Ruth Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Bardzo proszę jakieś fotki Bolusia bez trocin oraz nr kontaktowy, który mogę umieścić na plakacie. Quote
Ada-jeje Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Ruth na fotki musisz niestety poczekac do momentu wejscia Uli na dogo. Quote
Gosiapk Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 A kto może otworzyć wątek o pudelku na końcu Dogomanii tam gdzie są ogłaszane pudle (grupa 9 FCI), tam są miłośnicy rasy, łatwiej znajdzie się opiekun, choćby tymczasowy dla pudelka. Quote
pati Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 zaznaczam sobie a jak on sie odnosi do innych psów? Quote
Ada-jeje Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Trudno dac dzis odp. jak sie zachowuje do innych psow bo jest w DT z Czekusiem i trzema kotkami w jednym pokoju. Ze wzgledu na dodatni wynik nosowki DT nie moze ryzykowac :shake: i pozwolic sobie na zapoznanie Bolka z innymi psami ktore u nich sa. Quote
pati Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 kurcze to tymczas u mnie odpada jesli ma dodatnia nosowke Quote
Ada-jeje Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Pati po raz enty pisze to co powiedzial wet, te psy moga byc nosicielami chorob ale nie musza, prawie nie stanowia zagrozenia dla doroslych psow, ktore juz byly szczepione. Sorki pomieszalam Bolka z Smarczkiem, wypis Bolka brzmi: Pies odebrany ze schroniska . Okolica odbytu zaklejona kalem. Odparzona okolica. hospitalizowany je i pije stabilny. Zastosowane leki: Betamox-INJ 4 ml, Tolfine INJ. 100 ML 1 ml. Advantage 2.5 ml 1 szt. Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 przepraszam ,ze wpisuje sie na watku Bolusia ale szukam Bolusia zaginionego a adoptowanego z krakowskiego schroniska , a byc moze ktoras z was dziewczyny bedzie w najblizszym czasie w schronisku w Olkuszu i mogla by popatrzyc czy go tam nie ma ,bo byc moze on uciekl w strone Olkusza.Bolus zostal znaleziony po wypadku za makro w strone nico wiec przypuszczam ze zmijsca ucieczki mogl pognac w tamta strone . wkleiam link do jego watku ,tam sa jego zdjecia http://www.dogomania.pl/forum/f96/krakow-pomocy-uciekl-na-spacerze-z-ds-utyka-na-tylne-nozki-help-125409/ Bardzo prosze o rozejżenie sie za nim Quote
Ulaa Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Ada-jeje Boluś ma dodatnią nosówkę? :crazyeye: Tak ma w karcie? Ja nie przypominam sobie, aby on miał choćby podejrzenie o nosówkę :shake: Ruth nie będzie na razie fotek "wizytowych", bo człowiek nie poradzi sobie z futrem Bolka, choć państwo obiecali spróbować. On ma kołtuny aż do samej skóry, które muszą być zgolone maszynką na łyso. W klinice próbowali, ale był tak przerażony, że dali mu spokój. Boluś pilnie szuka DT który będzie umiał go pielęgnować! Quote
Ada-jeje Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Bolus nie mial robionych testow na nosowke bo nie bylo takiego podejrzenia, zreszta juz sprostowalam swoja pomylke, podajac lekarstwa ktore zostaly podane, na DT zachowuje sie poprawnie, jest ufny i lgnie do czlowieka, ale nam zachorowal i panstwo jada z nim do naszej lecznicy. P. Danusia podjrzewa ze u nich jest w domu za goraco a przeciezmusz z Bolkiem wychodzic na dwor i Bolus zaczal kaszlec, beda z nim w lecznicy przed 16.00. Hanek moze podeszlabys do lecznicy i zrobila nowe fotki Bolusiowi. Quote
Dinka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Witajcie, Chciałabym zrobić ogłoszenia dla Bolusia. Tylko mam kilka pytań: 1. czy Boluś ma iść do adopcji? 2. czy jest jakiś tekst dla Bolusia? 3. czy mogłybyście podać kontakt, który wpisałabym w ogłoszeniu (telefon, email, miejsce gdzie znajduje się pies) Pozdrawiam, Dinka ;) Quote
Ada-jeje Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Bolus jest gotowy do adopcji, w ogloszeniach prosze podac moj nr. tel. 501921063, adres meilowy [email protected] Z Bolusiem jest ok lekko przeziebiony, i dostal antybiotyki na trzy dni. Strzyzenie tez idzie powoli do przodu, mordka i wokol uszu porzadek juz zrobiony godrzej z lapkami bo tu zaczyna brykac ( warczy i probuje dzaiabnac) :mad: Quote
iwa77 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Może dałoby się cyknąć fotkę z wystrzyżoną mordką do ogłoszeń (ludzi to wzrokowcy i jak zobaczą ładny pysio to może się zainteresują ):roll: Quote
Dinka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ogłosiłam Bolusia na: bono-polska.pl ojej.pl kokosy.pl pineska.pl pajeczyna.pl animalia.pl wegetarianie.pl petworld.pl vetmozga.pl adopcjapsa.pl pupile.com petsy.pl ogloszenia.trojmiasto.pl kupiepsa.pl Wpisałam adres email :[email protected] i tam chyba jedno lub dwa ogloszenia trzeba aktywować. Nie dałam zdjęć, ponieważ żadne nie było dość dobre i mogło by to zniechęcić kogoś do wzięcia Bolusia. W niektórych ogłoszeniach mogę to zmienić jeśli bedzie odpowiednie zdjecie. Pozdrawiam, Dinka. Quote
gameta Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dinka :loveu: jesteś wielka :multi: Zdradzisz mi tajemnicę jak na trojmiasto.pl zostawić puste pole z ceną ? Bo jak nic nie wpisuję, to nie chce mi przyjąć :shake: Quote
Dinka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ja wpisuję "za darmo" Tak swoją drogą to ten portal jest bardzo fajny. Podoba mi się w nim to,że można tekst zaznaczyć na kolorowo, pogrubić. Wygodny poza tym.;) Quote
IKA & SONIA Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ja dałam Bolusia na: www.mojpupil.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.ale.gratka.pl/ www.kupsprzedaj.pl www.adopcjapsa.pl www.4lapy.pl www.gieldaogloszen.pl www.eoferty.com.pl www.adopcje.org www.ogloszenia.24polska.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.afisze.pl www.drobny.com.pl www.isu.pl www.adin.pl www.dwukropek.pl www.owi.pl www.nasipupile.pl www.zoonet.pl www.ogloszenia.vtele.info www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl www.spacerek.net www.ogloszenia.moje.pl www.karusek.com.pl www.zwierzaki.org www.polskastrefa.eu www.czworonogi.eu www.ogloszenia.web-marketing.pl www.neeon.pl Quote
IKA & SONIA Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ja z kolei dałam fotkę Bolusia, myślę, że może bardziej kogoś chwyci za serce jego widok. Quote
Dinka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Też masz rację, ale ludzie często patrzą na wygląd psa na początku, a jeśli widzą brzydkiego/zaniedbanego psa, to wychodzą ze strony i szukają dalej. Quote
gameta Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 IKA&SONIA, Dinka - :loveu: :loveu: i :Rose::Rose: Dziękuję :multi: Quote
Ulaa Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Może ktoś jeszcze zechce pomóc współtowarzyszom niedoli Bolusia POMOCY!!! Ofiary schroniska- JAK ŻYWE TRUPY! 5zł (521471947) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Ada-jeje Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Nie ma szans :shake: na nowe fotki DT za daleko a my za duzo na glowach mamy, sa juz tak ciezkie ze malo nie spadaja z karku. Quote
Gosiapk Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dinka napisał(a):Ogłosiłam Bolusia na: bono-polska.pl ojej.pl kokosy.pl pineska.pl pajeczyna.pl animalia.pl wegetarianie.pl petworld.pl vetmozga.pl adopcjapsa.pl pupile.com petsy.pl ogloszenia.trojmiasto.pl kupiepsa.pl Wpisałam adres email :[email protected] i tam chyba jedno lub dwa ogloszenia trzeba aktywować. Nie dałam zdjęć, ponieważ żadne nie było dość dobre i mogło by to zniechęcić kogoś do wzięcia Bolusia. W niektórych ogłoszeniach mogę to zmienić jeśli bedzie odpowiednie zdjecie. Pozdrawiam, Dinka. Dzięki Dinka! :loveu: Quote
Gosiapk Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='IKA & SONIA']Ja dałam Bolusia na: www.mojpupil.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.ale.gratka.pl/ www.kupsprzedaj.pl www.adopcjapsa.pl www.4lapy.pl www.gieldaogloszen.pl www.eoferty.com.pl www.adopcje.org www.ogloszenia.24polska.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.afisze.pl www.drobny.com.pl www.isu.pl www.adin.pl www.dwukropek.pl www.owi.pl www.nasipupile.pl www.zoonet.pl www.ogloszenia.vtele.info www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl www.spacerek.net www.ogloszenia.moje.pl www.karusek.com.pl www.zwierzaki.org www.polskastrefa.eu www.czworonogi.eu www.ogloszenia.web-marketing.pl www.neeon.pl Dzięki! :loveu: Quote
Recommended Posts