ania z poznania Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='agaga21'] na pewno to milusińska psina, tylko udaje twardziela:diabloti: No pewnie, przecież to widać :) http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/rozne/IMG_6713.jpg Quote
baster i lusi Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='ania z poznania']No pewnie, przecież to widać :) http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/rozne/IMG_6713.jpg miał smaka na Asię.piję piwo za zdrowie naszych psiaków i Czesia:evil_lol: Quote
Czaruś Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Ja też mam kilka fotek Baronka :p Asiu czemu nie chciałaś dać mu buziaka:hmmmm: hmmm, czyżbyś się bała :cool3::cool3: Quote
ania z poznania Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 ARDNAS napisał(a): Asiu czemu nie chciałaś dać mu buziaka:hmmmm: No ja właśnie też się cały czas nad tym zastanawiam :niewiem::evil_lol: Quote
baster i lusi Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='ania z poznania']No ja właśnie też się cały czas nad tym zastanawiam :niewiem::evil_lol: a tu jest odpowiedz Napisał baster i lusi I nie chciałaś mu dac buziaczka:eviltong: jak ja się zdecydowałam to Baronek się rozmyślił :diabloti: Quote
Czaruś Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='baster i lusi']a tu jest odpowiedz Napisał baster i lusi I nie chciałaś mu dac buziaczka:eviltong: jak ja się zdecydowałam to Baronek się rozmyślił :diabloti: Ciekawe ....... :eviltong::eviltong: Quote
ania z poznania Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 http://images49.fotosik.pl/422/b1592267e0855bd6med.jpg A przecież to taki fajny chłopak! Quote
agaga21 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 dziś miałam 2 telefony w sprawie baronka. :cool3::cool3: -dziewczyna ze swoim narzeczonym, mają małego "sztaforda", z rozmowy domyśliłam się, że staffika ;), nie docierało do nich, że baronek dla nich się nie nadaje:diabloti: -pan z legnicy, z dużym mieszkaniem, ma czas i chęci dojeżdżać do bogatyni...telefon mu się rozładowywał, ma zadzwonić jak naładuje:evil_lol: Quote
fioneczka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 agaga21 napisał(a):-pan z legnicy, z dużym mieszkaniem, ma czas i chęci dojeżdżać do bogatyni...telefon mu się rozładowywał, ma zadzwonić jak naładuje:evil_lol: rozumiem ze panu kończyły się środki na rozmowę ... czy raczej telefon miał nienaładowany ? nie ma jakiejś iskierki nadziei w tym że pan chce do Bogatyni dojeżdżać ? rozwiń może temat pana Agata bo jakoś ta buźka mi przy zdaniu do niczego nie pasuje Quote
fioneczka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 teraz tylko tak mi do głowy przyszło z tego co mówił mój bratanek ... słyszał że w legnicy dresy organizują walki psów ... oby pan nie był z tego "światka" Quote
agaga21 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 a śmieję się, bo różni już dzwonili. naopowiadałam panu jaki to baronek jest i może pan chcąc zakończyć rozmowę powiedział, że mu bateria zaraz siądzie...powiedziałam, żeby zadzwonił jak naładuje, no zobaczymy, może zadzwoni ale ja sobie za wiele nie obiecuję, dlatego się śmieje. podejrzewam, że już się nie odezwie po prostu. Quote
ania z poznania Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Odnośnie durnych telefonów..... Ogłaszamy staruszka pudelka, Malika, który jest na DT u Arktyki, ogłoszenia są też na mój numer. Zadzwonił facet i pyta po ile są szczeniaki pudelka. To mówię mu, że Malik ma 10 lat i nie jest szczeniakiem. Na to on, że nie, nie, jemu chodzi o szczeniaki, bo jego dzieci takiego starego to nie chcą. Ja, że niestety, tylko Malika mamy, a on mi na to, że w nie wiem o co chodzi i w ogóle to jakaś głupia jestem!!!!!!!! Quote
fioneczka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 na wszystkich zdjęciach widać jak bardzo Baron kocha "swoich" ludzi ... Quote
baster i lusi Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Asiu a jak Baron biegał luzem to czasem nie siedziałaś na drzewie?:evil_lol::eviltong: Baronku jesteś piękny tylko nie dla każdego.Szkoda. Quote
fioneczka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='baster i lusi']Asiu a jak Baron biegał luzem to czasem nie siedziałaś na drzewie?:evil_lol::eviltong: Baronku jesteś piękny tylko nie dla każdego.Szkoda.[/QUOTE] te zdjęcia dostałam od Marka ... my ich nie robiliśmy Grażynko pewnie gdybym tam była to siedziałabym na drzewie albo pobiłabym rekord prędkości ;) Quote
Recommended Posts