osho Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [COLOR=DarkSlateGray]dla zmyłki [COLOR=DarkGreen][B]agaga[/B][/COLOR], zapewniam cię dla zmyłki, wróg jest[/COLOR] [COLOR=DarkSlateGray]szczwany i zaprawiony w bojach[/COLOR] :evil_lol: [COLOR=DarkSlateGray]zauważ, że w pierwszej wersji tylko mnie [/COLOR]:mad: Quote
agaga21 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 hehe...myślisz że mam taryfę ulgową?:razz: zobaczymy jak w końcu przyjdzie ten czas gdy będę mogła adoptować psiaka...ale mam nadzieję że się nie mylisz:diabloti::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 osho - poniewaz jesteś facetem, a takich ze zrozumieniem dla cierpienia zwierzęcego jest mało (patrz statystyki płciowe userow)- warunkowo rezygnuje z bana :roll:. agaga- dla ciebie nie ma wytłumaczenia :angryy:. ale możesz sie zrehabilitowac:razz:- zamiast przygarniania suni, przygarnij mojego zasiedzianego tymczasowego barracka :eviltong:. co prawda śpi w wyrku, ale lubi tez kanapę i da sie przekonać, jestem pewna..... to co, wóz albo przewóz... :razz: Quote
agaga21 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 hmmm...z tym by było ciężko bo mój psiaczek(biedaczek-bo w łóżku nie śpi:evil_lol:) zjadł by chętnie twojego tymczasowicza(niestety toleruje tylko suczki) trudno, pozostanę na dogo jako ta NIENORMALNA :evil_lol: ale przynajmniej mam czystą pościel i pewność ze mój synek jest w łóżku bezpieczny i nie zostanie z niego zepchnięty w nocy( bo mój pies nocki przesypia w pokoiku dziecka-przy tapczaniku) Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Vectra']a ja sobie kupie coś w tym stylu [URL="http://www.allegro.pl/item532990121_lozko_pietrowe_antresola_140x200.html"]ŁÓŻKO PIĘTROWE-ANTRESOLA 140X200 (532990121) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] trudno bedę walił głową w sufit , trudno , ale przynajmniej nie będzie piachu w łóżku i nie będę miała zdrętwiałych nóg :evilbat:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:myślisz że się nie wdrapią :hmmmm:.. Qba ma 170 wysokie ....no Ozzy nie wejdzie :razz::razz:ale on to psieroła:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sleepingbyday Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 aaa, tak sobie marzyłam, agaga. ja wiem, że tylko suczka.... Quote
modliszka84 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 oj niedobrze :shake: Czacza wracaj do zdrowia! Quote
doddy Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Czacza leży zwinięta w kłębek chorutka. Niestety od 7 rano Czacza miała straszne rozwolnienie. Do 10 niestety zdarzyło jej się wielokrotnie załatwić (w domu i na dworze) oraz zwymiotować. Byliśmy u weta. Dostała kroplówkę oraz leki na wstrzymanie wymiotów i biegunki, osłonowo antybiotyk. Dostała także tabletki i zastrzyki na kolejne dni. Pobraliśmy także powtórnie krew, by zobaczyć czy nie nastąpiła jakaś zmiana w wątrobie. Niestety z moich obserwacji wynika, że Czacza łysieje... O ile włos na grzebiecie zaczął rosnąć, o tyle na głowie zaczęła poważnie łysieć. Skóra zaczyna też być tłusta. Podejrzewamy nużycę (choć nie wyszła ona w zeskrobinach), zmiany hormonalne lub z powodu tarczycy. Na razie poskrobaliśmy ją po raz 2 z innych miejsc. Czacza się nie drapie, ale przykład Fiodora dał nam do myślenia. Jutro napiszę czy u laleczki lepiej czy gorzej. Na razie śpi po poranku pełnym stresu. Czacza strasznie bowiem przeżywała swoją niedyspozycję i aż się trzęsła ze strachu jak się załatwiała w domu... Niestety leciało z niej, że nie nadążałam sprzątać. Quote
osho Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [COLOR=DarkSlateGray]zdrowiej szybko czacza![/COLOR] Quote
phase Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 `. O Boziu :shake: Biedna Czacza! Wracaj do zdrowia Młodziutka !!!! Quote
agnieszka32 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Bardzo mi przykro :-(, mam nadzieję, że sunia niedługo lepiej się poczuje ... Quote
doddy Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 U Czaczy lepiej. Czuje się i cieszy normalnie jak dotąd. Na razie wymioty i rozwolnienie zahamowane. Wyniki krwi są gorsze, bo podniósł się poziom mocznika. Quote
arjuna Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 czasem nużeniec jak i swierzb nie wychodzą za pierwszym razem. Może warto ją zakropić profilktycznie przeciwe świerzbowcowi i zaczać podawać leki na nużeńca? u naszej suki tak robiliśmy, jednak w jej przypadku diagnoza była inna-alergia. Quote
andzia69 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Doddy - se zaoffuję:oops: czy to pitus? [IMG]http://images42.fotosik.pl/52/f0e463e885b3deacmed.jpg[/IMG] Quote
doddy Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Jak dla mnie to mix DDB. DDB już o nim wiedzą i chcą go zabrać z tego co się orientuję. Quote
arjuna Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 już widziałam tego psiaka-wyjatkowy ładny. pitek to raczej nie jest, wygląda raczej jak coś z dogiem. Quote
andzia69 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='doddy']Jak dla mnie to mix DDB. DDB już o nim wiedzą i chcą go zabrać z tego co się orientuję.[/quote] no ja tak pomyślałam jak go pierwsze zdjęcia zobaczyłam...ale pewna nie byłam...on jest dosyć wysoki chyba jak na ddb...a co chudy - drugi Szakal:-( Quote
sleepingbyday Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 mała słodka czaczunia - tyle złego na jedną duszyczkę.... :shake: Quote
rufusowa Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 No to ciotka sie za gotowanie ryzyku wezmie :razz: ;) jak sie dzisiaj Czaczunia czuje? Quote
doddy Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Na razie wszystko minęło a Czacza powróciła do normy. Na wszelki wypadek na razie dostaje Trilac i Neopankreatynę. Quote
phase Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='doddy']Na razie wszystko minęło a Czacza powróciła do normy. Na wszelki wypadek na razie dostaje Trilac i Neopankreatynę.[/quote] `. Uff. Nareszcie wszystko dobrze ;) Quote
fioneczka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 bądź zdrowiutka perełko kochana :loveu: Quote
andzia69 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='doddy']Odpukać, sraczki brak. :multi: A w ramach ciekawostek, to pozyskaliśmy sobie 2 szczylki red nosa. Tak se myślałam, że powinnam se wziąć 1 na DT to bym mogła stworzyć Czaczy pełną rodzinę. :evil_lol:[/quote] no to weź se 2:eviltong: a maja juz wątek z ładniejszymi zdjatkami niż tymi z forum nieb.? Quote
Recommended Posts