Karolcia_ko5 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='agaga21']ania z poznania ostatnio z markiem rozmawiała, więc pewnie jak będzie przy kompie to napisze co u baronka[/QUOTE] Czekamy też jestem ciekawa ;) Quote
ania z poznania Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Wszystko w porządku, jak na razie ;). Pan Maciek bierze Baronka codziennie do siebie, na kilka godzin. Może z nim zrobić wszystko, tak jak Łukasz, nawet kłaść go na plecy. Jedna z córek pana Maćka troszkę się go boi, ale oswoją się ;) Quote
agaga21 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 [B][COLOR=blue]rozliczenie naszych psów od 19 maja do 19 czerwca[/COLOR] [url]http://www.dogomania.pl/threads/140610-UWAGA!-ab-agnieszka-z-Gliwic-to-oszustka!-okrad%C5%82a-bezdomne-psiaki!NIE-MO%C5%BBNA-JEJ-UFA%C4%86!?p=17095651&viewfull=1#post17095651[/url][/B] Quote
Jenny19 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 A ja gapa, jak zawsze zaspałam:roll: przelew poszedł dzisiaj, przepraszam za poślizg. Quote
agaga21 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 [quote name='Jenny19']A ja gapa, jak zawsze zaspałam:roll: przelew poszedł dzisiaj, przepraszam za poślizg.[/QUOTE]dzięki serdeczne :) jesteś jedną z 2 osób, które wpłacały na baronka. miejmy nadzieję, że od 1 lipca baronek zmieni właściciela :) Quote
ania z poznania Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Zapraszam serdecznie na bazarek dla Azy, amstaffki z obory: [url]http://www.dogomania.pl/threads/209827-Antyki-ciuszki-bi%C5%BCuteria-na-amstaffk%C4%99-z-obory-do-04.06?p=17101812#post17101812[/url] Fanty podarowała Randall, wielkie dzięki :) Quote
agaga21 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 dziś nasz baronek oficjalnie zyskał właściciela :) :) co prawda pobędzie jeszcze w hoteliku jakieś 2 miesiące-do ukończenia remontu domu ale opłacać jego pobyt będzie jego nowy pan, który od kilku miesięcy go odwiedzał. przez ostatni miesiąc baron prawie codziennie bywał po kilka godzin w swoim nowym domu, by zapoznawać się ze swoją rodziną i otoczeniem. nowy pan baronka dziś podpisał umowę adopcyjną a także oświadczenie, że jest świadomy tego, jak trudnym psem jest baron i że bierze pełną odpowiedzialność za bezpieczeństwo ludzi i zwierząt w baronka otoczeniu :) mam nadzieję, że już nic się nie zmieni, że wszystko ułoży się tak jak dobrze jak przez ostatni miesiąc i baronek na zawsze będzie miał swój dom :) Quote
agnieszka32 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Jestem dobrej myśli. Nowy pan Baronka włożył wiele pracy i wysiłku, by go adoptować. Dawno nie widziałam tak zdeterminowanych ludzi :) Quote
agaga21 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 ja póki co nie cieszę się jeszcze. poczekam jakieś pół roku i wtedy się upiję ;) na razie niecierpliwie czekam na dzień, kiedy baronek na stałe zamieszka u siebie. Quote
ania z poznania Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Pan Maciek dzwonił dzisiaj do mnie, od października idzie na emeryturę i Baronek będzie cały czas już przy nim :)! Quote
LILUtosi Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 To wielkie szczęście że Baron spotkał na swojej drodze tych państwa. Niech tego nie zepsuje łobuz jeden. Cieszę się bardzo. Quote
fonia123 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 wspaniałe wieści :) mocno trzymam kciuki za Baronka :) Quote
Karolcia_ko5 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [SIZE="4"][COLOR="#ff0000"][B]APELUJE O POMOC DLA 8-LETNIEGO KRAWCA - MIX AMSTAFFA. [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE="3"][B]WCZORAJ ZDEZELOWAŁ NAM BOKS, WARIUJE, SCHRONISKOWA MONOTONIA GO NISZCZY. PSIAK NA DZIEŃ DZISIEJSZY NIE JEST WYADOPTOWALNY.OD WRZEŚNIA MA SZANSE POJECHAĆ DO HOTELU W BOGATYNII. POTRZEBNE SĄ STAŁE DEKLARACJE BY MÓGŁ SIĘ TAKM UTRZYMAĆ. BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA NIEGO. TO JEGO OSTATNIA SZANSA ! ! [/B][/SIZE] Wątek psiaka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/198877-Prosimy-o-deklaracje-dla-Krawca-!-Ma-szanse-jechać-do-hotelu-!-POMOCY-[/url]! Quote
agaga21 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='fonia123']może są jakieś wieści od Barona?[/QUOTE] jakiś czas temu gdy rozmawiałam z markiem to powiedział, że od 1 października nowy pan barona przechodzi na wczesniejszą emeryturę i wtedy go weźmie dopiero do domu, by ciągle mieć go na oku. do tej pory przyjeżdżał do barona, zabierał go na spacery i wizyty w swoim domu, od lipca sam opłaca hotel za barona. zapytam za kilka dni czy baronek już się przeprowadził i jak się sprawuje. Quote
fonia123 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 aha, no tak. ubzdurałam sobie, że Baronek już się do Państwa przeprowadził i byłam ciekawa jak im się wiedzie ;) Quote
agaga21 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='fonia123']aha, no tak. ubzdurałam sobie, że Baronek już się do Państwa przeprowadził i byłam ciekawa jak im się wiedzie ;)[/QUOTE]myślę że już od kilku dni tam mieszka, choć nie pytałam jeszcze o to. zadzwonię może w przyszłym tygodniu, niech się aklimatyzuje ;) Quote
Kocurek Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Ciekawe jak Baronek sie aklimatyzuje...:)? Quote
Kocurek Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 I wiadomo jak Baronek w swoim domku sie zaaklimatyzowal?:) Quote
agaga21 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 on chyba jeszcze czeka na zakończenie remontu ogrodzenia ale nie wiem, dawno się do pana marka nie odzywałam. może ania ma jakieś świeższe informacje, bo ma jeszcze tam rafika w hoteliku. Quote
What May NN Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 z tego co wiem to tak właśnie jest! Baron czeka u Marka na zakończenie remontu.. śliczny jest :-) Quote
ania z poznania Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Z tego co Marek mówił, to Baronek czeka na koniec remontu, pan Maciek go regularnie odwiedza, Baron go uwielbia :) Quote
Recommended Posts