Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 592
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziewczyny - nie oglądałam całego wątku, więc nie widziałam wszystkich zdjęć Rekinka - vel. Misia, więc dla mnie on wygląda zdecydowanie lepiej niż na tych pierwszych zdjęciach.
Witał się ze mną przyjaźnie i buziaczkowo
Łysą plamę wydziałam, Pani mówi, że bła u weta - stwierdził uczulenie.
Spoko wybiorę się jeszcze

Posted

No cholerka, spokoju mi to nie daje, może rzeczywiście dałam sie zakręcić, no fajnie Pani mówiła o psiaku, i on był taki radosny jak przyszłam, dokładnie jak opisywała Belula. No sama już nie wiem.....:shake:

Posted

nie Itske, myślę że nie
faktycznie jakieś uczulenie albo hmmm może sam wygryzł... tylko czemu, nie wiem...

Rekinek wygląda na szczęśliwego ogólnie
no i dali zrobić zdjęcia :P

może Belula przedzwoń do pani i zapytaj co za cholera ten placek?:roll:

Posted

Jestem, jestem.. Wczoraj, jak wiesz miałam wyjazd do Łodzi ...
A z Rekinkiem nie wiem,.. Tyle widzę, co i Wy, że ma łysy placek na podgardlu...
Sam sobie nie mógł wygryźć, bo raczej na szyję nie dosięgnie...
Co do alergii... To wg mnie mało prawdopodobne, był u saszy, był u SBD, był u mnie, był w Orzechowcach... Tyle karm, zmian, różnej wody, warunków... I włos miał piękny....
Nie wiem...

Posted

No placek jest - pani twierdzi, ze byla u weta, no coż podpytam u jakiego w 3mieście konowały też sa , sam raczej nie wygryzł, może to jaka grzybica?
no i tak jeszcze będę w kontakcie z domkiem
zdjecia bez problemu dali zrobić i Pani zapraszała jeszcze, to zaprosze sie jeszcze

Posted

sprawa warta knadzoru, ale mam takie przeczucie, ze to nasza paranoja. i żądam, by sie spełniło.

dostałam wczoraj smsa. kolejne gówno, zktórym nie wiem, jak sobie poradzić. wiecie co, ogarnia mnie zwątpienie. mam dość. nie damy rady się tym wszystkim zajać, to przegrana sprawa, ta cała bezdomność.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ziemia-ich-podloga-niebo-ich-dachem-bezdomna-mama-z-dziecmi-134468/[/URL]

Posted

[quote name='sleepingbyday'] wiecie co, ogarnia mnie zwątpienie. mam dość. nie damy rady się tym wszystkim zajać, to przegrana sprawa, ta cała bezdomność.
[/quote]

Wszystkim nie pomożemy, ale dla tego jednego, któremu sie uda, to wielka róznica, i dla tego jednego warto

aaaa, no wlaśnie od przedwczoraj mam kolejny "przychówek" tym razem wyłowiony z rzeki i pogryziony, ale się już tak cham zadomowił, że podrgyza mi moje :diabloti::mad::lol:

lepiej nie robić nic?
czy robić, tyle ile można?
świat nigdy nie był oazą szczęślwiości, uczciwości i sparwiedliwości
ta oaza moze być tylko w nas
i jednak drogie dziewczyny mozecie bez wstydu patrzeć na siebie w lustro (co znowu nie jest takie powszechne:eviltong:) a życie ma sens:multi:

pozdrowionka

Posted

Kazdego tu łapie kryzys ,normalne.Ma sie poczucie ,ze walka z wiatrakami.Ja przestałam czytać offy,inne schroniska.NIe dam rady psychicznie .Mielec w którym prawie 600 porzuconych psiaków i Orzechowce,ok 200,juz mnie przerasta.Jezdze,ale.....

Posted

Moje Drogie -koniec dołowania się wzajemnie. jesteście wspaniałe, dobre, uczynne, wrażliwe, Ilu zwierzakom pomogłyscie? Bardzo wielu. Proszę popatrzcie ile dzięki Wam szczęśliwszych, uratowanych.
Dziewczyny, bardzo prosze podtrzymywać się wzajemnie na duchu, a nie "depresić".
No wiem, że czasem trzeba sobie upuścic zalu, rozgoryczenia, ale pamietajcie proszę o wartości jaką wnosicie w życie.

pozdrawiam serdecznie

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='Belula']
[SIZE=1]
Mru, przegięłaś na n-k?? Załóż nowy profil, podaj inny inny e-mail. Zrób to, bo trafiasz do bardzo wielu osób. A ktoś Ci zrobił "przysługę"[/SIZE][/quote]

[SIZE=1]ktoś mnie ewidentnie zaraportował :razz: od niedzieli próbowałam się dowiedzieć o co chodzi[/SIZE]

[SIZE=1]dziś otrzymałam odp, że [B]zablokowali mnie na 7 dni ponieważ miałam w profilu drastyczne foty! :roll:[/B] przy czym nie miałam drastycznych fot... (no nie?) ale nie wskazali o które zdjęcia chodzi, więc... :razz: w ogóle super...

ludzie maja o wiele drastyczniejsze zdjęcia a ja się staram takich nie mieć chociaż uważam, że to potrzebne

po prostu ktoś doniósł niestety :cool1:[/SIZE]