kasiaprodex Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 gagata napisał(a):Trzeba pewnie dwutorowo...Po pierwsze pomoc dla Neris a po drugie - może jakiś nowy wątek typu CK od kogo nie brać psów na DT... Ja tez jestem za tym.Tylko wciągając kogoś na tą liste to radze zweryfikowac to z drugą stroną. Quote
gagata Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Nie po to napisałam swój post,żeby sie z Toba kłocic. Może jednak pomyslisz, czym Neris bedzie paliła w piecu oczekując na ten przelew z AFN? A jak ten przelew dojdzie w styczniu? Albo w lutym? Reszty wypowiedzi nie komentuję.... Quote
gagata Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 kasiaprodex napisał(a):Ja tez jestem za tym.Tylko wciągając kogoś na tą liste to radze zweryfikowac to z drugą stroną. Myśle, że jesli taki watek powstanie, to nie ja sie będę wypisywała na nim, tylko pokrzywdzone DT, bo jest ich coraz wiecej na dogo,niestety.... Quote
kasiaprodex Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 gagata napisał(a):Nie po to napisałam swój post,żeby sie z Toba kłocic. Może jednak pomyslisz, czym Neris bedzie paliła w piecu oczekując na ten przelew z AFN? A jak ten przelew dojdzie w styczniu? Albo w lutym? Reszty wypowiedzi nie komentuję.... Ja tez nie mam zamiaru sie z nikim kłocic. Co do przelewu to bedzie w tym tygodniu nie wiem skad Twoje przypuszczenia co do stycznia lub lutego. Co do przelewu to wpływ na niego także maiała sama Neris. Prosze skończmy to i zajmijmy sie szukaniem domu dla Bonda bo to przeciez teraz najwazniejsze. Quote
kasiaprodex Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 gagata napisał(a):Myśle, że jesli taki watek powstanie, to nie ja sie będę wypisywała na nim, tylko pokrzywdzone DT, bo jest ich coraz wiecej na dogo,niestety.... Masz racje. Czyli co wnioskujemy do moda o powstanie takiego wątku? Quote
kasiaprodex Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 gagata napisał(a):,Nie chcę być złym prorokiem ale pewnie za chwile okaże sie,że za Bonda Neris nikt nie zwróci, a jeśli to prawda,że chłopak wrócił z adopcji to pewnie trafi do schronu, czyli tam, gdzie trafiłby w lutym.... Szlak mnie trafił na tą wypowiedz wiec dlatego napisałam swoją o schronie. Quote
Neris Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Dzięki Gagata za troskę aż mi się wstyd zrobiło, ja chyba jestem totalną ofiarą losu :oops: Jesteśmy w kontakcie z Kasiaprodex i mam nadzieję że rzeczywiście te faktury zostaną zrealizowane. Na pomysł z watkiem ogolnotymczasowym wpadłam już dawno, ale nie miałam pewności czy to dobry pomysł i tak sie jakos rozmyło. A oprócz psów które mam na dt dokarmiam też przecież bezdomne koty które mieszkają tu na działkach. Psy sąsiadów przestałam karmić bo po prostu jest mi za ciężko żeby to wszystko udźwignąć. Pomyślę nad wątkiem wieczorem. Quote
kasiaprodex Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ciotka ja juz powiedziałm długo na wątek nie bede czekac a jak bede To ty lepiej mi nie otwieraj jak chcesz miec pupsko całe.:angryy: Zarygluj drzwi i okna abym Cie nie dopadła chociaz z oknami to mi Dofi pomoże:eviltong::evil_lol: Quote
gagata Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Neris napisał(a):Dzięki Gagata za troskę aż mi się wstyd zrobiło, ja chyba jestem totalną ofiarą losu :oops: .Ty się nie wstydż, bo akurat nie masz czego;). A watek zakladaj i podsyłaj link. Może jakis fajny banerek sie znajdzie? Quote
kasiaprodex Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Niestety Bond opuszcza rodzine. Miałysmy jeszcze nadzieje ze cosik da sie zrobić ale najmniejszy domownik wyladował w szpitalu. Quote
kasiaprodex Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Musimy go zabrac. Był juz odzew ogłoszeniowy. Na sobote jestesmy umówione z zainteresowanymi. Quote
Neris Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Oby się udało To teraz Kasiu może właśnie spróbować z tą umową, gdzie jest punkt o tym, że w razie konieczności oddania psa dają tyle a tyle dni na znalezienie rozwiązania itp. Quote
gagata Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='kasiaprodex']Masz racje. Czyli co wnioskujemy do moda o powstanie takiego wątku?[/QUOTE] Hi, a wątek juz się znalazł,założony !;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=172142#post13386439[/url] Quote
Neris Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Z pierwszego domu nic nie wyszło, Bond ciągle czeka... Quote
kasiaprodex Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 niestety nie. czekamy na decyzje innej osoby ale jak zobaczyla szczeniaki to tak troche Bond stracił notowania:placz: Quote
Neris Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Ale on jest już sprawdzony do dzieci i nauczony czystości, a szczeniaki trzeba od początku wszystkiego uczyć... Quote
Neris Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 Kasiu, znalazł się jakiś dom dla niego? Quote
Neris Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Kasiu, napisz co z Bondem bo naprawdę się martwię. Quote
kasiaprodex Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 niestety nic sie nie dzieje. zaineserowanie Bondem zmalało. szukamy dla niego domu Quote
Neris Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 kasiaprodex napisał(a):niestety nic sie nie dzieje. zaineserowanie Bondem zmalało. szukamy dla niego domu Niedobrze, a już było kilka domów zainteresowanych :shake: Trzeba odgrzebać bannerki, zaraz poszukam. Quote
Neris Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Dowiedziałam się, że Bond fatalnie znosi pobyt w obecnym DT. Dziczeje w kojcu i zaczyna okazywać agresję. Tutaj NIGDY nie był agresywny wobec nikogo, w nowym domu również był to super pies. Widocznie warunki w których obecnie jest są dla niego stresujące. Co robić? Przeraża mnie myśl, że pies który był u mnie 7 miesięcy teraz cierpi... Quote
Recommended Posts