Ada-jeje Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Till dla laluni potrzebne jest podpisanie umowy adopcyjnej. Quote
IKA & SONIA Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Ada-jeje napisał(a):Till dla laluni potrzebne jest podpisanie umowy adopcyjnej. Wybieram się z Till na wizytę do Laluni, więc podpiszemy wówczas umowę i obfocimy Leosię. Quote
Jade_Natalia Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Oo, będziemy mieć nową sąsiadkę:evil_lol: bo my też z Zagórza:p Quote
Till Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Umowa została podpisana w dniu wydawania Lalki, oczywiście mam kopię. Jak tylko przestanie tak padać jedziemy do niej w odwiedziny. Z tego co wiem ma się dobrze, uwiodła właściciela swoim urokiem, jada z nim śniadania i głównie śpi w mieszkaniu, a nie w piwnicy. Dużo się bawi, po ostatnim zastrzyku wskoczyła do łóżka :) Quote
IKA & SONIA Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Fotki szczęśliwej Lalki :loveu::loveu::loveu: Quote
Ada-jeje Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 :multi::multi::multi: Udalo sie laluni, widac ze szczesliwa. Quote
Till Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Lalunia jest naprawdę szczęśliwa, uwiodła swojego pana:) co bardzo mnie cieszy, przybrała na wadze i ma piękne futerko. Żeby wszystkim się tak dobrze trafiało :) Quote
Recommended Posts