Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 592
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

On jest niepowtarzalny!Wesoły ,a jego niebanalna uroda wywołuje uśmiech.Paskudą na pewno nie jest,ale ogłaszać trzeba wszedzie/nawet na chartach:evil_lol:,jeśli to da mu dom!/

Posted

halcia napisał(a):
On jest niepowtarzalny!Wesoły ,a jego niebanalna uroda wywołuje uśmiech.Paskudą na pewno nie jest,ale ogłaszać trzeba wszedzie/nawet na chartach:evil_lol:,jeśli to da mu dom!/

Na fretkach tez?:evil_lol:

Myslę, że tak;), żeby tylko znalazl dobry dom.

Posted

albiemu napisał(a):

naturalnie że tak ! :)

Oktawio, cudny jest ... prawda??

pytanie czysto retoryczne chyba Albiemu:evil_lol:
powinnam otworzyc azyl dla Pekinów-kiedyś na pewno tak się stanie
on oczywiście nie ciachnięty? durne pytanie: kto kastruje psy w małych mieścinach:shake:

Posted

oktawia6 napisał(a):

on oczywiście nie ciachnięty? durne pytanie: kto kastruje psy w małych mieścinach:shake:

A tu cię zaskocze - czasami kastruje......ale Rekińczyk dzwońce jeszcze ma...:eviltong:

Posted

oktawia6 napisał(a):
(...)

a czy jest w boksie z małymi pieskami? wg swoich gabarytów?

Tak, Oktawio.
A skąd to pytanie ?
Psy nie są już mieszane jak dawniej. Teraz wszystko jest jak najbardziej ok pod tym względem.

Posted

Boże:placz:trzeba coś zrobic muszę coś zrobic-do Kasi przyjechały następne 2-w tym jeden pogryziony i druga sunia z cieczką co w budzie żyła
następnego "nagrywam" ze schroniska
temu muszę pilnie pomóc:placz:

Posted

Ja i tak mam jakieś przekonanie,ze on sie b,spodoba i szybko znajdzie domek,ale to błoto cholerne,tez nie zachęca do jazdy w te okolice.Choć mały brudny nie jest,to chyba jedyny plus betoniaka!

Posted

halcia napisał(a):

Ja i tak mam jakieś przekonanie,ze on sie b,spodoba i szybko znajdzie domek,ale to błoto cholerne,tez nie zachęca do jazdy w te okolice.Choć mały brudny nie jest,to chyba jedyny plus betoniaka!

przed chwilą pomyślałam że to cholerne błoto po kolana mogliby codziennie non stop odgrzebywac wszyscy ci co bezmyślnie rozmnożyli psy i skazali na schronisko-do tego sypac piaskiem lub słomą samodzielnie pozyskaną-co Ty na to Halcia?:razz:

Posted

Piach coś tam daje,ale nie na długo.W Mielcu tez podmokły teren,nieutwardzony i psy toną w błocie i to jest chyba obok ich samotności najbardziej przygnębiający widok.A ludzie którzy porzucają psiaki ,gdyby było inne prawo,powinni w schr.odrabiać dożywocie,albo je finansowac./chyba ze ich chcesz przysypac piachem:evil_lol:/Rekinku,tak mi cie żal:shake: