Og�oszenie w Dwukropek.pl Ogłoszenie nr 536 - My name is Bond - NINJA BOND! Szukam domu! - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl Tanie Og�oszenia Darmowe og�oszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomo�ci, motoryzacja i anonse My name is Bond - NINJA BOND! Szukam domu! : JustynaM. : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl My name is Bond - NINJA BOND! Szukam domu! / Psy > Pozosta�e - Warszawa My name is Bond - NINJA BOND! Szukam domu! Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy Prezentacja Zwierzaka Psy, koty - My name is Bond - NINJA BOND! Szukam domu! - Bezp�atne og�oszenia My name is Bond - NINJA BOND! Szukam dom / inna / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa My name is Bond - Szukam domu! | Zwierzęta | og�oszenia drobne My name is Bond - NINJA BOND! Szukam domu! - Og�oszenia Internetowe. Darmowe. My name is Bond - NINJA BOND! Szukam domu!, Warszawa, Spo�eczno��, zwierzaki, MAZOWIECKIE My name is Bond - Szukam domu | i-Bazar.pl My name is Bond - Szukam domu! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl My name is Bond - Szukam domu! Quote
Neris Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Zadzwonił jeden, jedyny telefon po Bonda. Pan od początku zapewniał, że pies będzie uwiązywany przy budzie tylko na czas, kiedy w domu będą goście, długo rozmawialiśmy bo nie dawał się przekonać że Bond absolutnie nie nadaje się do budy... pan ma jamnika mieszkającego w budzie i uważa to za "wypas". Strasznie trudno jest być w takich momentach miłym. Quote
Neris Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Pan ma 2 koty, wychodzące, i też mają WYPAS. Sypie im ŁYSKASA czy co tam ma, ale one tego nie jedzą, wolą ptaszki, myszki itp. A najlepsze! Pan ma też hodowlę strusi! I jak pytam czy te strusie nie są niebezpieczne dla psów, mówi mi "mnie też mogą zabić". Quote
Korenia Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Oj nie da rady być miłym... ja nie wiem jak można siedzieć na kanapie, popijać ciepłą herbatkę i śmiać się, gdy pies wisi na krowim łańcuchu przy budzie [albo i nie] i jeszcze twierdzić, że to 'wypas'... Quote
Neris Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Biedny jest ostatnio, bo mu obiecuję zamach na jajca :evil_lol:, ale na razie mam Pusię po sterylce i poczekam aż się całkiem wygoi. Wiem, że zdjęć ostatnio nie robię, ale robię za to prawko i inny jeszcze kurs, poprawię się jak najszybciej, obiecuję. Quote
Recommended Posts