Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 710
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania z poznania']No ja właśnie też się cały czas nad tym zastanawiam :niewiem::evil_lol:
a tu jest odpowiedz
Napisał baster i lusi
I nie chciałaś mu dac buziaczka:eviltong:
jak ja się zdecydowałam to Baronek się rozmyślił :diabloti:

Posted

[quote name='baster i lusi']a tu jest odpowiedz
Napisał baster i lusi
I nie chciałaś mu dac buziaczka:eviltong:
jak ja się zdecydowałam to Baronek się rozmyślił :diabloti:

Ciekawe ....... :eviltong::eviltong:

• 4 weeks later...
Posted

dziś miałam 2 telefony w sprawie baronka. :cool3::cool3:
-dziewczyna ze swoim narzeczonym, mają małego "sztaforda", z rozmowy domyśliłam się, że staffika ;), nie docierało do nich, że baronek dla nich się nie nadaje:diabloti:
-pan z legnicy, z dużym mieszkaniem, ma czas i chęci dojeżdżać do bogatyni...telefon mu się rozładowywał, ma zadzwonić jak naładuje:evil_lol:

Posted

agaga21 napisał(a):
-pan z legnicy, z dużym mieszkaniem, ma czas i chęci dojeżdżać do bogatyni...telefon mu się rozładowywał, ma zadzwonić jak naładuje:evil_lol:

rozumiem ze panu kończyły się środki na rozmowę ... czy raczej telefon miał nienaładowany ?
nie ma jakiejś iskierki nadziei w tym że pan chce do Bogatyni dojeżdżać ?
rozwiń może temat pana Agata bo jakoś ta buźka mi przy zdaniu do niczego nie pasuje

Posted

a śmieję się, bo różni już dzwonili. naopowiadałam panu jaki to baronek jest i może pan chcąc zakończyć rozmowę powiedział, że mu bateria zaraz siądzie...powiedziałam, żeby zadzwonił jak naładuje, no zobaczymy, może zadzwoni ale ja sobie za wiele nie obiecuję, dlatego się śmieje. podejrzewam, że już się nie odezwie po prostu.

Posted

Odnośnie durnych telefonów.....
Ogłaszamy staruszka pudelka, Malika, który jest na DT u Arktyki, ogłoszenia są też na mój numer.
Zadzwonił facet i pyta po ile są szczeniaki pudelka. To mówię mu, że Malik ma 10 lat i nie jest szczeniakiem. Na to on, że nie, nie, jemu chodzi o szczeniaki, bo jego dzieci takiego starego to nie chcą. Ja, że niestety, tylko Malika mamy, a on mi na to, że w nie wiem o co chodzi i w ogóle to jakaś głupia jestem!!!!!!!!

• 1 month later...
Posted

[quote name='baster i lusi']Asiu a jak Baron biegał luzem to czasem nie siedziałaś na drzewie?:evil_lol::eviltong:
Baronku jesteś piękny tylko nie dla każdego.Szkoda.[/QUOTE]

te zdjęcia dostałam od Marka ... my ich nie robiliśmy Grażynko
pewnie gdybym tam była to siedziałabym na drzewie albo pobiłabym rekord prędkości ;)