Mike i Morgan Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='martka1982']Bandziorek ma się dobrze. Uwielbia smakołyki i muszę przyznać,że jest trochę tymi smakołykami rozpieszczany w schronisku, ale należy mu się,za to wszystko co wycierpiał. Podoba się ludziom szukającym psa no ale nie ma szczęścia chłopak[/quote] Napewno znajdzie kochający domek on śliczny jest :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Jego uroda jest tak charakterystyczna, że na pewno komuś się w końcu spodoba :cool3: Quote
Karolcia_ko5 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Czeka! :-( Czuje się dobrze. Radosny.. i bardziej otwarty.. w stosunku do obcych trzyma dystans. Quote
Paulina_mickey Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 ojej czego nikt jeszcze się w nim nie zakochał?:placz: może zrobie mu jakiś plakacik ogłoszeniowy, to byście w swoim regionie go porozwieszały;> :cool3: Quote
Karolcia_ko5 Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Zdjęcia Bandziora z pierwszego spaceru na pierwszej... :cool1: Quote
martka1982 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ten spacerek Bandziora to można by powtórzyć:) Quote
Karolcia_ko5 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Marto Bandzior jest wypuszczany, ostatnio był ze mną ;) Quote
Karolcia_ko5 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Bandzior wciąż czeka Wiem, że zraża ludzi to że Bandzior w pierwszym kontakcie pokazuje zęby, ale to pies do którego można dotrzeć.. Nikt nie daje mu szansy pokazać jaki jest naprawdę. Ja też nie miałam z nim kontaktu i reagował na mnie agresywnie, ale patrzcie jak jest teraz. Wystarczyło poświęcić mu czas, przekonywać do siebie smakołykami i proszę. Dziś bez problemu założyłam mu szelki, kaganiec, mogę go głaskać gdzie chce, bez problemu wchodzić do boxu, miziać, unosić ręke (np. ze smakołykiem) i jest wszystko ok.. Chcę tylko pokazać, że można mieć z nim bardzo dobry kontakt i że on potrafi kochać, bo żal mi tego psiaka. :(, To informacja szczególnie dla ludzi, którym spodoba się Bandzior ale odstraszy ich jego reakcja na ludzi mu obcych. Oto jaki jest Bandzior: Dziś Bandzior był na pierwszym spacerze bo za bramą schroniska, w końcu poczuł zapach trawy i powdychał świeżego powietrza... Sesja z dzisiejszego dnia: Cześć! 8) Mmmm.. czuje zapach trawy: Na koniec uśmiech: Quote
Karolcia_ko5 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 A, że słowa to nie wszystko......... : YouTube - Bandzior z Konińskiego Schroniska Quote
Mike i Morgan Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Witaj Bandziorku ty śliczny białasku:eviltong: Quote
Karolcia_ko5 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Kochany:-( Nitk cię już nie pokocha? Quote
terra Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Piękny pies:loveu: Jaki on jest duży? Czy ma jakieś ogłoszenia? Quote
Karolcia_ko5 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 terra napisał(a):Piękny pies:loveu: Jaki on jest duży? Czy ma jakieś ogłoszenia? No jest dość dużym psiakiem. Jeśli chodzi o ogłoszenia to nie bardzo ma ;( Staram się teraz do niego jeździć i brać go na spacery..tylko mi daje sobie założyć kaganiec i szelki, jak narazie, bo chyba nikt inny nie próbował.. Kochany psiak. A właśnie, nagrałam kolejne dwa filmiki z Bandziorkiem, w których widać, że potrafi być prawdziwym przyjacielem, jak znajde chwile to wrzucę je na youtube. Quote
terra Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 W wolnej chwili zrobię słodziakowi jakieś ogłoszenia.. Może mu się poszczęści. Quote
Karolcia_ko5 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Dzięki!! Tak bardzo bym chciała żeby mu się poszczęściło... :-( Quote
terra Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ogłoszenia: Bandzior, pies jak wilczarz szuka kochaj�cego domu Bandzior, pies jak wilczarz szuka kochającego domu | Wielorasowe - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia http://konin.olx.pl/bandzior-pies-jak-wilczarz-szuka-kochajacego-domu-iid-33819974 Quote
Karolcia_ko5 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 YouTube - Bandzior z Konińskiego Schroniska Kolejny filmik z Bandziorem. Chłopaczku gdzie domek.. Quote
terra Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Śliczny z niego kawaler:loveu: Domku przybywaj, bandzior czeka. Quote
terra Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Piękny szuka domu http://www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php?p=detale&id=963920&from=1 http://poznan.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Bandzior-pies-jak-wilczarz-szuka-kochaj-cego-domu-W0QQAdIdZ133707607 Quote
Recommended Posts