dzamal Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Moja znajoma na Dogi-do niedawna jeden był niejadkiem. Festival je aż miło patrzeć. Teraz ma mieszane z High Energy i utyła z czego właściciele się bardzo cieszą. Karma jest wysokokaloryczna więc efekty widać ;) Quote
dzamal Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='bumerang']My zaczynamy od jutra, zobaczymy:lol:[/quote] Smacznego dla pięknego Cezarka :) Quote
bumerang Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Jak narazie nie mam zadnych zastrzeżeń,Cezar wcina karmę a to najwazniejsze, jeszcze sprawdzę czy siersć oki ale do tego trzeba czasu, ja jestem zadowolona i Cezar tez:lol: Kasiu wielkie dzieki i do zobaczenia ale dłużej:loveu::loveu: Quote
Marlena j Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 czy ktos z was karmi swojego psa długowłosego joserą ? są jakies efekty? Quote
bumerang Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 ja karmię rano 1 niepełny kubeczek suchego, nie widze zmian sierści. Quote
ronik Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 No to ja pomarudzę troszkę dla odmiany.. Skusiłam się na ten festiwal bo wszyscy zachwalają, no i dobrze że kupiłam tylko 3 kg. Jak przywiozłam karmę to się gamoń do niej dorwał i jadł aż miło było patrzeć. Następnego dnia już tylko sprawdzał czy w misce jest nadal ta sam karma i nie jadł....kolejnego dnia zaczął jeść ale wymięszane z pro planem i dosmaczone. Zauwazyłam że jest chyba cały czas głodny, jakby się tym nie najadał - namiętnie zaczął kraść suszony chleb i bez przerwy sępi o jedzenie :roll: Josera nie dla niego niestety..... Quote
Daniello Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witam ,ja także karmie mojego Doga Joserą(około pół roku) i jestem bardzo zadowolony z niej. Najpierw kupowałem ją w sklepie lecz trafiłem na dystrybutora Josery ,który oferował znacznie niższe ceny(dla hodowców) niż w moim sklepie.Bardzo łatwo jest się z nim dogadać także polecam. Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę pisać a podam namiary. Quote
pati123487 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Witam chcialam sie podzielic moimi doznaniami z karma josera przerobilam kids junior, activ i festival. I dzis moge stwiewrdzic ze to wlasnie karma ktora bede karmic moje psy dopuki one same nie odmowia. Z moja 3 letnia malamutka zawsze mialam problemy , acana , pro plan , bosch, brit , nutra nuggets zadna z tych karm jej nie odpowiadala, dodawalam do kamr mieso wybierala mieso granulki zostawiala, zawsze byla szczupa widzialam ze siersc nie jest w najlepszej kondycjii, pewna firma polecila josere festival i mieszacz activem tak robilam sucz mi prawie miche zjadla, az sie oblizywala, jedziemy 2 worek , obecnie juz bez activa, zora slicznie przybrala, siersc sie lsni jak nigdy , a qp-a wprost wzorcowa wczesniej to roznie bylo:)a ten zapach sama bym chetnie sprobowala:) Co do kidsa i juniora , przez 2 tyg karmilam kidsem -w okresie odsadzania do 8tyg moja suczke w tej chwili ma 3 miesiace. teraz juniora za ktorego jest w stanie oddac wszystko miska fruwa po calym pomieszczeniu. w 100% moge polecic gdyby ktos mial pytania 6996452 odpowiem jezeli bede potrafila. Quote
gayka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Moja sunia uwielbia Festival , ale niestety Pani weterynarz z naszej lecznicy bardzo skrytykowała karmę za ubogi skład w porównaniu do np. RC.I bąź tu mary człowieku:razz: Quote
pati123487 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 no i spoko ma moze mniej ale co ja zrobie jak m oja nic innego nie chce jesc??? ja tam ma joserke i widze ze jejsmakuje i wplywa dobrze na sierc qp i wogolnie :) Quote
Alicja Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [FONT=Arial]Mój Josere Festival zje, dosmaczamy tylko olejem z pestek winogron ...a do RC podchodzi jak żaba do jeża :diabloti: chyba że dałabym intestinala to jeszcze ruszy [/FONT] Quote
dzasta Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Może i ma mniej ale generalnie zawsze coś tam można dodać do karmy chociaż ja nie zauważyłam żadnej negatywnej zmiany u moich futerek a testowaliśmy już w sumie 3 rodzaje: festival, sensi plus i balance :) Quote
pati123487 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 No dokladnie zadnych ubytkow rowniez niezuwazam. a sam widok mojego psa jak je cos ze smakiem do dla mnie przelom. oczywiscie witaminki czy jakis olej rowniez dostaja , czasem jajo. Co z tego ze kupie karme za 250 zl jak ona tego nie je.Jasne ze wolalabym karmic acana bo ma wiecej miesa itd lecz tylko joasera rozwiazala moj dwu letni problem . i jestem jej wdzieczna. bo naprawde poruszalam niebo i ziemie prozba grozba i nic az przypatkiem dostalam probke josery i po raz 1 zory micha fruwala:) warto sprobowac tej karmy, a jak ktos nie jest przekonany moze mieszac z np RC o ile pies nie wygrzebie granulkow josery a royala zostawi :):) Quote
Bazylek Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Witam, mam do sprzedania worek karmy 15 kg Josera Kids Junior. Mój pies jadł ją będąc jeszcze u hodowcy. Kupując szczeniora wzięłam mu od razu dwa worki karmy, skarmiłam jeden, a potem chciałam coś lepszajszego:) z tzw. górnej półki. W efekcie mam do sprzedania worek karmy jak wyżej. Sprawdziłam ceny: normalnie 160, w promocjach 150, albo 147 zł ja sprzedam worek za 100 zł. Jest nieotwierany z terminem przydatności do spożycia 22 czerwiec 2010. Mieszkam w Krakowie, a mój telefon to 603-648-153. Jeżeli jesteście zainteresowani dzwońcie. Pozdrawiam Quote
bertus Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Witam wszystkich serdecznie, Cieszę się, że karmy Josera zbierają tak pozytywne recenzje. Zainteresowałem się tą marką gdyż długo szukałem rozwiązania dla mojego owczarka niemieckiego, który cierpi na nadwrażliwość układu pokarmowego ( często pojawiająca się przypadłość u tej rasy ). Sensi Plus sprawdzała się tak dobrze, że postanowiłem zająć się dystrybucją tej marki. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany produktami Josera proszę o kontakt [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
pati123487 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 bertus masz meila odemnie czekam na odpowiedz:eviltong: Quote
Talia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Mojej tak zasmakowała, że już 2 worek zamówiłam. Czekam aż przyjdzie :) Wajne tez gadżety na allegro dodaja z Josery. Quote
Tascha Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Daniello']Witam ,ja także karmie mojego Doga Joserą(około pół roku) i jestem bardzo zadowolony z niej. Najpierw kupowałem ją w sklepie lecz trafiłem na dystrybutora Josery ,który oferował znacznie niższe ceny(dla hodowców) niż w moim sklepie.Bardzo łatwo jest się z nim dogadać także polecam. Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę pisać a podam namiary.[/QUOTE] Ja jestem zainteresowana -pisałam swego czasu na maila podanego na oficjalnej stronie Joser'y w Polsce, ale nie otrzymałam odpowiedzi:cool3: jestem hodowcą i interesuje mnie zarówno specjalna cena jak i program partnerski- o ile takowy posiadają (wyprawki dla szczeniąt itp) Quote
dzamal Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ależ wielkie zainteresowanie karma:) Ja chciałam tylko przypomieć o fajnym sklepie internetowym. Szczególnie polecam wszystkim na terenie Poznania i okolic (Luboń,Mosina...), bo omija się koszty transportu.Korzytam i jestem zadowolona :) Ceny przystępne :) [URL="http://www.trzypsy.com.pl"]www.trzypsy.com.pl[/URL] Quote
Mary-Krk Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Witam, ponieważ na własnych doświadczeniach byłam bardzo zadowolna z josery, postanowiłam zająć się dystrybucją na terenie Krakowa i okolic, oraz okolice Suchej Bezkidzkiej, Makowa Podhalańskiego. Próbki i inf na priv :) Quote
Talia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Własnie 2 dni temu dostałam ową paczkę. Jeszcze 3kg gratis i ciastka :D Quote
Ajula Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 jeszcze by sie przydało, żeby josera miała puszki, bo moje psiaki wieczorem suchą karmę owszem zjedzą, ale w porze obiadowej życzą sobie coś innego Quote
AngelikaXD Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Znalazłam na allegro Josere Economy worek 20 kg za 85 zł :crazyeye: To jest jakaś gorsza "odmiana"? Wcześniej mieliśmy Brita Activity i był ok. Niewiem czy kupować znów tego Brita czy spróbować Josery. Może doradzicie :cool1: Quote
Talia Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='AngelikaXD']Znalazłam na allegro Josere Economy worek 20 kg za 85 zł :crazyeye: To jest jakaś gorsza "odmiana"? Wcześniej mieliśmy Brita Activity i był ok. Niewiem czy kupować znów tego Brita czy spróbować Josery. Może doradzicie :cool1:[/QUOTE] Za taka cenę to nie ma się chyba czego spodziewać... Składu nigdzie nie znalazłam, więc jak ktoś może to proszę o wstawienie. Quote
Recommended Posts