Jump to content
Dogomania

Suczka mix leonbergera uratowana ze schronu-mordowni! MA DOM

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odzywam się dopiero teraz bo chciałam mieć pewność, że to się uda, tak Lalunia ma nowy domek :lol: będzie mieszkać w domu z ogrodem, z trzyosobową rodziną. Mieszka 20 min. odemnie więc mogę ją odwiedzać i sprawdzać warunki. Odrazu przypadł jej do gustu nowy właściciel, przy pierwszym spotkaniu dała mu dzióba i pięknie się z nim bawiła dlatego mam nadzieje, że i ona i ja nie pomyliłyśmy się. Chiałabym wszystkim tym, którzy pomogli w ogłaszaniu Laluni mocno podziękować! Napewno napiszę co u niej :)

Posted

[quote name='ick']HURA!!!!!I DOMEK JUZ JEST :painting: Czesc LALUNIU:loveu:
Czekamy na fotki....szczesliwej Lalunii ![/quote]

:multi::multi::multi::multi:

szczęścia...szczęścia...szczęścia ...całej czwórce!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='ANETTTA']siuper

a nie masz tam 20 min drogi drugiego domku w tej mordowni został bernardyn samiec piekny i młody :-(:-(:-([/quote]
Tak wiem o nim i mam go na uwadze, tylko że nie wiem jaki jest z charakteru. Jak go widziałam był bardzo smutny i zaniedbany, ale jak wiemy w tym obozie koncentracyjnym nie ma radosnych i zadbanych. Trzeba też go wyciągnąć i szukać domu. Bywają chętni na takie psy, ale nie zawsze są to bardzo dobre warunki, ale pewnie każde są lepsze od tych jakie tam panują

Posted

Ten, którego ja widziałam nie wyglądał tak dobrze więc albo już innego widziałam, a ten zniknął albo jak ja widziałam to już bardzo zmarniał,ale fakt bardzo podobny

Posted

To napewno był pies, suczka była osobno w ciasnej klatce, ona była młoda i chyba tam od niedawna. Ale ja tam byłam końcem grudnia i nie wiem co jest z nimi. Napewno już o nich słyszałaś