Paulina_mickey Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dzień dobry śliczny :loveu::loveu: Quote
Bożka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Cola, kochany gdzie twój domek ?:crazyeye: Quote
Ss Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Info z forum collie: "Witam serdecznie,mam dobra wiadomosc ,zadzwonila do mnie Pani bardzo zainteresowana i zdecydowana na adopcje Colli.Psiak bardzo przypomina Pani Collaka,ktory odszedl za TM.Pani ma 8 kotow i 1,5 roczna Nowofunlandke-bardzo przyjazna.Pani Kasia mieszka w domku z ogrodkiem Jutro dzwonie do Pani Kierownik schroniska. Rozmawialam z Pani Kasia,jezeli Ktos ma tyle zwierzatek-to chyba je kocha.Pani jest przemila i mieszka niedaleko mnie na pewno pojade odwiedzic Cole,jezeli adopcja dojdzie do skutku. Rozmawialam z Pania Kierownik ze schroniska Kundelek w Rzeszowie/przemila ,zyczliwa,konkretna Pani/Cola jest dzisiaj po kastracji,czuje sie dobrze zo 3 dni bede dzwonila ,ale juz mozemy organizowac transport do Suchego Lasuk.Poznania.Prosze myslcie i czekam na propozycje. " Quote
ewatr Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Wspaniale by by było jakby sie obu colaczkom udało w domach :loveu::loveu: bo nie wiem czy juz wiece ale Cepelia wrociła do swojego domu :multi: odebrał ja własciciel .... szukał ja prawie 2 miesiące tylko nie wpadł na to , ze w Rzeszowie jest schronisko i że tam czasem mogł trafic jego pies ....;) Kurcze jaks akcje informacyjna by trzeba zrobic czy jak.... ze : jak sie zgubi pies to 1 rzecz to telefon do schroniska !!!:lol: Quote
mgie Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 :cool3:.Jakie wspaniałe wiadomośći już najwyższy czas aby Coli znalazła dom. Quote
Paulina_mickey Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='ewatr']Wspaniale by by było jakby sie obu colaczkom udało w domach :loveu::loveu: bo nie wiem czy juz wiece ale Cepelia wrociła do swojego domu :multi: odebrał ja własciciel .... szukał ja prawie 2 miesiące tylko nie wpadł na to , ze w Rzeszowie jest schronisko i że tam czasem mogł trafic jego pies ....;) Kurcze jaks akcje informacyjna by trzeba zrobic czy jak.... ze : jak sie zgubi pies to 1 rzecz to telefon do schroniska !!!:lol: Ale super wieści!!!! Tak się cieszę, że Cola ma szanse na dom. A ludzi to rzeczywiście jakoś można by doniformować, bo nie każdy sobie sprawę z tego zdaje. Nawet jakieś niewielkie informatorki, lub np na plakacikach ogłoszeniowych z innymi psiakami, że jeśli komuś zaginął pies to pierwsze co to żeby kierowali się do schroniska. Quote
Bożka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Dobrze, że Cepelia już w swoim domku. Szkoda, że nie mogła wziąć swojego przyjaciela ze sobą. Trzymam kciuki za kochający domek. Quote
Ss Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Szukamy transportu!! Z Rzeszowa do Suchego Lasu koło Poznania! Koszty transportu pokryje Fundacja Dr Lucy. Lucyna W z Forum Collie Zaprasza do swojego domu ok. 40 km od Suchego Lasu na nocleg ,kolacje i mile chwile z domowym Zwierzyncem. Bardzo Was posze pomozcie jest to wielka szansa dle niewidomego Psiaka,by reszte zycia spedzil w kochajacej Rodzinie. Quote
Bożka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 To znaczy, że domek dla Colaczka się znalazł, Super:multi: Quote
ala56 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Szczęśliwy Coli będzie jak znajdzie się transport. Quote
matinestka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 COLA, COLA!!!! Uroczy Cola się prezentuje :d swe wdzięki pokazuje:) : :bluepaw: Quote
Ss Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 15 marca Cola pojedzie do domku :) Forumowiczka z collaków przewiezie psiaka ;) Quote
Kaya93 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ss napisał(a):15 marca Cola pojedzie do domku :) Forumowiczka z collaków przewiezie psiaka ;) No proszę Colaczkowi sie udało:multi::multi: No ale narazie może nie zapeszajmy :lol:........ jeszcze 11 dni :roll: narazie kciukasy mocno zaciśnięte :thumbs: Quote
Ss Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Przepraszam za offa Ale potzrebujemy pilnie DT w Lublinie dla Normana do wtorku... Niestety opiekunka musi pilnie jecha co domu ( w Lublinie tylko studiuje)... Prosze rozeslijcie wiesci.. tylko do wtorku ale od JUTRA:placz::placz: Quote
ala56 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Chyba wyjazd Coli trochę się przesunie, termin jest uzgadniany przez kilka osób. Quote
ala56 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Cola do swojego nowego domku wyrusza 16 marca, oj daleka podróż przed nim. Trzymam kciuki za niego.:lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ojoj to już nie długo. Mam nadzieje,że wszystko będzie Ok.:loveu: Quote
Mike i Morgan Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 To fajowo że będzie miał domek:loveu: Oby nie wyszło jak ostatnim razem :-( Quote
Recommended Posts