Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystko w porządku, jak na razie ;). Pan Maciek bierze Baronka codziennie do siebie, na kilka godzin. Może z nim zrobić wszystko, tak jak Łukasz, nawet kłaść go na plecy. Jedna z córek pana Maćka troszkę się go boi, ale oswoją się ;)

Posted

[B][COLOR=blue]rozliczenie naszych psów od 19 maja do 19 czerwca[/COLOR]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/140610-UWAGA!-ab-agnieszka-z-Gliwic-to-oszustka!-okrad%C5%82a-bezdomne-psiaki!NIE-MO%C5%BBNA-JEJ-UFA%C4%86!?p=17095651&viewfull=1#post17095651[/url][/B]

Posted

[quote name='Jenny19']A ja gapa, jak zawsze zaspałam:roll: przelew poszedł dzisiaj, przepraszam za poślizg.[/QUOTE]dzięki serdeczne :)
jesteś jedną z 2 osób, które wpłacały na baronka. miejmy nadzieję, że od 1 lipca baronek zmieni właściciela :)

Posted

Zapraszam serdecznie na bazarek dla Azy, amstaffki z obory:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/209827-Antyki-ciuszki-bi%C5%BCuteria-na-amstaffk%C4%99-z-obory-do-04.06?p=17101812#post17101812[/url]

Fanty podarowała Randall, wielkie dzięki :)

• 2 weeks later...
Posted

dziś nasz baronek oficjalnie zyskał właściciela :) :)
co prawda pobędzie jeszcze w hoteliku jakieś 2 miesiące-do ukończenia remontu domu ale opłacać jego pobyt będzie jego nowy pan, który od kilku miesięcy go odwiedzał. przez ostatni miesiąc baron prawie codziennie bywał po kilka godzin w swoim nowym domu, by zapoznawać się ze swoją rodziną i otoczeniem.
nowy pan baronka dziś podpisał umowę adopcyjną a także oświadczenie, że jest świadomy tego, jak trudnym psem jest baron i że bierze pełną odpowiedzialność za bezpieczeństwo ludzi i zwierząt w baronka otoczeniu :)

mam nadzieję, że już nic się nie zmieni, że wszystko ułoży się tak jak dobrze jak przez ostatni miesiąc i baronek na zawsze będzie miał swój dom :)

Posted

ja póki co nie cieszę się jeszcze. poczekam jakieś pół roku i wtedy się upiję ;)
na razie niecierpliwie czekam na dzień, kiedy baronek na stałe zamieszka u siebie.

• 1 month later...
Posted

[SIZE="4"][COLOR="#ff0000"][B]APELUJE O POMOC DLA 8-LETNIEGO KRAWCA - MIX AMSTAFFA. [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE="3"][B]WCZORAJ ZDEZELOWAŁ NAM BOKS, WARIUJE, SCHRONISKOWA MONOTONIA GO NISZCZY. PSIAK NA DZIEŃ DZISIEJSZY NIE JEST WYADOPTOWALNY.OD WRZEŚNIA MA SZANSE POJECHAĆ DO HOTELU W BOGATYNII. POTRZEBNE SĄ STAŁE DEKLARACJE BY MÓGŁ SIĘ TAKM UTRZYMAĆ. BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA NIEGO. TO JEGO OSTATNIA SZANSA ! ! [/B][/SIZE]

Wątek psiaka:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/198877-Prosimy-o-deklaracje-dla-Krawca-!-Ma-szanse-jechać-do-hotelu-!-POMOCY-[/url]!

• 1 month later...
Posted

[quote name='fonia123']może są jakieś wieści od Barona?[/QUOTE]
jakiś czas temu gdy rozmawiałam z markiem to powiedział, że od 1 października nowy pan barona przechodzi na wczesniejszą emeryturę i wtedy go weźmie dopiero do domu, by ciągle mieć go na oku. do tej pory przyjeżdżał do barona, zabierał go na spacery i wizyty w swoim domu, od lipca sam opłaca hotel za barona. zapytam za kilka dni czy baronek już się przeprowadził i jak się sprawuje.

Posted

[quote name='fonia123']aha, no tak. ubzdurałam sobie, że Baronek już się do Państwa przeprowadził i byłam ciekawa jak im się wiedzie ;)[/QUOTE]myślę że już od kilku dni tam mieszka, choć nie pytałam jeszcze o to. zadzwonię może w przyszłym tygodniu, niech się aklimatyzuje ;)

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

on chyba jeszcze czeka na zakończenie remontu ogrodzenia ale nie wiem, dawno się do pana marka nie odzywałam. może ania ma jakieś świeższe informacje, bo ma jeszcze tam rafika w hoteliku.

• 1 month later...