Jump to content
Dogomania

Piękna Kenia w Orzechowcach przeniesie Cię w gorące klimaty zabaw - MA DOM!!!!!

Recommended Posts

Posted

Neczka napisał(a):
Niestety...:shake:
I najprawdopodobniej nic z tego domku nie będzie, kobieta zaczęła kręcić... szkoda bardzo...:shake:

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad:

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będę miała na uwadze Kenię, żeby znaleźć dla niej dom, fajna sunia :lol: Jeżeli się domek w najbliższych dniach nie znajdzie będziemy działać!!!!!!! Może niekoniecznie tymczas u mnie ale coś konkretnego u kogoś, kogo mam na myśli...

Posted

[quote name='Neczka']Kosieczko, skąd Ty bierzesz te domki ? :eviltong:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
:cool2::cool2:
To moze jeszcze jakiś domek dla Dianki ?
:grins::grins::grins::siara::siara::siara:

Posted

Na jutro jestem umówiona z panią, która zabiera Kenię do domu, mam nadzieję, że wszystko się uda. Zbadałam teren, pani mieszka w domu z ogrodem, a w domku ze zwierzaków są jeszcze dwa koty. Jak Kenia reaguje na koty? Tak w ogóle to były dwie panie zainteresowane tą sunią, musiałam dla niej wybrać bardziej odpowiedni dom (po naradzie z kierownikiem schroniska), tej drugiej zaproponowałam Leona i spodobał się jej. Jak wszystko dobrze pójdzie to jutro zwierzaki będą nocowały w swoich nowych domkach. Leon idzie do domu z 3,5 rocznym dzieckiem. Trzymajcie kciuki ;)

Posted

Chciałam zapytać czy są gdzieś zdjęcia szczeniaków z drewnianych boksów, mam na myśli te małe sunie (z różowym noskiem i taki szczurek mały) bo inne są, to wiem. Przydałby się i to na już!!!!!!! Jeżeli są te fotki tylko ja ich nie mogę znaleźć, to proszę dajcie cynk, to ważne.

Posted

halcia napisał(a):
Idziesz kosieczko jak burza!!!!!!:evil_lol:Trzymaj tak dalej ,serdecznie Ci zyczymy takiego "farta "z a w s z e!!!!!Kenia,Leon,jak sie ciesze!!:multi:

i Mała Mi :loveu::loveu::loveu:

Posted

Kenia wylądowała na wsi pod Przemyślem, będzie mieszkała z dwiema paniami i dwoma kotkami. Byłam w tym domu, osobiście odwiozłam dziewczyny, wdepnęłam do domku i mam bardzo pozytywne wrażenia. Obie Panie wrażliwe na zwierzaki. Czego Kenii więcej trzeba, miłość, ciepło, jedzonko i ogródek do biegania:multi: Jestem o nią spokojna!!!!!!

Posted

Szpileczko jeśli chodzi o szczeniaki... to jasne że klikałam na fotkę, ale nie widziałam tam tych szczeniaków o które pytałam, dziś jeszcze nie sprawdzałam, zaraz sprawdzę!!!! Może się mylę ;)

Posted

Kosieczko,jestes objawieniem.:evil_lol:Kenia uniknęła boksu!!!!!:multi::multi::multi:A Leon tez w domku?Jak rozdasz małe,bierz sie za duze:Frytka ,Agata,Mońka,dasz rade?:eviltong:

Posted

Kosieczko ogłasza psiaki w Życiu Przemyskim.
Jak widać dobrze idzie, więc trzeba kontynuować :roll:
Z tym, że te ogłoszenia kosztują. Będzie trzeba pomyśleć nad jakimś allegro bądź zbiórką na te ogłoszenia, bo przecież Kosieczko nie może wiecznie dawać ze swojej kieszeni...

Posted

kosieczko napisał(a):
Szpileczko jeśli chodzi o szczeniaki... to jasne że klikałam na fotkę, ale nie widziałam tam tych szczeniaków o które pytałam, dziś jeszcze nie sprawdzałam, zaraz sprawdzę!!!! Może się mylę ;)

Dodane sa jeszcze 2 jamnikowate sunie ;)

Gratuluje udanej akcji :multi::loveu: