albiemu Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 ulvhedinn napisał(a):Wrzucę go na wątek uroczych pokrak, ok? :cool3: naturalnie że tak ! :) Oktawio, cudny jest ... prawda?? Quote
halcia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 On jest niepowtarzalny!Wesoły ,a jego niebanalna uroda wywołuje uśmiech.Paskudą na pewno nie jest,ale ogłaszać trzeba wszedzie/nawet na chartach:evil_lol:,jeśli to da mu dom!/ Quote
elmira Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 halcia napisał(a):On jest niepowtarzalny!Wesoły ,a jego niebanalna uroda wywołuje uśmiech.Paskudą na pewno nie jest,ale ogłaszać trzeba wszedzie/nawet na chartach:evil_lol:,jeśli to da mu dom!/ Na fretkach tez?:evil_lol: Myslę, że tak;), żeby tylko znalazl dobry dom. Quote
halcia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ciekawe o której Rekinczyki chodzą spac:evil_lol: Quote
oktawia6 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 albiemu napisał(a): naturalnie że tak ! :) Oktawio, cudny jest ... prawda?? pytanie czysto retoryczne chyba Albiemu:evil_lol: powinnam otworzyc azyl dla Pekinów-kiedyś na pewno tak się stanie on oczywiście nie ciachnięty? durne pytanie: kto kastruje psy w małych mieścinach:shake: Quote
halcia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Malutki,zycze ci domku z całego serca,juz,teraz,na święta!!! Quote
Neczka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Jutro wstawię wczorajsze fotki śliczniaka... :roll: A tymczasem HOP na 1 ;) Quote
Becia66 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 oktawia6 napisał(a): on oczywiście nie ciachnięty? durne pytanie: kto kastruje psy w małych mieścinach:shake: A tu cię zaskocze - czasami kastruje......ale Rekińczyk dzwońce jeszcze ma...:eviltong: Quote
oktawia6 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 to niedobrze że ma hmm a czy jest w boksie z małymi pieskami? wg swoich gabarytów? Quote
Neczka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 oktawia6 napisał(a):(...) a czy jest w boksie z małymi pieskami? wg swoich gabarytów? Tak, Oktawio. A skąd to pytanie ? Psy nie są już mieszane jak dawniej. Teraz wszystko jest jak najbardziej ok pod tym względem. Quote
SZPiLKA23 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Cudno na 4 łapkach naprawde jest malenki taki gładki pekin Quote
halcia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Nie doszłam dziś do gościa,przykro mi,słoma ,gałęzie....błoto na 10-20 cm,masakra. Quote
halcia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Co to?Nikt mu nie kibicuje?Został sam przed swiętami? Quote
izzie1983 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ja mu kibicuję, ale po cichu. I już teraz życzę mu i oczywiście Wam wszystkiego najlepszego oraz wesołych Świąt! A Rekinowi przede wszystkim domku... Quote
albiemu Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 proszę o ciepły dom, miłość ludzką ... lub chociaż o odrobinę uwagi przy schroniskowym boksie ... Quote
oktawia6 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Boże:placz:trzeba coś zrobic muszę coś zrobic-do Kasi przyjechały następne 2-w tym jeden pogryziony i druga sunia z cieczką co w budzie żyła następnego "nagrywam" ze schroniska temu muszę pilnie pomóc:placz: Quote
halcia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ja i tak mam jakieś przekonanie,ze on sie b,spodoba i szybko znajdzie domek,ale to błoto cholerne,tez nie zachęca do jazdy w te okolice.Choć mały brudny nie jest,to chyba jedyny plus betoniaka! Quote
oktawia6 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 halcia napisał(a): Ja i tak mam jakieś przekonanie,ze on sie b,spodoba i szybko znajdzie domek,ale to błoto cholerne,tez nie zachęca do jazdy w te okolice.Choć mały brudny nie jest,to chyba jedyny plus betoniaka! przed chwilą pomyślałam że to cholerne błoto po kolana mogliby codziennie non stop odgrzebywac wszyscy ci co bezmyślnie rozmnożyli psy i skazali na schronisko-do tego sypac piaskiem lub słomą samodzielnie pozyskaną-co Ty na to Halcia?:razz: Quote
halcia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Piach coś tam daje,ale nie na długo.W Mielcu tez podmokły teren,nieutwardzony i psy toną w błocie i to jest chyba obok ich samotności najbardziej przygnębiający widok.A ludzie którzy porzucają psiaki ,gdyby było inne prawo,powinni w schr.odrabiać dożywocie,albo je finansowac./chyba ze ich chcesz przysypac piachem:evil_lol:/Rekinku,tak mi cie żal:shake: Quote
albiemu Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Wczoraj miałam telefon od dziewczyny w sprawie naszego Rekińczyka :) Szukamy kogoś z Warszawy kto sprawdzi domek po Świętach :) Quote
Recommended Posts