Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='darunia-puma']słuchajcie "u tomasza" w niechorzu (wspaniałe warunki byliśmy tam 2 lata temu 30m od morza) jest wolny pokoj 2 osobowy po mnie i po moich psach niestety nie damy jednak rady pojechac w tym roku (kwestia finansowa) przyjmują bez zadnego problemu z psami a ja mam dwa wielkoludy wiec polecam ja mialam pokoj zarezerwowany od 1 do 12 sierpnia moze ktos chce skorzystac (pokoj nr 26 z duzym tarasem)[/quote]

Dzięki namiarom Daruni jadę do Niechorza z moimi psiakami do Pana Tomasza :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[URL]http://www.utomasza.maxmedia.pl/[/URL]
Będę od 13 sierpnia do 19 sierpnia :) jakby co zapraszam do odwiedzin :)

Posted

[quote name='darunia-puma']słuchajcie "u tomasza" w niechorzu (wspaniałe warunki byliśmy tam 2 lata temu 30m od morza) jest wolny pokoj 2 osobowy po mnie i po moich psach niestety nie damy jednak rady pojechac w tym roku (kwestia finansowa) przyjmują bez zadnego problemu z psami a ja mam dwa wielkoludy wiec polecam ja mialam pokoj zarezerwowany od 1 do 12 sierpnia moze ktos chce skorzystac (pokoj nr 26 z duzym tarasem)[/quote]

darunia a w tym Niechorzu to z psem na plażę normalnie można wejść?
A te kwatery u tego gościa to w jakiej cenie?

Gdybym wiedziała, że są takie problemy z kawterami nad naszym morzem to przygotowałabym suczysko na wyjazd za granicę.
Najbardziej zależy mi na domku kempingowym ,ale są same 4 i więcej osobowe. A ja potrzebuje dla dwóch osób+pies. No i ceny niektórzy to mają z kosmosu! Niektorzy piszą, że z psem owszem można a jak sie dowiadują, że to owczarek niemiecki to już nie mozna bo za duży. Albo jest tak, że z psem można, ale na plażę już nie można. Przecież nie będę psa w domu trzymała do wieczora, albo chodziła po jakiejś mieścinie bez celu.Tak to ja mogę weekend spędzić a nie wakacje.

Posted

[COLOR=SeaGreen][B]Jutro jedziemy z moimi dwoma yoreczkami do Kolobrzegu
[url]http://www.halina.nadbaltykiem.pl/[/url]

Pierwszy raz jade do tego domku,ale w Kolobrzegu juz bylam jak mialam 1 yorka i byl zakaz z psami.
Troszke sie martwie jak to bedzie tym razem:roll:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='mi-la']darunia a w tym Niechorzu to z psem na plażę normalnie można wejść?
A te kwatery u tego gościa to w jakiej cenie?
[/quote]

Dowiadywałam się jak to jest a więc niby nie mozna wchodzić z psami na strzeżoną ale z tego co wiem to ludzie idą sobie na nie strzeżoną :cool3: wiadomo że trzeba po psie sprzątać i czasami się nasłucham opinii innych że z psem właże na plaże ale co tam już się przyzwyczaiłam . Ja mam też nocleg "U Tomasza" dwupokojowy nocleg kosztuje mnie 100 PLN
Na pewno zakaz jest w całym Trójmieście.

Warto wejsć na tą stronę / [URL]http://www.psyimy.pl/wakacje_z_psem/[/URL]

Na pewno z psami można wchodzić do Międzywodzia :) byłam tam wiele razy z psiakami :)

Posted

Ja byłam z psem na plaży strzeżonej w Jastarni i Helu. Też był zakaz wprowadzania psów, ale i tak wchodziliśmy. :evil_lol:
Ale szliszmy brzeżkiem przy wydmach, żeby nikomu nie przeszkadzać, a nie środkiem plaży przeciskając się między kocami. Ogrodziliśmy się parawanem i praktycznie nie było widać, że pies jest.
Najważniejsze, żeby pies nie latał między ludźmi, to nikt nie zwróci uwagi.
A wieczorkiem to już trochę psiaków biegało po plaży. ;)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Dowiadywałam się jak to jest a więc niby nie mozna wchodzić z psami na strzeżoną ale z tego co wiem to ludzie idą sobie na nie strzeżoną :cool3: wiadomo że trzeba po psie sprzątać i czasami się nasłucham opinii innych że z psem właże na plaże ale co tam już się przyzwyczaiłam . Ja mam też nocleg "U Tomasza" dwupokojowy nocleg kosztuje mnie 100 PLN
Na pewno zakaz jest w całym Trójmieście.

Warto wejsć na tą stronę / [URL]http://www.psyimy.pl/wakacje_z_psem/[/URL]

Na pewno z psami można wchodzić do Międzywodzia :) byłam tam wiele razy z psiakami :)[/quote]

Weszłam na podana przez Ciebie stronę i podzwoniłam w kilka miejsc-bo nagle się okazało, że mam urlop-na ostatnia chwilę-uch...:angryy:, ale niby napisane, że akceptacja zwierzat domowych ale niestety...nikt nie zgodził się w np Darłówku na psa:( Troche sciemniają!

Posted

[quote name='Kenzo']Weszłam na podana przez Ciebie stronę i podzwoniłam w kilka miejsc-bo nagle się okazało, że mam urlop-na ostatnia chwilę-uch...:angryy:, ale niby napisane, że akceptacja zwierzat domowych ale niestety...nikt nie zgodził się w np Darłówku na psa:( Troche sciemniają![/quote]
tez to zauwazylam.....zawsze znajda jakas wymowke zeby nie przyjac z psem:angryy:
dlatego nawet jak napisane jak byk ze zwierzeta mile widziane to trzeba obiecywac cuda zeby z psem przyjeli. Bo to zeby nie przeszkadzal innym gosciom, zeby nie brudzil na posesji, zeby nie szczekal, zeby cos tam.... Moze powinien jeszcze umiec latac:shake::roll:?

Posted

Mnie się udało dzisiaj rano:-o:-o:-o zarezerwować kemping w Darłówku i z psem:D:D:D:D od 20 lipca do 30 lipca;)

40zł doba od osoby-pies nic-własna łazienka, prysznic, umywalka, lodówka, tv-i co wazne, własna weranda!!!!psiak se może leżeć i luzik:)

Pani zgodziła sie na psa-powiedziała, że kocha psy:multi:już ją lubię;)

Jak bedzie fajnie-dam Wam namiary-moja siostra była tam w zeszłym roku i ponoć było super!!

Ponoc na plaże nie wolno z psem bo tłumy i plaża strzeżona-ale ja sobie juz znajde taką, że wejdę z psem;)

Gdybym wiedziała wczesniej, pojechałabym do Chałup, jak w zeszłym roku a tak to juz trudno-mam nadzieję, że bedzie fajnie;)

Posted

Też sie ciekawie przedstawia ja dopiero przełom sierpnia-września planuję wyjazd dlatego będę zaglądać może ktoś sie podzieli adresami
Ostatnio byłam w Ostrowie i tam dużo przyjezdnych było z psami spróbuję się zorientować u tych ludzi gdzie byliśmy, czy można z psami ???

Posted

[quote name='aleb']Planuję jechać na wystawę do Sopotu i szukam jakiejś taniej kwatery niedaleko miejsca wystawy. Czy znacie coś dobrego, gdzie przyjmą chętnie osoby z psem?[/quote]
Tanio prawdopodobnie nie jest, ale w zeszłym roku na pewno tam nie było problemu noclegu z psami: [URL]http://www.mariasopot.com/[/URL] Kwatera jest blisko kolejki SKM (Szybka Kolej Miejska) - stacja Sopot Kamienny Potok. Zamiast jechać samochodem na wystawę można jechać kolejką - 2 przystanki i wysiąść na stacji Sopot Wyścigi. Odległość do wejścia na wystawę - to wejście i zejście po schodach z wiaduktu. Tylko obawiam się, że cena może być porażająca ...

Posted

Jak ktoś chce to to są namiary na kwatery prywatne w Łebie. Cena jest chyba 55 zł za nocleg z wyżywieniem(śniadanie i obiadokolacja).
[B]Telefon:[/B] 059 866-16-19
[B]Tel. komórkowy:[/B] 0502 63-94-05
[B]Adres:[/B] Bolesława Chrobrego 6, 84-360 Łeba, pomorskie

Posted

[quote name='MonikaSz']Tanio prawdopodobnie nie jest, ale w zeszłym roku na pewno tam nie było problemu noclegu z psami: [URL]http://www.mariasopot.com/[/URL] Kwatera jest blisko kolejki SKM (Szybka Kolej Miejska) - stacja Sopot Kamienny Potok. Zamiast jechać samochodem na wystawę można jechać kolejką - 2 przystanki i wysiąść na stacji Sopot Wyścigi. Odległość do wejścia na wystawę - to wejście i zejście po schodach z wiaduktu. Tylko obawiam się, że cena może być porażająca ...[/quote]
Dzięki za pomoc, ale kwatera już znaleziona, też w Kamiennym Potoku :multi:

Posted

Aleb - jeśli będziecie blisko kolejki SKM naprawdę szczerze polecam jazdę pociągiem. Tu jest rozkład jazdy: [URL]http://skm.trojmiasto.pl/[/URL] - zaznaczacie z lewej strony stację, z której będziecie jechać a z prawej: Sopot Wyścigi. Potem odwrotnie.

Posted

[quote name='Kenzo']Mnie się udało dzisiaj rano:-o:-o:-o zarezerwować kemping w Darłówku i z psem:D:D:D:D od 20 lipca do 30 lipca;)

40zł doba od osoby-pies nic-własna łazienka, prysznic, umywalka, lodówka, tv-i co wazne, własna weranda!!!!psiak se może leżeć i luzik:)

Pani zgodziła sie na psa-powiedziała, że kocha psy:multi:już ją lubię;)

Jak bedzie fajnie-dam Wam namiary-moja siostra była tam w zeszłym roku i ponoć było super!!

Ponoc na plaże nie wolno z psem bo tłumy i plaża strzeżona-ale ja sobie juz znajde taką, że wejdę z psem;)

Gdybym wiedziała wczesniej, pojechałabym do Chałup, jak w zeszłym roku a tak to juz trudno-mam nadzieję, że bedzie fajnie;)[/quote]

A mają jeszcze wolne miejsca???:cool3::cool3: My tez chcemy gdzies nad morze pojechac z naszym pupilem ale nie moge znalesc nic ciekawego:(

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Też sie ciekawie przedstawia ja dopiero przełom sierpnia-września planuję wyjazd dlatego będę zaglądać może ktoś sie podzieli adresami
Ostatnio byłam w Ostrowie i tam dużo przyjezdnych było z psami spróbuję się zorientować u tych ludzi gdzie byliśmy, czy można z psami ???[/quote]

Ja właśnie mam jechać do Ostrowa, ale w sumie prócz tego, że na kawterę można z psem, nie wiem nic. Czy pytając swoich znajomych możesz się tez dowiedzieć jak wygląda kwestia plaży? Tzn czy spokojnie mozna tam z psem wejść, pobiegać, popływać?

Posted

[B]Witajcie ! :)
Iż mieszkam nad morzem, chciałam zaproponować osobą szukającym wypoczynku nad morzem z psem, urlop w Międzyzdrojach (Uwaga - Nie dać nocleg tylko polecić Międzyzdroje na Urlop z Psem ;)). Za Kutrami jest Psia Plaża gdzie jak sama nazwa mówi można bez problemu pochodzić z psem. Jest dużo innych atrakcji ! Promenada i Molo. Tani dojazd do Świnoujścia (Niestety do mojej wioski tylko bez psa chyba, że piechotą gdyż kursuje tylko PKS, a on niestety piesków nie zabiera). Więc serdecznie zapraszam!
[/B]

Posted

[quote name='mi-la']Ja właśnie mam jechać do Ostrowa, ale w sumie prócz tego, że na kawterę można z psem, nie wiem nic. Czy pytając swoich znajomych możesz się tez dowiedzieć jak wygląda kwestia plaży? Tzn czy spokojnie mozna tam z psem wejść, pobiegać, popływać?[/quote]

Ja byłam w czerwcu więc nie było tak tłoczno i wieczorami pieski spacerowały po plaży ,w ciągu dnia raczej swobodnie nie biegały tylko smyczka .
W sezonie już więcej ludzi ale jak pies nie będzie biegał myślę że nie ma problemu .
Tak się jeszcze zastanawiam ,ale przy głównym wejściu chyba jest zakaz wprowadzania psów .

Posted

[quote name='MonikaSz']Aleb - jeśli będziecie blisko kolejki SKM naprawdę szczerze polecam jazdę pociągiem. Tu jest rozkład jazdy: [URL]http://skm.trojmiasto.pl/[/URL] - zaznaczacie z lewej strony stację, z której będziecie jechać a z prawej: Sopot Wyścigi. Potem odwrotnie.[/quote]
Dziękuję bardzo!