emilia2280 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='teapot']Jeśli nie muszę prasować, jest to poświęcenie, na które mogę się zdobyć. ;) [/quote] A prasowanie tez by sié przydalo - máz by odpoczál troché :eviltong: Tobie tez znalazlabym cos z krégu robótek domowych- gotowanie i pieczenie ciast :loveu: Quote
kasiaprodex Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='teapot']Jeśli nie muszę prasować, jest to poświęcenie, na które mogę się zdobyć. ;) Co do pomocy - ja niestety nie dam rady finansowo w żadnym zakresie. Przykro mi.[/quote] jak finansowo nie to moze Ciotka pomoze w ogłoszeniach a może cos na bazarek moze wystawic? wszelka forma pomocy oczekiwana. Quote
Neris Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 To tak na szybko Ninja zamyślony: ... i rozleniwiony. Ninja jest energiczny, może sporą część dnia spędzać w ogrodzie - uwielbia to. Jest bardzo pobudliwy, więc do domu z dominującym lub agresywnym psem się nie nadaje. Do ludzi uległy, fatalnie reaguje na podniesiony głos, ma ewidentnie złe wspomnienia związane ze smyczą. Smycz w ręku człowieka nie jest radosną zapowiedzią spaceru, a przerażającą zapowiedzią lania. Ale wydaje się, że z tym już ciut lepiej. Generalnie jest posłuszny, zawołany przybiega z dowolnego zakątka ogrodu i radośnie się ze mną wita. Koty namiętnie oszczekuje, bliższego kontaktu nie zaryzykowałam. Quote
Korenia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Cześć Neriskowa :multi: W końcu Cię tutaj przywiało ;) Quote
kasiaprodex Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 No nareszcie. czy jakies odzewy z ogloszeń to byly? Quote
Neris Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Nie. Ładuję baterie, zrobię więcej nowych zdjęć do ogłoszeń. Quote
JustynaM. Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 w końcu dotarłam do Bondzika Nerisku czekam na najnowsze fotki Bonda i zabieram się za ogłoszenia Quote
Neris Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Latawiec ... Z koleżką od demolowania skarpy: ... a to na deser Quote
Korenia Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 On ma na pewno w rodowodzie jakiegoś bulla... może podeślesz go dziewczynom od Astów? Quote
Neris Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Wkleiłam go na wątek bullowatych do adopcji. Quote
JustynaM. Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 eoferty My name is Bond - NINJA BOND! Szukam domu! / Psy > Pozosta�e - Warszawa petsy My name is Bond - NINJA BOND! Szukam domu! Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy mamoferte Psy - My name is Bond - NINJA BOND! Szukam domu! - Bezp�atne og�oszenia szukajzwierzaka Prezentacja Zwierzaka kokosy My name is Bond - NINJA BOND! Szukam domu! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne alegratka My name is Bond - NINJA BOND! Szukam domu! adopcjapsa My name is Bond - NINJA BOND! Szukam dom / inna / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa schronisko24Schronisko 24h - Szukam domu! afisze.plMy name is Bond - Szukam domu! | Zwierzęta | og�oszenia drobne interpressMy name is Bond - NINJA BOND! Szukam domu! - Interpress Og�oszenia! pajeczynaMy name is Bond - NINJA BOND! Szukam domu!, Warszawa, Spo�eczno��, zwierzaki, MAZOWIECKIE zwierzetaibazarMy name is Bond - Szukam domu | i-Bazar.pl ojej.pl czeka na akceptacje petworldMy name is Bond - Szukam domu! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl hodowcy.comMy name is Bond - Szukam domu! na razie tyle Quote
kasiaprodex Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 w piatek bedzie jeszcze w gazecie wyborczej i ofercie Quote
Neris Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Może te nowe zdjęcia coś dadzą? To naprawdę fajny, wesoły, radosny, karny pies. Naprawdę posłuszny. Quote
Neris Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Nikt nie dzwoni, telefon leży obok mnie i nic :shake: A tak Ninja wyglądał przez okno jadąc ciemną nocą do mnie: "dokąd ona mnie zabiera?" Quote
JustynaM. Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Extra Fotki!!!!!!!!! gdzie ten domek dla Bonda!!!!!!?????? Quote
Neris Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Ninja złapał myszkę, on jest jak błyskawica Niestety z myszki zostało niewiele... Quote
JustynaM. Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Biedna myszka,Ninja Bond to prawdziwy Ninja Bond szybki jak błyskawica :loveu: żeby te ogłoszenia coś dały Quote
Recommended Posts