Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='martka1982']Bandziorek ma się dobrze. Uwielbia smakołyki i muszę przyznać,że jest trochę tymi smakołykami rozpieszczany w schronisku, ale należy mu się,za to wszystko co wycierpiał. Podoba się ludziom szukającym psa no ale nie ma szczęścia chłopak[/quote]

Napewno znajdzie kochający domek on śliczny jest :loveu:

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Bandzior wciąż czeka
Wiem, że zraża ludzi to że Bandzior w pierwszym kontakcie pokazuje zęby, ale to pies do którego można dotrzeć..
Nikt nie daje mu szansy pokazać jaki jest naprawdę.
Ja też nie miałam z nim kontaktu i reagował na mnie agresywnie, ale patrzcie jak jest teraz. Wystarczyło poświęcić mu czas, przekonywać do siebie smakołykami i proszę.
Dziś bez problemu założyłam mu szelki, kaganiec, mogę go głaskać gdzie chce, bez problemu wchodzić do boxu, miziać, unosić ręke (np. ze
smakołykiem) i jest wszystko ok.. Chcę tylko pokazać, że można mieć z nim bardzo dobry kontakt i że on potrafi kochać, bo żal mi tego psiaka. :(,
To informacja szczególnie dla ludzi, którym spodoba się
Bandzior ale odstraszy ich jego reakcja na ludzi mu obcych.

Oto jaki jest Bandzior:

Dziś Bandzior był na pierwszym spacerze bo za bramą schroniska, w końcu poczuł zapach trawy i powdychał świeżego powietrza...

Sesja z dzisiejszego dnia:

Cześć! 8)

Mmmm.. czuje zapach trawy:

Na koniec uśmiech:

Posted

terra napisał(a):
Piękny pies:loveu:
Jaki on jest duży?
Czy ma jakieś ogłoszenia?

No jest dość dużym psiakiem. Jeśli chodzi o ogłoszenia to nie bardzo ma ;(
Staram się teraz do niego jeździć i brać go na spacery..tylko mi daje sobie założyć kaganiec i szelki, jak narazie, bo chyba nikt inny nie próbował..

Kochany psiak.

A właśnie, nagrałam kolejne dwa filmiki z Bandziorkiem, w których widać, że potrafi być prawdziwym przyjacielem, jak znajde chwile to wrzucę je na youtube.