Jump to content
Dogomania

Suczka mix leonbergera uratowana ze schronu-mordowni! MA DOM

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):
podesłałam ja znajomej jednej dogomaniaczki - ma dom w ok. Konskich, stajnie i poszukuje psiaka na podwórko - luzem biegającego, buda ocieplona, kojec, a na większe mrozy byłaby chowana o wewnątrz - mógłby być taki dom?

Till nie odpowiedziała, ale z tego co wiem raczej nie bardzo. Lalka bardzo towarzyska jest, ona wśród ludzi powinna żyć.

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ick napisał(a):
Zdjecia trudno obejrzec przeslania je latajaca reklama.

Wystarczy ją zwinąć za pomocą tego przycisku strzałek po prawej stronie, któy jest doczepiony do reklamy :roll:

Posted

Nie mozna wylaczyc (krzyzykiem ) tej reklamy Alegro. Lata i przeslania.
Na innym watku tym chrzanowskim jest inna reklama gdzie mozna zamknac.Zobaczcie czy sie ona tutaj zamyka.Po raz drugi probowalam i nic z tego. Na chrzanowskim watku ogladalam.

Posted

hanek napisał(a):
A dzisiaj dzwoniła o Lalkę pani Iza, ta u której jest na tymczasie Lordzik:cool3: Zaczęli się pchać drzwiami i oknami po ślicznotkę!

oj, to dobrze:loveu::loveu::loveu:

a ten domek, co mu wysłałam sunieczkę miał wziasc coś ze schronu w Łodzi...ale nie wiem czy cos wziął:shake:

Posted

Ulaa napisał(a):
czy nowy domek wysterylizuje pięknotkę?

Nie wiem czy będzie nowy domek bo narazie się nie odzywają, ale wciąż mam nadzieje, że jednak się odezwą bo tam miałaby rewelacyjnie

Posted

hanek napisał(a):
A dzisiaj dzwoniła o Lalkę pani Iza, ta u której jest na tymczasie Lordzik:cool3: Zaczęli się pchać drzwiami i oknami po ślicznotkę!

Jeśli się nie odezwie ta rodzina, rozważam dom u Izy

Posted

mam osobe chetna na benie podałam te slicznotkę miedzy innymi z kilkoma kolezankami ........................

czekam na odp .....nic wiecej nie pisze bo czekam na odp
....

trzymajcie kciuki

Posted

Czy zaglosowaliscie juz W KRAKVECIE w styczniu
moze tym razem na
fundacje PROANIMALS w Chrzanowie !!!!!!!!!
pomozmy zwierzetom z Olkusza !!!!!!!

CO Z LALUNIA ! taka cisza ?

Posted

meilik z allegro:

witam!
jesli suczka nie znajdzie domu do kwietnia to prosze mi dac znac. Wzielabym ja i teraz, gdybym tylko w Polsce byla. Mam 8 letniego psa jej postawy. Nie zwrocilam uwagi czy suczka jest wysterylizowana. Na pewno nie chce psow rozmnazac. absolutnie. chce zaadoptowac suczke, aby moj pies mial towarzyszke. (suczki uwielbia, za to z psy lubi dominowac). Mam duzy ogrod. Pies moj spedza czas i w domu i w ogrodzie i codziennie na spacery chodzi (obowiazkowo, czy deszcz, czy zimno). mam dwa koty, a doczytalam ,ze sunia jest przyjaznie nastawiona. wiec byloby super. jednak jesli ktos inny sie zainteresuje nia, to wiadomo. Lepiej zeby szybciej opuscila schronisko do jakiegos rownie dobrego domu.

pozdrawiam