hanek Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 andzia69 napisał(a):podesłałam ja znajomej jednej dogomaniaczki - ma dom w ok. Konskich, stajnie i poszukuje psiaka na podwórko - luzem biegającego, buda ocieplona, kojec, a na większe mrozy byłaby chowana o wewnątrz - mógłby być taki dom? Till nie odpowiedziała, ale z tego co wiem raczej nie bardzo. Lalka bardzo towarzyska jest, ona wśród ludzi powinna żyć. Quote
2010 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Zdjecia trudno obejrzec przeslania je latajaca reklama. Quote
Ulaa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ick napisał(a):Zdjecia trudno obejrzec przeslania je latajaca reklama. Wystarczy ją zwinąć za pomocą tego przycisku strzałek po prawej stronie, któy jest doczepiony do reklamy :roll: Quote
2010 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Nie mozna wylaczyc (krzyzykiem ) tej reklamy Alegro. Lata i przeslania. Na innym watku tym chrzanowskim jest inna reklama gdzie mozna zamknac.Zobaczcie czy sie ona tutaj zamyka.Po raz drugi probowalam i nic z tego. Na chrzanowskim watku ogladalam. Quote
Saphira Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Podnosimy sunieczkę !:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
IKA & SONIA Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ogłoszenia dla dziewczynki ;) www.petworld.pl www.mojpupil.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.ale.gratka.pl www.kupsprzedaj.pl www.adopcjapsa.pl www.4lapy.pl www.gieldaogloszen.pl www.eoferty.com.pl www.adopcje.org www.kokosy.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.afisze.pl www.drobny.com.pl www.isu.pl www.adin.pl www.dwukropek.pl www.owi.pl www.nasipupile.pl www.zoonet.pl www.ogloszenia.vtele.info www.przygarnijzwierzaka.pl Quote
2010 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Czy czytaliscie juz to ostrzezenie ? http://www.dogomania.pl/forum/f28/pabianicki-watek-ogolny-ogloszenia-allegro-potrzeby-inne-aktualnosci-str-1-a-101446/#post11576001 Quote
Ulaa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Till, czy nowy domek wysterylizuje pięknotkę? Quote
hanek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 A dzisiaj dzwoniła o Lalkę pani Iza, ta u której jest na tymczasie Lordzik:cool3: Zaczęli się pchać drzwiami i oknami po ślicznotkę! Quote
andzia69 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 hanek napisał(a):A dzisiaj dzwoniła o Lalkę pani Iza, ta u której jest na tymczasie Lordzik:cool3: Zaczęli się pchać drzwiami i oknami po ślicznotkę! oj, to dobrze:loveu::loveu::loveu: a ten domek, co mu wysłałam sunieczkę miał wziasc coś ze schronu w Łodzi...ale nie wiem czy cos wziął:shake: Quote
Till Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Ulaa napisał(a): czy nowy domek wysterylizuje pięknotkę? Nie wiem czy będzie nowy domek bo narazie się nie odzywają, ale wciąż mam nadzieje, że jednak się odezwą bo tam miałaby rewelacyjnie Quote
Till Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 hanek napisał(a):A dzisiaj dzwoniła o Lalkę pani Iza, ta u której jest na tymczasie Lordzik:cool3: Zaczęli się pchać drzwiami i oknami po ślicznotkę! Jeśli się nie odezwie ta rodzina, rozważam dom u Izy Quote
2010 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 SUPER PSIAK ! Piekne z nia fotki ! Warto sie pchac oknami i drzwiami !!!!!! Quote
Weronikaa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Laluniu, wypatrzył Cię już ktoś ??? :razz: Quote
ANETTTA Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 mam osobe chetna na benie podałam te slicznotkę miedzy innymi z kilkoma kolezankami ........................ czekam na odp .....nic wiecej nie pisze bo czekam na odp .... trzymajcie kciuki Quote
2010 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Czy zaglosowaliscie juz W KRAKVECIE w styczniu moze tym razem na fundacje PROANIMALS w Chrzanowie !!!!!!!!! pomozmy zwierzetom z Olkusza !!!!!!! CO Z LALUNIA ! taka cisza ? Quote
Till Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Lalunia już po sterylce :lol:, czuje się dobrze, przekonała się do jazdy samochodem. Czekamy wciąż na domek! Quote
zuzlikowa Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Piękności słodkie!!!! Szybko się kuruj!!! Domku...domku...domku!!! Piękna dziewczyna!!! :loveu: Quote
Ulaa Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 meilik z allegro: witam! jesli suczka nie znajdzie domu do kwietnia to prosze mi dac znac. Wzielabym ja i teraz, gdybym tylko w Polsce byla. Mam 8 letniego psa jej postawy. Nie zwrocilam uwagi czy suczka jest wysterylizowana. Na pewno nie chce psow rozmnazac. absolutnie. chce zaadoptowac suczke, aby moj pies mial towarzyszke. (suczki uwielbia, za to z psy lubi dominowac). Mam duzy ogrod. Pies moj spedza czas i w domu i w ogrodzie i codziennie na spacery chodzi (obowiazkowo, czy deszcz, czy zimno). mam dwa koty, a doczytalam ,ze sunia jest przyjaznie nastawiona. wiec byloby super. jednak jesli ktos inny sie zainteresuje nia, to wiadomo. Lepiej zeby szybciej opuscila schronisko do jakiegos rownie dobrego domu. pozdrawiam Quote
2010 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 DO kwietnia to prawie dwa i pol miesiaca.:shake: Quote
Till Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 do kwietnia daleko, ale jak do tej pory nikt się nie znajdzie to można brać takie wyjście pod uwagę. Gdzie te domki dla Laluni??? Quote
Recommended Posts