Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest lepiej. Dzisiaj po koopie chciała już zasuwać do domu, ale spokojnie ją zawołałam i poszłam w kierunku kosza. Dogoniła mnie i ogólnie była luźniejsza.
Ale samochodów się wciąż boi...

aniołeczek :evil_lol: w ulubionej pozie na pleckach :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='zebrazebra']Zgodnie z obietnicą dla marysi55 :evil_lol:

[SIZE="3"]ciocia marysia55 pięęęęęęknie dziekuje za te przecudne zdjęcia Noelki :loveu::loveu::loveu:
na jakis czas mi wystarczą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale tylko na jakiś czas :diabloti:

Posted

alice midnight napisał(a):
<kopara w dół> jak żeś mogła tak długo ukrywac przede mną te cuda!!!!!
zdjęcie spiących królewien...boskie,az się chce ucałować w kudłate mordki:razz:

sie nie wchodzi na wątek - sie nie widzi tych cudów :diabloti::diabloti:

Posted

a skąd ja mogłam wiedziec ze Noelka ma wątek i że zebra tak się rozpisuje o losach psiuni?eee ukrywała to przede mną!:eviltong:

Nic straconego - wszystko przed Tobą :diabloti: :cool3: :diabloti:

Posted

zebrazebra napisał(a):
Nic straconego - wszystko przed Tobą :diabloti: :cool3: :diabloti:

wątek ma tylko 54 stron :evil_lol::evil_lol: świetna lektura i jaka pouczająca :diabloti:

Posted

Ziutka napisał(a):
Dlaczego nie ma zdjęć Noelki z pluszakami od Marysi :mad: ? :mad: ? :mad:

:placz::placz: dobrze że to zaużyłaś, ja tylko z wrodzonej skromności nie chciałam o nie nagabywać :diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
:placz::placz: dobrze że to zaużyłaś, ja tylko z wrodzonej skromności nie chciałam o nie nagabywać :diabloti:

Siedziałam po ciuchutku i czekałam...bo myślałam, że zeberka nam zapoda kilka foteczek z Noel i pluszakami w roli głównej no ale ile kurde można czekać ? :motz:

Posted

Pluszaki ....ekhm... już nie są tymi samymi pluszakami :oops:
No, no, no...wiecie, co się stało...:siara: Ale za to jaka frajda była! :cunao::evil_lol:

Posted

zebrazebra napisał(a):
Pluszaki ....ekhm... już nie są tymi samymi pluszakami :oops:
No, no, no...wiecie, co się stało...:siara: Ale za to jaka frajda była! :cunao::evil_lol:

czyżby Noel tak szybko sie dobrała do dupek pluszaków, że nie zdążyłaś nawet jednego malutkiego focika zrobić :mad::mad:

Posted

:lol:biedny Biały Miś

lice midnight , tu nie tylko o białego misia chodzi, Noel zżera wszystkie prezenty jakie dostaje ode mnie :placz::placz: nie wiem może ona mnie nie lubi :shake: albo cioteczka zeberka nie mówi jej, że to ode :diabloti:mnie

• 3 weeks later...
Posted

dziewczyny help! adopcja do pseudo !!!!! odebrana cudem sunia z wielkim pechem !!! rozmnożył ją gnój!!

zastanówcie się, jka możecie pomóc. rozgadajcie po dogo. ta suńka ma pecha totalnego...
przeczytajcie zalinkowany post - bardzo potrzebuje pomocy - w imieniu Ali, która sama, bez żadnej sensownej pomocy, prowadzi przytulisko. ukradłysmy od chłopa terierkę, która ma totalnego pecha życoiwego. wkońcu adopcja - po miesiącach hoteliku i różnych historii z chętnymi domkami. adopcja okazała się pseudohodowcą!!! sunia odebrana cudem (schowali ją), z 6 szczeniakami, zakleszczona, wychudzona, ogromnie przerażona i z tego strachu agresywna. przeżyła koszmar.... taka przyjacielska, kochana sunia -obraz nędzy i rozpaczy...
potrzebujemy pomocy. dla Ali, dla suni...

tytuł jeszcze nie zmieniony.....

FOKSTERIERKA GŁADKOWŁOSA młoda sunia POJECHAŁA DO DOMU!!!!

• 1 month later...
Posted

Piękna :loveu: a z tą zieloną podusią bardzo jej ładnie :cool3:

Noelka nie miała focha na mamusie, że ją zabrała do weta ? :roll:

Posted

[quote name='Ziutka']Piękna :loveu: a z tą zieloną podusią bardzo jej ładnie :cool3:
Noelka nie miała focha na mamusie, że ją zabrała do weta ? :roll:

popatrz ziutka na oczy, one mówią same za siebie, to nie tylko fochy to ogromny żal i pytanie : dlaczego, dlaczego, dlaczegooooo. Ja tak cię kocham, a ty pozwalasz żeby mi koło pióra robili :evil_lol: