Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zbieracie w tej chwili deklaracje czy pieniążki?

moge w tej chwili dac 30 zł, potem zobaczymy bo raczej trzymam się finansowania naszych nadziejowych dobermanow ale nie moge myslec spokojnie ze on tam siedzi tak długo bez powietzra, słonca i normalnego zycia....

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to zapisz mnie prosze jako deklaracje i jak będziecie juz miec pewnosc, ze zostanie wyciągnięty to tylko mi przypomnijcie zeby wpłacic, chociaz i tak będe zaglądac na wątek i trzymam kciuki żeby się udało

Posted

dzodzo, dzięki wielkie! na razie zbieramy deklaracje ale są już też pierwsze wpłaty.mogę cię zapisać, możesz też wpłacić już na konto ab-agnieszki.
barona musimy wyciągnąć z tego schronu, tylko to jest kwestia czasu.
chciałybyśmy zabrać go jak najszybciej ale na razie nie ma wystarczających deklaracji comiesięcznych wpłat.

Posted

[quote name='dzodzo']to zapisz mnie prosze jako deklaracje i jak będziecie juz miec pewnosc, ze zostanie wyciągnięty to tylko mi przypomnijcie zeby wpłacic, chociaz i tak będe zaglądac na wątek i trzymam kciuki żeby się udało[/quote]
oki.:loveu:
czyli 30 zł to jest deklaracja miesięczna czy jednorazowa?

Posted

[quote name='jaco-placo']Dołoze sie co miesiac 20 zl .Tylko przypominajcie mi dziewczyny.[/quote]:loveu: dzięki! post przeskoczył i wczoraj nie zauważyłam.

[quote name='jaco-placo']Karolcia, gwarantuje ci ze ten pies ,jeżeli pojedzie do hotelu ,bedzie miał dobre zycie,a Agata i Agnieszka to dobre ludziki:p.[/quote]i tego się trzymajmy;):evil_lol:

Posted

[SIZE=4]podsumowując na ten moment mamy:

[/SIZE][SIZE=4][COLOR=Blue][U][B]deklaracje miesięczne:[/B][/U]
pani grażyna n. z naszej klasy [B]30[/B]zł
aga_krzys [B]10[/B]zł
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/83871.html"]jaco-placo[/URL] [B]20[/B] zł
LILUtosi [B]20zł [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4]

[U][B]
[COLOR=Purple]wpłaty jednorazowe:[/COLOR][/B][/U][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Purple]
pani grażyna n. z naszej klasy[B] 100zł.[/B]
aga_krzys [B]50zł[/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/14296.html"]dzodzo[/URL][B] 30zł[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

cegiełki jeśli ktos by wystawił to by było dobrze ale myślę ze więcej udało by nam się zebrać z bazarków...czy ktoś mógłby na barona wystawić bazarek? ja na pewno coś wystawię w najbliższym czasie na bogatyńskie psiaki więc i na baronka ale może ktos jeszcze by pomógł?

Posted

[quote name='agnieszka32'][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]O jakich problemach Karolcia mówisz??????? [/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Przecież dziewczyny zabiorą Barona z tego pseudo-schroniska i od tej pory nie będzie miało ono NIC DO POWIEDZENIA w kwestii tego psa ... To nie schronisko umieści psa w hoteliku, ale PRYWATNE OSOBY i to one będą płaciły za hotelik!!![/SIZE][/FONT][/FONT][/quote]

Pojechałaś - schronisko w Koninie jest normalnym schroniskiem bez wyrazu "pseudo". Wiele jest tu takich psów, które dopiero jak zostały zabrane z boksu (,w którym jedynym ich zajęciem było rzucanie się do siatki aby spróbować dorwać psa z boksu obok, dostawały przy tym szału, chudły i wzmagała się w nich agresja) wyciszyły się, przybrały na wadze i są w jako takim stanie psychicznym. Schronisko jest przepełnione - zwierzaki są dosłownie wszędzie - nie ma możliwości aby wyprowadzić na spacer psa typu Baron, bo wiąże się to z przechodzeniem przez kilka różnych korytarzy oraz wybieg ogólny a wszędzie tam są inne zwierzęta. Taka jest rzeczywistość ale na pewno schronisko w Koninie nie zasługuje na miano pseudo-schroniska............

A propos - czy ktoś rozmawiał już z kierownictwem od nas? Zostały poczynione jakieś ustalenia?

Posted

[quote name='agaga21']wielkie dzięki!
zgłoś się do mnie jak bedziesz miała czas to ci powiem wszystko co i jak ;)[/quote]

ooooo ja też chcę, ja też chcę!! :eviltong:

Posted

[quote name='anastacia']ooooo ja też chcę, ja też chcę!! :eviltong:[/quote]

pierwszy krok to zrób zdjęcia przedmiotów i wrzuć do kompa.gdy to zrobisz to napisz do mnie pw to powiem ci co dalej ;)

Posted

Agata dopisz do deklaracji pania Grazyne Maslyk-Dubis.
Pani Grazynka dzwonila do mnie zeby zapisac iz przeleje w srode 50zl oraz ze deklaruje co miesiac ok 20-30zl.
Dziekujemy slicznie:loveu:
Musze poprosic moderatora zeby przypisal do mnie watek bedzie mi wygodniej robic rozliczenia na pierwszej stronie.

Posted

[SIZE=4]podsumowując na ten moment mamy:

[/SIZE][SIZE=4][COLOR=Blue][U][B]deklaracje miesięczne:[/B][/U]
pani grażyna n. z naszej klasy [B]30[/B]zł
aga_krzys [B]10[/B]zł
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/83871.html"]jaco-placo[/URL] [B]20[/B] zł
LILUtosi [B]20zł [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4]
[/SIZE][SIZE=4][COLOR=Blue]Grazyna Maslyk-Dubis [B]20-30 zł[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4] [U][B]
[COLOR=Purple]wpłaty jednorazowe:[/COLOR][/B][/U][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Purple]
pani grażyna n. z naszej klasy[B] 100zł.[/B]
aga_krzys [B]50zł[/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/14296.html"]dzodzo[/URL][B] 30zł
[/B]Grazyna Maslyk-Dubis [B]50zł[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='andzia69']czyli do 1 miesiaca zapłaty za hotelik brakuje...120 zł około?[/quote]
na to wygląda....a pies napewno nie znajdzie domu od razu, zresztą najpierw musi w hotelu dojść do jakiegoś stanu stabilnego i musi przestać pokazywać zęby na obcych zanim będzie mozna go wydać komuś.

Posted

[quote name='agaga21']na to wygląda....[/quote]

ale czy jeśli bedzie na ten pierwszy miesiąc to go wyciągamy? czy czekamy na deklaracje, aż sie uzbiera na co miesiac?

Posted

[FONT=Verdana][SIZE=2]Ja dzisiaj wpłaciłam swoją „dolę” na wszystkie bogatyńskie psiaki oraz za bazarej Alicji na konto ab-agnieszki, dla Baronka też kaska poszła, oczywiście ;)[/SIZE][/FONT]