Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia została dzisiaj wyciągnięta ze schroniska, zabrała ją Jaaga nie zastanawiając sie nawet co z nią zrobi...

Niestety tymczasy Jaagi,a szczególnie jeden psiak nie daje jej spokoju,a ona musi mieć spokój,bo urodzi lada chwile...
Sunia przebywa u sąsiadki Jaagi,która życzy sobie 10 zł za dzień...to tak niewiele...proszę pomóżcie...

Wygląda jak Miniatura Dobermana.Jest łagodna,spokojna, wdzięczny psiak.Ma ok 2-3 lata.

Potrzebna pomoc w ogłoszeniach,może ktoś zrobi bazarki? może ktoś wspomoże w opłaceniu tymczasu?sterylki?

Posted

Justyna, dziękuję za założenie wątku. Sunia będzie miała robioną sterylizację bezpłatną ze schroniska.
Jest ślicznym, niesamowicie grzecznym pinczerkiem ;).
Po kwarantannie u sąsiadki będzie mieszkać u mojej mamy.

Posted

Weszłam w to ogłoszenie. Suka jest identyczna, jak nasza Gaja, ale Gaja nie ma tatuażu, bo sprawdzałam w uszach i w pachwinie. Szczerze mówiąc nawet nie wiedziałam, jak wygląda manchester terrier.
Zadzwonie jutro do tych ludzi. Nawet jeśli to nie ona, to może chcieliby ja zaadoptować.

Posted

Ja bym tytuł zmieniła na pinczera średniego bo raczej pod ta rase mozna ja podpisać nizeli pod dobermana ktory jednoczesnie wzbudza strach u wielu osob... a ten pies przeciez raczej sredni jest ;) ładna sunia, oby szybko znalazła z maluchami dom stały :loveu:
albo manchester nie jestem w stanie rozroznic tych dwoch ras ;)

Posted

Jaaga napisał(a):
Zadzwoniłam i Gaja to Rami, poszukiwana menchesterka :multi::multi::multi:.
Pani bardzo ucieszyła się z jej odnalezienia, my zresztą też.
Dzieci urodzi i Pani je odchowa.

Ale super !!! :crazyeye: :multi: :loveu:

Posted

Zadzwoniłam i Gaja to Rami, poszukiwana menchesterka :multi::multi::multi:.
Pani bardzo ucieszyła się z jej odnalezienia, my zresztą też.
Dzieci urodzi i Pani je odchowa.

Posted

Justyna, zmieniaj tytuł :eviltong:.
Włascicielka Rami chce, zeby mogła się ona jeszcze u nas oszczenić, bo nie ma doświadczenia w tej dziedzinie. Rami jest championką.
Kiedyś, na starość może sobie kupię sunię tej rasy, tak mnie urzekł jej charakter ;).
Tatuaż przeoczyłam, bo to tylko jedna, zielona w dodatku cyferka w pachwinie.
Justynko mam jeszcze jedną dobrą wiadomość, napiszę na PW.

Posted

Jaaga napisał(a):
Nie wiem, Pani nic nie mówiła o nagrodzie. Dopiero da znac, kiedy odbierze Rami, i takto bedzie zresztą po porodzie.

Czyli to nieplanowane szczeniaki?

nagroda przydalaby sie :)

Ale zbieg okoliczności...no nie moge...

Posted

Nie wiem, Pani nic nie mówiła o nagrodzie. Na pewno nie będę sie upominać. Dopiero da znac, kiedy w ogóle odbierze Rami, i tak to bedzie zresztą po porodzie.
Moją Sarę też ktoś zgłosił do schroniska, mimo, ze wszędzie wisiały plakaty w których zaznaczona była nagroda, a wiele osób bezinteresownie informowało mnie o błąkających sie rudych psach.