Dinka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Nie ma za co. Oby tylko pomogło. :loveu::loveu: Quote
supergoga Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Mam słabość do pudlaków - miałam takiego 17 lat. Wysyłam go do Natalii, która ma taka samą słabość. Może pogłówkuje także. Quote
luka1 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 jak pomyślę co stało się z Bostonem to włancza mi sie myślenie Quote
hanek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Był dzisiaj fajny telefon o Bolusia, państwo mają się jeszcze z nami kontaktować - w środę wieczorem :) Quote
iwa77 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Trzymam kciuki z całych sił za domek dla Boluńka ! Quote
IKA & SONIA Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ja również mocno zaciskam. A Państwo z netu dowiedzieli się o nim? Quote
hanek Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 IKA & SONIA napisał(a):Ja również mocno zaciskam. A Państwo z netu dowiedzieli się o nim? Tak, z ogłoszenia w internecie. Quote
Ulaa Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Hanek :loveu: fotki mordki Bolusia :loveu: Państwo wyciągnęli PSA spod skorpy brudu i kudłów :multi: Boluś jest kochany, taki spokojny i subtelny :loveu: naprawdę stara się dostosować do każdej sytuacji. Wczoraj było nagranie i panowało zamieszanie, nowi ludzie, stado psów. Boluś nie okazywał strachu, jedynie normalnej skali niepewność, ale nie przekładało się to ani na zablokowanie ani na agresję, był kontaktowy i robił to co trzeba :loveu: Ktoś naprawdę będzie szczęśliwy mając takiego pieska! Quote
Ulaa Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Cegiełki z linkiem do wysyłania petycji: Psy i koty z OBOZU ZAGŁADY błagają o ratunek!!! (523922089) - Aukcje internetowe Allegro Quote
hanek Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Boluś nie ma domu na razie, może jutro zadzwonią państwo, którzy byli zainteresowani, a może nie zadzwonią. Pan z Mętkowa pytał kiedy ukaże się program. Quote
kuba123 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 noooo teraz to psiak pełną gębą:evil_lol: Quote
JOMA Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 No piękny teraz to już się tylko zakochać :loveu: Quote
IKA & SONIA Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Całkiem inaczej wygląda teraz Boluś :loveu::loveu::loveu: Niech się w tobie ktoś zakocha piesku! Quote
hanek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Państwo zainteresowani Bolusiem zgodnie z obietnicą zadzwonili dzisiaj :) Dałam im numer telefonu do państwa z Mętkowa, prawdopodobnie w niedzielę wybiorą się zabrać Bolusia do nowego domu! O ile państwo z Mętkowa im pozwolą;) Quote
IKA & SONIA Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Czekajmy w takim razie do niedzieli. A skąd ten domek i czy Boluś będzie miał jakieś towarzystwo psie lub kocie? Quote
Weronikaa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 hanek napisał(a):prawdopodobnie w niedzielę wybiorą się zabrać Bolusia do nowego domu! Super :loveu::multi::multi: Bolusiowi wreszcie sprzyja los :cool3: Quote
hanek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 IKA & SONIA napisał(a):Czekajmy w takim razie do niedzieli. A skąd ten domek i czy Boluś będzie miał jakieś towarzystwo psie lub kocie? Ci państwo są spod puszczy niepołomickiej, mają koty o ile dobrze pamiętam:) Psiaków innych nie mają, mieli pudelka już kiedyś, dlatego teraz też szukają pudelka. Dzisiaj tez dzwonił jakiś inny pan o Bolusia, ma dzwonić ponownie w niedzielę jak już będzie wiadomo czy Boluś poszedł do nowego domku czy jest jeszcze do adopcji. Też z ogloszenia w internecie:) Quote
Ulaa Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 zdjecia ze srodka czesc 1 PRAWDA O SCHRONISKU W OLKUSZU Quote
Ada-jeje Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Bolek jest wolny, do adopcji panstwo ktorzy chcieli adoptowac Bolusia, po uslyszeniu warunku kastracji juz sie nie odezwali. :mad: Quote
IKA & SONIA Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Trudno ... Może ten drugi pan zgodzi się na warunek kastracji. Quote
Recommended Posts