Belula Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [B]Cześć!! Dawno mnie nie było na Dogo... Itskie, nie śmiałam Cię prosić, ale rzeczywiście byłoby dobrze zajrzeć do Rekinka. Wieści nie mam, i nie dzwoniłam to nowej Pani. Ale, jak znalazłabyś czas, aby zobaczyć naszego pupila, to SUUPER! Masz jeszcze tel do Pani?? [/B]My tu nic nie wiemy o nim :( [SIZE=1] Mru, przegięłaś na n-k?? Załóż nowy profil, podaj inny inny e-mail. Zrób to, bo trafiasz do bardzo wielu osób. A ktoś Ci zrobił "przysługę"[/SIZE] Quote
halcia Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Jakby to było mozliwe,bardzo prosimy o nowe wieści i,a fotki jeszcze bardziej:lol: Quote
sleepingbyday Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 jak mi imageshack zablokował zdjęcia, to napisałam do nich, zeby napisali,z jakiego powodu blokują. przeprosili i odblokowali. może n-k niech uzasadni, które zdjęcia i w którym miejscu sa ddrastyczne? przy okazji - mru, dzieki z ażyczenia, nie wiedziałam, co to za zablokowany zbrodzień mi wysłał, a jak się połapałam (nie kumma jeszcze n-k do końca), to już chamsko zapomniałam, zeby ci podziękować :shake: Quote
mru Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 ha a to mru the outlaw! spoko :) no faktycznie poproszę ich może, żeby wskazali o co chodzi dokładnie że niby chce uniknąć podobnych wypadków w przyszłości czy coś ;) Quote
Itske Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Telefonu nie wykasowałam, to powinnam mieć, kupię jakieś piłki, albo zaproszę to dziecko (córkę) z Rekinem na spacer, albo do nas na agility -no jakiś dobry pretekst wymyślę, O, wiem, ksernę jakieś fajne książki o wychowaniu psów (chyba sie wszyscy zgadzamy, ze Mrzewińska będzie dobra?) i im zawiozę z tym, że zacznę się umawiać za pod koniec tygodnia, bo na razie to jestem błłłeee zarobiona i padnięta dokumentnie Quote
Itske Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='Belula'][B]Cześć!! [/B] [B]Dawno mnie nie było na Dogo... [/B] [B]Itskie, nie śmiałam Cię prosić, [/B][/quote] ps, a cóżeś taka nieśmiała :eviltong::evil_lol: Quote
mru Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Itske']zaproszę to dziecko (córkę) z Rekinem ... do nas na agility - no jakiś dobry pretekst wymyślę, O, wiem, ksernę jakieś fajne książki o wychowaniu psów (chyba sie wszyscy zgadzamy, ze Mrzewińska będzie dobra?) i im zawiozę[/quote] wow :D ale fajnie, mnie też zaproś! miałam ze swoim "jagiem" robić, ale na razie uczymy się posłuszeństwa ;) i aportowania :razz: no a teraz mam jeszcze na głowie jakieś ni to pies, ni to mysz, gryzoń jakiś ale je mięso... śpi w dzień, w nocy tańczy :razz: Quote
Itske Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='mru']wow :D ale fajnie, mnie też zaproś! miałam ze swoim "jagiem" robić, ale na razie uczymy się posłuszeństwa ;) i aportowania :razz:[/quote] No to chodź, włąśnie ejstem w W-wa, spotkanko na Polach Mokotowskich? Quote
mru Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 kiedy? :) ja bardzo chętnie tylko jeśli już to jutro :roll: i to jakoś po 16... bo kurcze mam teraz jeża na rekonwalescencji w domu :roll: hihi Quote
sleepingbyday Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 dajta znac, jak tylko rekina obejrzycie, kobito. Quote
Itske Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='mru']kiedy? :) ja bardzo chętnie tylko jeśli już to jutro :roll: i to jakoś po 16... bo kurcze mam teraz jeża na rekonwalescencji w domu :roll: hihi[/quote] jeża? ja też chcę!!!!!!!!! Quote
Belula Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [B]O kurczę blade!! Przegapiłam! [/B] [COLOR=Red][B]Itskie, byłaś w Wawie, a ja spałam. Szlag! Dałabym Ci prezenty dla Rekinka!!! I ksiązkę też!! Będziesz jeszcze??[/B][/COLOR] Quote
Erazm Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 No, tak my tu spimy, a Itske rozbija sie po Warszawie:placz: Quote
Itske Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Erazm']No, tak my tu spimy, a Itske rozbija sie po Warszawie:placz:[/quote] Itske się nie rozbija - tylko kończyła studia podyplomowe to raz, a teraz ma zapalenie krtani i charczy:shake: to dwa. jak się wycharczy to pojedzie - prezenciki dla Rekina już ma:lol: Quote
Itske Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Belula'][B]O kurczę blade!! Przegapiłam! [/B] [COLOR=red][B]Itskie, byłaś w Wawie, a ja spałam. Szlag![/B][/COLOR] [B][COLOR=red]Dałabym Ci prezenty dla Rekinka!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]I ksiązkę też!![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Będziesz jeszcze??[/COLOR][/B][/quote] Bylam, byłam i wrociłam, a wątek tez przegapilam (sie mi rymnęło), bo teraz z warszawy mój TZ przyjechal, toby wziął, teraz będę 27 - 28. 06 Quote
halcia Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 A ode mnie chociaz całusi i głaski dla Reeeeekina ,poprosze:lol: Quote
albiemu Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Rekinie pożerasz kolejne serca swoją wyjątkowością :)! Quote
Belula Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Mam sygnał od Itskie, że nie może się skontaktować od jakiegoś czasu z domkiem Rekinka.. Nie odbierają telefonów, nie odpisują na smsy... Quote
izzie1983 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 To bardzo nie dobrze, mam nadzieję, że da się to jakoś wytłumaczyć... :-( Quote
halcia Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Cholera,moze to przypadek,wiedzieli by ze to tel.o Rekinka? Quote
Belula Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Z telefonu mogli nie wiedzieć, ale z smsa? Pewnie tak. Ale mi się wydaje, że może byli na wakacjach, tam jest dwójka dzieci. Próbujemy dalej ... Quote
albiemu Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 mogli nie zabrać telefonu, mogli go im ukraść - wakacje sprzyjają takim sytuacjom ... Quote
Belula Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Mam pewne "przecieki" Dzisiaj to chyba modne :evil_lol: Rekinek ok, w wakacje plażował z nimi :) Odpisali na gg, że wszystko ok... (co ja, oczywiście, po swojemu sprawdziłam) Uffff, to był wyjątkowo kochany i honorowy Pan Pies :) Quote
Recommended Posts