dzodzo Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 zbieracie w tej chwili deklaracje czy pieniążki? moge w tej chwili dac 30 zł, potem zobaczymy bo raczej trzymam się finansowania naszych nadziejowych dobermanow ale nie moge myslec spokojnie ze on tam siedzi tak długo bez powietzra, słonca i normalnego zycia.... Quote
dzodzo Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 to zapisz mnie prosze jako deklaracje i jak będziecie juz miec pewnosc, ze zostanie wyciągnięty to tylko mi przypomnijcie zeby wpłacic, chociaz i tak będe zaglądac na wątek i trzymam kciuki żeby się udało Quote
agaga21 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 dzodzo, dzięki wielkie! na razie zbieramy deklaracje ale są już też pierwsze wpłaty.mogę cię zapisać, możesz też wpłacić już na konto ab-agnieszki. barona musimy wyciągnąć z tego schronu, tylko to jest kwestia czasu. chciałybyśmy zabrać go jak najszybciej ale na razie nie ma wystarczających deklaracji comiesięcznych wpłat. Quote
Karolcia_ko5 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Wpisałam na pierwszej, zobacz czy tak może być. Quote
agaga21 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='dzodzo']to zapisz mnie prosze jako deklaracje i jak będziecie juz miec pewnosc, ze zostanie wyciągnięty to tylko mi przypomnijcie zeby wpłacic, chociaz i tak będe zaglądac na wątek i trzymam kciuki żeby się udało[/quote] oki.:loveu: czyli 30 zł to jest deklaracja miesięczna czy jednorazowa? Quote
agaga21 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='jaco-placo']Dołoze sie co miesiac 20 zl .Tylko przypominajcie mi dziewczyny.[/quote]:loveu: dzięki! post przeskoczył i wczoraj nie zauważyłam. [quote name='jaco-placo']Karolcia, gwarantuje ci ze ten pies ,jeżeli pojedzie do hotelu ,bedzie miał dobre zycie,a Agata i Agnieszka to dobre ludziki:p.[/quote]i tego się trzymajmy;):evil_lol: Quote
dzodzo Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 na tą chwilę jednorazowa ale jesli mi finanse pozwola to oczywiscie i potem mozecie liczyc na moje wsparcie Quote
agaga21 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [SIZE=4]podsumowując na ten moment mamy: [/SIZE][SIZE=4][COLOR=Blue][U][B]deklaracje miesięczne:[/B][/U] pani grażyna n. z naszej klasy [B]30[/B]zł aga_krzys [B]10[/B]zł [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/83871.html"]jaco-placo[/URL] [B]20[/B] zł LILUtosi [B]20zł [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4] [U][B] [COLOR=Purple]wpłaty jednorazowe:[/COLOR][/B][/U][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Purple] pani grażyna n. z naszej klasy[B] 100zł.[/B] aga_krzys [B]50zł[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/14296.html"]dzodzo[/URL][B] 30zł[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
martka1982 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 W takim razie ja również trzymam kciuki! O ile dobrze zrozumiałam to jedyną przeszkodą teraz jest brak funduszy. Może jakieś allegro cegiełkowe by się przydało? Quote
agaga21 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 cegiełki jeśli ktos by wystawił to by było dobrze ale myślę ze więcej udało by nam się zebrać z bazarków...czy ktoś mógłby na barona wystawić bazarek? ja na pewno coś wystawię w najbliższym czasie na bogatyńskie psiaki więc i na baronka ale może ktos jeszcze by pomógł? Quote
Alicja Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [FONT=Arial][B]Ja dziś wieczorem wystawiam następny bazareczek na BB [/B][/FONT] Quote
martka1982 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='agnieszka32'][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]O jakich problemach Karolcia mówisz??????? [/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Przecież dziewczyny zabiorą Barona z tego pseudo-schroniska i od tej pory nie będzie miało ono NIC DO POWIEDZENIA w kwestii tego psa ... To nie schronisko umieści psa w hoteliku, ale PRYWATNE OSOBY i to one będą płaciły za hotelik!!![/SIZE][/FONT][/FONT][/quote] Pojechałaś - schronisko w Koninie jest normalnym schroniskiem bez wyrazu "pseudo". Wiele jest tu takich psów, które dopiero jak zostały zabrane z boksu (,w którym jedynym ich zajęciem było rzucanie się do siatki aby spróbować dorwać psa z boksu obok, dostawały przy tym szału, chudły i wzmagała się w nich agresja) wyciszyły się, przybrały na wadze i są w jako takim stanie psychicznym. Schronisko jest przepełnione - zwierzaki są dosłownie wszędzie - nie ma możliwości aby wyprowadzić na spacer psa typu Baron, bo wiąże się to z przechodzeniem przez kilka różnych korytarzy oraz wybieg ogólny a wszędzie tam są inne zwierzęta. Taka jest rzeczywistość ale na pewno schronisko w Koninie nie zasługuje na miano pseudo-schroniska............ A propos - czy ktoś rozmawiał już z kierownictwem od nas? Zostały poczynione jakieś ustalenia? Quote
agaga21 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [B]ab-agnieszka jest juz po rozmowie z panią martą.[/B][B]teraz tylko musimy zgromadzic jeszcze trochę deklaracji i zabieramy psiaka do bogatyni. [/B] Quote
fioneczka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Karolcia_ko5']Wpisałam na pierwszej, zobacz czy tak może być.[/quote] dziękuję ... jasne że może być Quote
anastacia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='agaga21']wielkie dzięki! zgłoś się do mnie jak bedziesz miała czas to ci powiem wszystko co i jak ;)[/quote] ooooo ja też chcę, ja też chcę!! :eviltong: Quote
agaga21 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='anastacia']ooooo ja też chcę, ja też chcę!! :eviltong:[/quote] pierwszy krok to zrób zdjęcia przedmiotów i wrzuć do kompa.gdy to zrobisz to napisz do mnie pw to powiem ci co dalej ;) Quote
ab-agnieszka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Agata dopisz do deklaracji pania Grazyne Maslyk-Dubis. Pani Grazynka dzwonila do mnie zeby zapisac iz przeleje w srode 50zl oraz ze deklaruje co miesiac ok 20-30zl. Dziekujemy slicznie:loveu: Musze poprosic moderatora zeby przypisal do mnie watek bedzie mi wygodniej robic rozliczenia na pierwszej stronie. Quote
agaga21 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [SIZE=4]podsumowując na ten moment mamy: [/SIZE][SIZE=4][COLOR=Blue][U][B]deklaracje miesięczne:[/B][/U] pani grażyna n. z naszej klasy [B]30[/B]zł aga_krzys [B]10[/B]zł [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/83871.html"]jaco-placo[/URL] [B]20[/B] zł LILUtosi [B]20zł [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4][COLOR=Blue]Grazyna Maslyk-Dubis [B]20-30 zł[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4] [U][B] [COLOR=Purple]wpłaty jednorazowe:[/COLOR][/B][/U][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Purple] pani grażyna n. z naszej klasy[B] 100zł.[/B] aga_krzys [B]50zł[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/14296.html"]dzodzo[/URL][B] 30zł [/B]Grazyna Maslyk-Dubis [B]50zł[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
andzia69 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 czyli do 1 miesiaca zapłaty za hotelik brakuje...120 zł około? Quote
agaga21 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='andzia69']czyli do 1 miesiaca zapłaty za hotelik brakuje...120 zł około?[/quote] na to wygląda....a pies napewno nie znajdzie domu od razu, zresztą najpierw musi w hotelu dojść do jakiegoś stanu stabilnego i musi przestać pokazywać zęby na obcych zanim będzie mozna go wydać komuś. Quote
ab-agnieszka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Dostalam wplate na Barona 100zl od Katarzyny Tomczyk i 50zl od aga krzys. Dziekujemy slicznie .:loveu: Poczekam az Pianka wstawi mnie do pierszego postu to tam beda rozliczenia. Quote
andzia69 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='agaga21']na to wygląda....[/quote] ale czy jeśli bedzie na ten pierwszy miesiąc to go wyciągamy? czy czekamy na deklaracje, aż sie uzbiera na co miesiac? Quote
agaga21 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 andzia, wyciągamy go ale musimy poczekać aż się trochę więcej deklaracji zbierze, żebyśmy nie zostały z psiakiem "na lodzie". Quote
agnieszka32 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [FONT=Verdana][SIZE=2]Ja dzisiaj wpłaciłam swoją „dolę” na wszystkie bogatyńskie psiaki oraz za bazarej Alicji na konto ab-agnieszki, dla Baronka też kaska poszła, oczywiście ;)[/SIZE][/FONT] Quote
Recommended Posts