2010 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 A co to znaczy ? Brzmi strasznie ............. A moze szukac jej DT? Taki piekny psiak ? Quote
Weronikaa Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ick napisał(a):A co to znaczy ? Brzmi strasznie ............. To znaczy, że będzie mieć ogłoszenie w gazecie 'Przełom'.. Quote
2010 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Off ! To brzmi juz lepiej ! Czy te wszystkie jej ogloszenia sa aktualne ? Quote
IKA & SONIA Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Tak, ogłoszenia zostały umieszczone niedawno. Quote
ANETTTA Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 a dzisisj była sobota ttakkkkkkkkkkkk....i co z sunia Quote
Till Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Odzywam się dopiero teraz bo chciałam mieć pewność, że to się uda, tak Lalunia ma nowy domek :lol: będzie mieszkać w domu z ogrodem, z trzyosobową rodziną. Mieszka 20 min. odemnie więc mogę ją odwiedzać i sprawdzać warunki. Odrazu przypadł jej do gustu nowy właściciel, przy pierwszym spotkaniu dała mu dzióba i pięknie się z nim bawiła dlatego mam nadzieje, że i ona i ja nie pomyliłyśmy się. Chiałabym wszystkim tym, którzy pomogli w ogłaszaniu Laluni mocno podziękować! Napewno napiszę co u niej :) Quote
2010 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 HURA!!!!!I LALUNIA W SWOIM DOMKU !!!!!!!:painting: :loveu: Czekamy na fotki....szczesliwej Lalunii ! Quote
zuzlikowa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='ick']HURA!!!!!I DOMEK JUZ JEST :painting: Czesc LALUNIU:loveu: Czekamy na fotki....szczesliwej Lalunii ![/quote] :multi::multi::multi::multi: szczęścia...szczęścia...szczęścia ...całej czwórce!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
ANETTTA Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 siuper a nie masz tam 20 min drogi drugiego domku w tej mordowni został bernardyn samiec piekny i młody :-(:-(:-( Quote
Till Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='ANETTTA']siuper a nie masz tam 20 min drogi drugiego domku w tej mordowni został bernardyn samiec piekny i młody :-(:-(:-([/quote] Tak wiem o nim i mam go na uwadze, tylko że nie wiem jaki jest z charakteru. Jak go widziałam był bardzo smutny i zaniedbany, ale jak wiemy w tym obozie koncentracyjnym nie ma radosnych i zadbanych. Trzeba też go wyciągnąć i szukać domu. Bywają chętni na takie psy, ale nie zawsze są to bardzo dobre warunki, ale pewnie każde są lepsze od tych jakie tam panują Quote
2010 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 NO to same dobre wiesci! I drugiemu moze sie poszczesci w Waszych rekach.Moze i dla niego znajdzie sie dobry domek. :laola: Quote
ANETTTA Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 beniu podobno jest spokojny lata z wieloma psami wiec znaczy ze je akceptuje ... słyszałam że on tam jest nawet atakowany i podgryzany ....w co ciężko uwieżyc bo jego gabaryty świadcza o czyms innym ...ale ......ja wierze w to że jest przekochany SAMIEC: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-z-olkuskiej-mordowni-szuka-na-cito-domu-chociaz-dt-129040/index6.html plissssssssssss Quote
2010 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Rzeczywiscie przesliczny :placz: z oczu mu dobrze patrzy.... i ten obok niego tez fajny taki kudlaty. Tego trzeciego niestety nie widze. Quote
ANETTTA Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 ta fota jest z przed kilku m-cy :-(:-(wiec jak on teraz sie miewa nie wiadomo Quote
Till Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ten, którego ja widziałam nie wyglądał tak dobrze więc albo już innego widziałam, a ten zniknął albo jak ja widziałam to już bardzo zmarniał,ale fakt bardzo podobny Quote
ANETTTA Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 wkleje te inf na jego watek jakbys mogła przyokazji jakie inf i fotki . http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-z-olkuskiej-mordowni-szuka-na-cito-domu-chociaz-dt-129040/index6.html#post11773909 zajrzyjcie czasem na jego watek amoze TY widziałas sunie ona była taka zniszczona ..... Quote
Till Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 To napewno był pies, suczka była osobno w ciasnej klatce, ona była młoda i chyba tam od niedawna. Ale ja tam byłam końcem grudnia i nie wiem co jest z nimi. Napewno już o nich słyszałaś Quote
zuzlikowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Bertusia z ostatniej fotki ma już dom! A ile ich tam może być? te na fotkach są rózne-to inne benie!:shake: Quote
ANETTTA Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 dokladnie to 2 rózne psy to sunia która ma juz dom Quote
Till Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Jak ja byłam tej suni nie było już, bądź jeszcze nie Quote
Recommended Posts