zebrazebra Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Jest lepiej. Dzisiaj po koopie chciała już zasuwać do domu, ale spokojnie ją zawołałam i poszłam w kierunku kosza. Dogoniła mnie i ogólnie była luźniejsza. Ale samochodów się wciąż boi... aniołeczek :evil_lol: w ulubionej pozie na pleckach :evil_lol: Quote
zebrazebra Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Zgodnie z obietnicą dla marysi55 :evil_lol: Quote
marysia55 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='zebrazebra']Zgodnie z obietnicą dla marysi55 :evil_lol: [SIZE="3"]ciocia marysia55 pięęęęęęknie dziekuje za te przecudne zdjęcia Noelki :loveu::loveu::loveu: na jakis czas mi wystarczą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale tylko na jakiś czas :diabloti: Quote
marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='zebrazebra']To jeszcze jedno :cool3: no moje dwa cudeńka kochane. No powiedzcie mi jak sie w nich nie zakochać ... nawet na odległość :loveu::loveu: Quote
alice midnight Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 <kopara w dół> jak żeś mogła tak długo ukrywac przede mną te cuda!!!!! zdjęcie spiących królewien...boskie,az się chce ucałować w kudłate mordki:razz: Quote
marysia55 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 alice midnight napisał(a):<kopara w dół> jak żeś mogła tak długo ukrywac przede mną te cuda!!!!! zdjęcie spiących królewien...boskie,az się chce ucałować w kudłate mordki:razz: sie nie wchodzi na wątek - sie nie widzi tych cudów :diabloti::diabloti: Quote
alice midnight Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 a skąd ja mogłam wiedziec ze Noelka ma wątek i że zebra tak się rozpisuje o losach psiuni?eee ukrywała to przede mną!:eviltong: Quote
zebrazebra Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 alice midnight napisał(a):a skąd ja mogłam wiedziec ze Noelka ma wątek i że zebra tak się rozpisuje o losach psiuni?eee ukrywała to przede mną!:eviltong: Nic straconego - wszystko przed Tobą :diabloti: :cool3: :diabloti: Quote
marysia55 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 zebrazebra napisał(a):Nic straconego - wszystko przed Tobą :diabloti: :cool3: :diabloti: wątek ma tylko 54 stron :evil_lol::evil_lol: świetna lektura i jaka pouczająca :diabloti: Quote
Ziutka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Dlaczego nie ma zdjęć Noelki z pluszakami od Marysi :mad: ? :mad: ? :mad: Quote
marysia55 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ziutka napisał(a):Dlaczego nie ma zdjęć Noelki z pluszakami od Marysi :mad: ? :mad: ? :mad: :placz::placz: dobrze że to zaużyłaś, ja tylko z wrodzonej skromności nie chciałam o nie nagabywać :diabloti: Quote
Ziutka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 marysia55 napisał(a)::placz::placz: dobrze że to zaużyłaś, ja tylko z wrodzonej skromności nie chciałam o nie nagabywać :diabloti: Siedziałam po ciuchutku i czekałam...bo myślałam, że zeberka nam zapoda kilka foteczek z Noel i pluszakami w roli głównej no ale ile kurde można czekać ? :motz: Quote
zebrazebra Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Pluszaki ....ekhm... już nie są tymi samymi pluszakami :oops: No, no, no...wiecie, co się stało...:siara: Ale za to jaka frajda była! :cunao::evil_lol: Quote
marysia55 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 zebrazebra napisał(a):Pluszaki ....ekhm... już nie są tymi samymi pluszakami :oops: No, no, no...wiecie, co się stało...:siara: Ale za to jaka frajda była! :cunao::evil_lol: czyżby Noel tak szybko sie dobrała do dupek pluszaków, że nie zdążyłaś nawet jednego malutkiego focika zrobić :mad::mad: Quote
marysia55 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 alice midnight napisał(a)::lol:biedny Biały Miś lice midnight , tu nie tylko o białego misia chodzi, Noel zżera wszystkie prezenty jakie dostaje ode mnie :placz::placz: nie wiem może ona mnie nie lubi :shake: albo cioteczka zeberka nie mówi jej, że to ode :diabloti:mnie Quote
alice midnight Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 heheh a może po prostu prezenty od Ciebie tak jej smakują :):evil_lol: Quote
enia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 dziewczyny pomóżcie:-( http://www.dogomania.pl/forum/f96/warszawa-pomocy-zaginal-kostus-138670/ Quote
marysia55 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='enia']dziewczyny pomóżcie:-( http://www.dogomania.pl/forum/f96/warszawa-pomocy-zaginal-kostus-138670/ dopisze zakończenie , Kostus sie odnalazł i interwencja juz nie potrzebna :lol::lol: oby więcej takich zakończeń psich ucieczek :diabloti: Teraz poprosze żeby zeberka sie nie opierdzielała i wkleiła nam jakieś zdjęciątko noemi bo jak nie :mad::mad: to poszczuje ziutką :diabloti::diabloti: Quote
Ziutka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 marysia55 napisał(a): to poszczuje ziutką :diabloti::diabloti: Jestem w gotowości :mad: :mad: :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 dziewczyny help! adopcja do pseudo !!!!! odebrana cudem sunia z wielkim pechem !!! rozmnożył ją gnój!! zastanówcie się, jka możecie pomóc. rozgadajcie po dogo. ta suńka ma pecha totalnego... przeczytajcie zalinkowany post - bardzo potrzebuje pomocy - w imieniu Ali, która sama, bez żadnej sensownej pomocy, prowadzi przytulisko. ukradłysmy od chłopa terierkę, która ma totalnego pecha życoiwego. wkońcu adopcja - po miesiącach hoteliku i różnych historii z chętnymi domkami. adopcja okazała się pseudohodowcą!!! sunia odebrana cudem (schowali ją), z 6 szczeniakami, zakleszczona, wychudzona, ogromnie przerażona i z tego strachu agresywna. przeżyła koszmar.... taka przyjacielska, kochana sunia -obraz nędzy i rozpaczy... potrzebujemy pomocy. dla Ali, dla suni... tytuł jeszcze nie zmieniony..... FOKSTERIERKA GŁADKOWŁOSA młoda sunia POJECHAŁA DO DOMU!!!! Quote
zebrazebra Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Się żyje... :eviltong: wczoraj byłyśmy na oczyszczaniu zatok okołoodbytowych :oops: Quote
Ziutka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Piękna :loveu: a z tą zieloną podusią bardzo jej ładnie :cool3: Noelka nie miała focha na mamusie, że ją zabrała do weta ? :roll: Quote
marysia55 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Ziutka']Piękna :loveu: a z tą zieloną podusią bardzo jej ładnie :cool3: Noelka nie miała focha na mamusie, że ją zabrała do weta ? :roll: popatrz ziutka na oczy, one mówią same za siebie, to nie tylko fochy to ogromny żal i pytanie : dlaczego, dlaczego, dlaczegooooo. Ja tak cię kocham, a ty pozwalasz żeby mi koło pióra robili :evil_lol: Quote
Recommended Posts