jusstyna85 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Sunia została dzisiaj wyciągnięta ze schroniska, zabrała ją Jaaga nie zastanawiając sie nawet co z nią zrobi... Niestety tymczasy Jaagi,a szczególnie jeden psiak nie daje jej spokoju,a ona musi mieć spokój,bo urodzi lada chwile... Sunia przebywa u sąsiadki Jaagi,która życzy sobie 10 zł za dzień...to tak niewiele...proszę pomóżcie... Wygląda jak Miniatura Dobermana.Jest łagodna,spokojna, wdzięczny psiak.Ma ok 2-3 lata. Potrzebna pomoc w ogłoszeniach,może ktoś zrobi bazarki? może ktoś wspomoże w opłaceniu tymczasu?sterylki? Quote
Jaaga Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Justyna, dziękuję za założenie wątku. Sunia będzie miała robioną sterylizację bezpłatną ze schroniska. Jest ślicznym, niesamowicie grzecznym pinczerkiem ;). Po kwarantannie u sąsiadki będzie mieszkać u mojej mamy. Quote
__Lara Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Zrobię jej bazarek w najbliższym czasie. Quote
jusstyna85 Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 a jak ona w ogóle dzisiaj sie czuje? Quote
Klementynkaa Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 no i juz sobie znalazłam wątek. ogłoszę suczkę na adopcyjnej dobermanów, GAJA, tak? na kogo podać kontakt w jej sprawie? Quote
Jaaga Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Kontakt najlepiej do mnie (0-32)3533135, 509637008, [email protected] Może akurat ktoś zakocha sie w Gajusi i poczeka na nią :roll:. Jest przesłodkim, delikatnym pieskiem. Quote
jusstyna85 Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='Klementynkaa']no i juz sobie znalazłam wątek. ogłoszę suczkę na adopcyjnej dobermanów, GAJA, tak? na kogo podać kontakt w jej sprawie? Jagna: 032 353 31 35 [email protected] Quote
Klementynkaa Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 oki, Gaja juz na ND - Nadzieja Dobermana - Do Adopcji - Gościnnie - Gaja Quote
Moriaaa Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Czy sunia nie ma może tatuażu? Tu jest podobna zaginiona we wrześniu: UWAGA! ZAGINʣA SUCZKA Manchester Terrier Nawet okolice się zgadzają. W/g numeru gg ta sunia zaginęła w Chorzowie. Quote
jusstyna85 Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='Moriaaa']Czy sunia nie ma może tatuażu? Tu jest podobna zaginiona we wrześniu: UWAGA! ZAGINʣA SUCZKA Manchester Terrier Nawet okolice się zgadzają. W/g numeru gg ta sunia zaginęła w Chorzowie. Jaaga mi mówła,ze szukała tatuażu,ale może nie zbyt uważnie...sunia podobna, może to ona... Quote
Jaaga Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Weszłam w to ogłoszenie. Suka jest identyczna, jak nasza Gaja, ale Gaja nie ma tatuażu, bo sprawdzałam w uszach i w pachwinie. Szczerze mówiąc nawet nie wiedziałam, jak wygląda manchester terrier. Zadzwonie jutro do tych ludzi. Nawet jeśli to nie ona, to może chcieliby ja zaadoptować. Quote
zaba14 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Ja bym tytuł zmieniła na pinczera średniego bo raczej pod ta rase mozna ja podpisać nizeli pod dobermana ktory jednoczesnie wzbudza strach u wielu osob... a ten pies przeciez raczej sredni jest ;) ładna sunia, oby szybko znalazła z maluchami dom stały :loveu: albo manchester nie jestem w stanie rozroznic tych dwoch ras ;) Quote
nika28 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Jaaga napisał(a):Zadzwoniłam i Gaja to Rami, poszukiwana menchesterka :multi::multi::multi:. Pani bardzo ucieszyła się z jej odnalezienia, my zresztą też. Dzieci urodzi i Pani je odchowa. Ale super !!! :crazyeye: :multi: :loveu: Quote
Jaaga Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Zadzwoniłam i Gaja to Rami, poszukiwana menchesterka :multi::multi::multi:. Pani bardzo ucieszyła się z jej odnalezienia, my zresztą też. Dzieci urodzi i Pani je odchowa. Quote
Jaaga Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Justyna, zmieniaj tytuł :eviltong:. Włascicielka Rami chce, zeby mogła się ona jeszcze u nas oszczenić, bo nie ma doświadczenia w tej dziedzinie. Rami jest championką. Kiedyś, na starość może sobie kupię sunię tej rasy, tak mnie urzekł jej charakter ;). Tatuaż przeoczyłam, bo to tylko jedna, zielona w dodatku cyferka w pachwinie. Justynko mam jeszcze jedną dobrą wiadomość, napiszę na PW. Quote
halbina Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 to ci dopiero nowina... świetnie! a nagrodę pani przekaże na psiaczki w potrzebie?... :roll: Quote
jusstyna85 Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Jaaga napisał(a):Nie wiem, Pani nic nie mówiła o nagrodzie. Dopiero da znac, kiedy odbierze Rami, i takto bedzie zresztą po porodzie. Czyli to nieplanowane szczeniaki? nagroda przydalaby sie :) Ale zbieg okoliczności...no nie moge... Quote
halbina Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 to pokażecie maleństwa na wątku? :cool3: Quote
jusstyna85 Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Jagno a czy ta Pani jest naprawde w porządku? Quote
Jaaga Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Nie wiem, Pani nic nie mówiła o nagrodzie. Na pewno nie będę sie upominać. Dopiero da znac, kiedy w ogóle odbierze Rami, i tak to bedzie zresztą po porodzie. Moją Sarę też ktoś zgłosił do schroniska, mimo, ze wszędzie wisiały plakaty w których zaznaczona była nagroda, a wiele osób bezinteresownie informowało mnie o błąkających sie rudych psach. Quote
BIANKA1 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 W nagrodę zostawi Wam stado szczeniaków :evil_lol:Jak za starych , dobrych czasów , kiedy panienki z dobrych domów rodziły" bękarty " u rodziny na wsi :roll: Quote
Klementynkaa Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 ale numer... to pewno championka hodowlana! Quote
Recommended Posts