Jump to content
Dogomania

"Patrzę na świat sercem". Niewidomy owczarek szkocki Cola. MA DOM! :D

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Info z forum collie:

"Witam serdecznie,mam dobra wiadomosc ,zadzwonila do mnie Pani bardzo zainteresowana i zdecydowana na adopcje Colli.Psiak bardzo przypomina Pani Collaka,ktory odszedl za TM.Pani ma 8 kotow i 1,5 roczna Nowofunlandke-bardzo przyjazna.Pani Kasia mieszka w domku z ogrodkiem
Jutro dzwonie do Pani Kierownik schroniska.

Rozmawialam z Pani Kasia,jezeli Ktos ma tyle zwierzatek-to chyba je kocha.Pani jest przemila i mieszka niedaleko mnie na pewno pojade odwiedzic Cole,jezeli adopcja dojdzie do skutku.

Rozmawialam z Pania Kierownik ze schroniska Kundelek w Rzeszowie/przemila ,zyczliwa,konkretna Pani/Cola jest dzisiaj po kastracji,czuje sie dobrze zo 3 dni bede dzwonila ,ale juz mozemy organizowac transport do Suchego Lasuk.Poznania.Prosze myslcie i czekam na propozycje. "

Posted

Wspaniale by by było jakby sie obu colaczkom udało w domach :loveu::loveu:

bo nie wiem czy juz wiece ale Cepelia wrociła do swojego domu :multi:

odebrał ja własciciel ....
szukał ja prawie 2 miesiące tylko nie wpadł na to , ze w Rzeszowie jest schronisko i że tam czasem mogł trafic jego pies ....;)

Kurcze jaks akcje informacyjna by trzeba zrobic czy jak....
ze :
jak sie zgubi pies to 1 rzecz to telefon do schroniska !!!:lol:

Posted

[quote name='ewatr']Wspaniale by by było jakby sie obu colaczkom udało w domach :loveu::loveu:

bo nie wiem czy juz wiece ale Cepelia wrociła do swojego domu :multi:

odebrał ja własciciel ....
szukał ja prawie 2 miesiące tylko nie wpadł na to , ze w Rzeszowie jest schronisko i że tam czasem mogł trafic jego pies ....;)

Kurcze jaks akcje informacyjna by trzeba zrobic czy jak....
ze :
jak sie zgubi pies to 1 rzecz to telefon do schroniska !!!:lol:

Ale super wieści!!!!
Tak się cieszę, że Cola ma szanse na dom.
A ludzi to rzeczywiście jakoś można by doniformować, bo nie każdy sobie sprawę z tego zdaje. Nawet jakieś niewielkie informatorki, lub np na plakacikach ogłoszeniowych z innymi psiakami, że jeśli komuś zaginął pies to pierwsze co to żeby kierowali się do schroniska.

Posted

Szukamy transportu!!
Z Rzeszowa do Suchego Lasu koło Poznania!
Koszty transportu pokryje Fundacja Dr Lucy. Lucyna W z Forum Collie Zaprasza do swojego domu ok. 40 km od Suchego Lasu na nocleg ,kolacje i mile chwile z domowym Zwierzyncem. Bardzo Was posze pomozcie jest to wielka szansa dle niewidomego Psiaka,by reszte zycia spedzil w kochajacej Rodzinie.

Posted

Ss napisał(a):
15 marca Cola pojedzie do domku :)
Forumowiczka z collaków przewiezie psiaka ;)

No proszę Colaczkowi sie udało:multi::multi:
No ale narazie może nie zapeszajmy :lol:........ jeszcze 11 dni :roll:
narazie kciukasy mocno zaciśnięte :thumbs:

Posted

Przepraszam za offa

Ale potzrebujemy pilnie DT w Lublinie dla Normana do wtorku... Niestety opiekunka musi pilnie jecha co domu ( w Lublinie tylko studiuje)... Prosze rozeslijcie wiesci.. tylko do wtorku ale od JUTRA:placz::placz: