sleepingbyday Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ja znam i polecma: itske, betbet, zbójini Quote
sleepingbyday Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ja znam i polecam: itske, betbet, zbójini Quote
sleepingbyday Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 o matko, posty mi się w oczach dwoją...:p Quote
mru Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='sleepingbyday']ja znam i polecma: itske, betbet, zbójini[/quote] a ja dorzucam do listy natalia_aa :p Quote
albiemu Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='orpha']poki co jade do Beluli i bede rozmawiac z pania ....:eviltong:[/quote] trzymam kciuki MOCNO!!! :p Quote
orpha Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 poki co jade do Beluli i bede rozmawiac z pania ....:eviltong: Quote
halcia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Reeeeeekin,a twoje psie towarzystwo?Sama pancia ci wystarczy słodziaku:eviltong: Quote
sleepingbyday Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 rekin pojechał do gdańska!! tyle wiem i jeszcze, ze panbi zadawałą konkretne pytania, a więcej zezna orpha, jak przestanie mieć życie osobiste :evil_lol: Quote
albiemu Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Dziewczyny za Waszą ciężką pracę i wielki sukces :), za serce okazane Rekińczykowi ... moje wielkie podziękowanie! Słoneczniki, tylko uważać bo ciężkie ;) [IMG]http://www.interflora.pl/_i/stat/promocje/bukiet_premiumclub.jpg[/IMG] Belula ... jak się masz? Smutno bez śpiewającego Rekina? ... domyslam się, że tak. Trzyma się kochana i wielkie DZIEKUJĘ ! :) Quote
orpha Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ufff no to Rekinczyk pojechał , pani wyglądała na rozsądną , zreszta Rekinczykowi tez sie spodobala bo obskakiwał ją okrutnie. Trzeba sie do kogos z trojmiasta usmiechnac zeby za jakis czas na wizyte poszedł i zobaczył jak sie nasz Rekinczyk miewa. Quote
halcia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 A czy nasz gdański pies bedzie sie fotografował i cieszył nasze oczy?:evil_lol:Bo smutno bedzie na stronce bez usmiechnietego Reeeeekina.Ale moze mam za duze wymagania:eviltong:,rozumę to ,ze nie wyszyscy utrzymuja kontakt i wysyłaja fotki:shake:Tak czy inaczej Rekinku,kochaj i bądz kochany. Quote
Belula Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Już jestem, rzeczywiście smutno bez Rekinka. Teraz dopiero widzę, jak jego obecność rozweselała dom. Jego zabawy, podgryzania Klamki, "ustawiania" Misia do pionu i zazdrosne odganianie Łatka.... Podskakiwanie, zapraszanie do zabawy, uśmiech na okrągło. To on miał inicjatywę i w kilka dni zaczął rządzić wszystkimi psami. Jednocześnie bardzo grzeczny, "usłuchany", zawsze zadowolony. Na spacerkach zawsze dziarsko pierwszy do przodu, ja zaledwie czułam się jak woźnica, a Rekinek był rumakiem! Dzwoniła dzisiaj jego nowa Pani. Z autentycznym uczuciem w głosie, wyznała, że wszyscy zakochali się w Rekinku. Bardzo mile rozczarowana jego grzecznością. (Chyba nie dowierzała, jak go zachwalałam :) ) Bardzo jest z niego zadowolona, został już "obkupiony" w szeleczki, posłanie, szampony i wiele innych akcesoriów. Bardzo rozsądnie postanowiła go nie puszczać w ogóle ze smyczy, i na pewno nie zostawi go przywiązanego pod sklepem. Kochany Rekinku, teraz już wiem, że będziesz miał dobrze... Chociaż serce i tam mam ściśnięte.. Tak bym chciała jeszcze raz utulić Twój łepek... Postaram się, dzisiaj jeszcze wstawić tu ostatnie fotki Rekinka... Quote
Belula Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Rekinek uwodzicielsko zagląda w oczy.. [IMG]http://images45.fotosik.pl/73/226bea83d83c64af.jpg[/IMG] Słodki buziak, do ukochania.. [IMG]http://images44.fotosik.pl/73/18312527d8716883med.jpg[/IMG] Znowu portrecik prawie nocny... [IMG]http://images46.fotosik.pl/73/d53b760dded06a16med.jpg[/IMG] W końcu i Rekin padnie, tam, gdzie popadnie... [IMG]http://images44.fotosik.pl/73/f541a29c06305f10.jpg[/IMG] [CENTER][B]Żegnaj słodziaku o mocnym charakterku... [/B][/CENTER] Dziękuję Wam wszystkim, cioteczki, że miałam zaszczyt, tak kochaną psinkę spotkać, i chociaż tęsknię okrutnie, to cieszę się, że go poznałam. Quote
halcia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Jak miło,:multi:jak cudnie:multi:,jak wzruszająco:-(Dziękujemy Belula! Quote
Erazm Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::Rose: Quote
Becia66 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Rekin w Gdańsku, orzechowska Koksa w Gdańsku.....:multi:....i choć sie nie zdązyli poznać to smrodek pewnie ten sam....:eviltong::evil_lol: Quote
mru Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Rekinek i jak tam? ja napisałam do tych osób z Pomorskiego (tych polecanych przez sbd + do tych z Gdańska + tej co ja znam) i żadnej w wątku nie widzę :( Quote
Belula Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='mru']Rekinek i jak tam? ja napisałam do tych osób z Pomorskiego (tych polecanych przez sbd + do tych z Gdańska + tej co ja znam) i żadnej w wątku nie widzę :([/quote] Dziękuję Ci, miejmy nadzieję, że niebawem ktoś się odezwie. Dziewczyny pewnie na weekendowych wojażach... W ogóle jesteś niesamowita, Twoje ogłoszenia przyniosły błyskawiczny efekt. Masz szczęśliwą rękę. Zapamiętam to sobie :) Quote
sleepingbyday Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 rekin spuszczony leci daleko. wraca, ale leci daleko. nigdy nie wiadomo.... dobrze kombinują, żeby go nie spuszczać, zwłąszcza teraz, tak wcześnie. no i cieczki się zaczynają. rekin, god lak!!! Quote
mru Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 jakieś wieści może? :roll: nikt z pomorskiego sie nie zjawił :-( może foty by nowa pani przesłała? :D Quote
Belula Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Na razie nikt się nie odzywa z pomorskiego.... Skontaktuję się z Panią i poproszę o zdjęcia. :) Quote
Recommended Posts