kosieczko Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Neczka napisał(a):Kosieczko ogłasza psiaki w Życiu Przemyskim. Jak widać dobrze idzie, więc trzeba kontynuować :roll: Z tym, że te ogłoszenia kosztują. Będzie trzeba pomyśleć nad jakimś allegro bądź zbiórką na te ogłoszenia, bo przecież Kosieczko nie może wiecznie dawać ze swojej kieszeni... Neczka sorki, że nie odpowiedziałam na wiadomość, nie znalazłam czasu... Ledwo nadążam z pisaniem o zaadoptowanych szczęściarzach, a wiem że trzymacie kciuki. Jeśli chodzi o zbiórkę, to rzeczywiście przydałby się o tym pomyśleć, jak widać ogłoszenia przynoszą efekty, a koszt 1 ogłoszenia to w granicach 20 zł, więc to nie jest dużo, ale dla jednej osoby regularne ogłaszanie się to już jest wydatek :oops: Quote
kosieczko Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Info od Ani -właścicielki Kenii. Witamy! Malutka jest suuuuper! bawimy sie, chodzimy na spacerki po podwórku (na smyczy oczywiscie), lubi tez spac śpioszek jeden :lol: a w nocy jest grzeczniutka, śpi aż do rana a najfajniejsze jest to że jak się obudzę to ona słyszy i idzie do mnie do łóżka, najpierw kładzie łapki na łóżku i patrzy a za chwile wskakuje i kładzie się obok :loveu: Byłam dzisiaj na uczelni (bo studiuję zaocznie) więc malutka została z moją mamą. Trochę się martwiłam jak to będzie bo ona jest strasznie przywiązana do mnie. Jak wróciłam to mama mówiła że drapała do drzwi jak wyszłam z domu i była trochę "obrażona" ale potem się bawiła z nią, była kilka razy na spacerku i jej przeszło. Za to jak wróciłam do domu to radość była niesamowita :multi: Fajniusi piesek i jakoś tak myślę że musiało się właśnie to wszystko tak potoczyć że jesteśmy razem! PS. Dorwała się wczoraj do moich włochatych kapci (bo wyglądają jak pieski hi hi), koty narazie wystraszone, ale jeden jest już na dobrej drodze żeby jakoś spróbować tolerować to "nowe zjawisko" w domu ;-) Czyli uczymy się wszyscy siebie nawzajem :lol: Quote
SZPiLKA23 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Swietnie. Widac trafiła na bardzo kochajacy domek :multi: Quote
Miśka84 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Bardzo się ciesze!!!!!!!!!!!!Kenia jak dama wygląda ne tej kanapie. Quote
halcia Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Super!Ciesze sie,że mała ma domek,jest szczęśliwa,a Wy zadowolone.A najwazniejsze,ze w zimie mała nie wróciła do boksu!Mała modelka z miski. Quote
Recommended Posts