Neris Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Coś cicho u naszego przystojniaka. On jest niezwykle grzeczny, wychował się nieco. Uwielbia przebywać na zewnątrz, ale nie szczeka bez potrzeby. Raczej siedzi na skarpie z Miłkiem i obserwuje świat. Quote
Korenia Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Cześć Bondzie :cool1: Weź idź już do domu. Tylko jakiegoś fajnego:cool1: Quote
Neris Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Wczoraj była u mnie Chrupek i stwierdziła, że Bond wygląda na zdjęciach na dużo większego niż jest rzeczywiście. To w sumie niewielki pies i chyba już nie urośnie. Sięga poniżej kolana. Quote
JustynaM. Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Rozumiem ze z ogłoszeń nikt nie dzwonił w sprawie przystojniaka? Quote
Korenia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Trzeba podpytać kogoś co trza zrobić, żeby go w metrze wydrukowali. Bardzo duży odzew jest stamtąd. Quote
Neris Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Ale jak to zrobić? Ja nie mam "DOJŚCIA" do nikogo kto ma takie możliwości. Naprawdę szkoda, żeby młodziutki, wesoły, przekochany pies tkwił u mnie kiedy może już mieć własną rodzinę. Quote
Korenia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Podpytam dziewczyn od Rekina, bo jak jego wydrukowali, to był bardzo duży odzew. Co prawda dzwonili ludzi i zaraz potem rezygnowali jednak, ale w ciągu kilku dni znalazł dom, bo fajni też dzwonili. Pojechał z Wawy do Trójmiasta :) Quote
Neris Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Z wszystkich ogłoszeń jak na razie był JEDEN telefon. Wydawało mi się, że niektóre zdjęcia są całkiem ładne, więc sama nie wiem o co chodzi. Quote
JustynaM. Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 zdjęcia są fajne tylko ludzie są beznadziejni i nie potrafią docenić Nonji na str-7 dodałam jeszcze ogłoszenia do tych co już robiłam żeby nie zaśmiecać wątku:loveu: Quote
kasiaprodex Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Neris napisał(a):Ale jak to zrobić? Ja nie mam "DOJŚCIA" do nikogo kto ma takie możliwości. Naprawdę szkoda, żeby młodziutki, wesoły, przekochany pies tkwił u mnie kiedy może już mieć własną rodzinę. gdzie ta rodzina? Quote
Neris Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Wysłałam zdjęcia Bonda jednej pani, może zdarzy się cud? Quote
gusia0106 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Neris napisał(a):Ale jak to zrobić? Ja nie mam "DOJŚCIA" do nikogo kto ma takie możliwości. Naprawdę szkoda, żeby młodziutki, wesoły, przekochany pies tkwił u mnie kiedy może już mieć własną rodzinę. Niestety na "Metro" nie ma sposobu... Wybierają psy wedle uznania i przypadku z ogloszeń zamieszczonych w danym dniu. Z doświadczenia Wisełki wiem, że najlepiej zamieszczać koło 14 ;) Quote
Neris Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 ale nie rozumiem gdzie mam umieszczać :oops: Quote
gusia0106 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Neris napisał(a):ale nie rozumiem gdzie mam umieszczać :oops: Na cafeanimali ;) W psach do adopcji Quote
kasiaprodex Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 gusia0106 napisał(a):Niestety na "Metro" nie ma sposobu... Wybierają psy wedle uznania i przypadku z ogloszeń zamieszczonych w danym dniu. Z doświadczenia Wisełki wiem, że najlepiej zamieszczać koło 14 ;) a co ta 14 znaczy? Quote
gusia0106 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 kasiaprodex napisał(a):a co ta 14 znaczy? Oj, przepraszam za niejasność. Godzinę. Quote
Neris Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Widze, że Bond samiusieńki. To go dźwignę trochę. Quote
Neris Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Sama nie wiem czy ma allegro, chyba Kasia go wystawiała... bo ogłoszeń róznych ma naprawdę dużo. Quote
kasiaprodex Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 oto linek na allego My name is Bond -pies szczeniak BOND -Szuka domu (582504000) - Aukcje internetowe Allegro a moze powinnam zmienic cos w ogłoszeniu Quote
Neris Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Kasiu, może spróbuj dać to zdjecie na Allegro: Może takie śmieszne zdjęcie kogoś zachęci? Quote
Recommended Posts