Miśka84 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Neczka napisał(a):Niestety...:shake: I najprawdopodobniej nic z tego domku nie będzie, kobieta zaczęła kręcić... szkoda bardzo...:shake: :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad: Quote
SZPiLKA23 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Jest 2 obserwatorow na allegro moze kotorys z nich sie odezwie Quote
halcia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Mysle,ze wpadnie w oko.....i do domu...... Quote
kosieczko Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Będę miała na uwadze Kenię, żeby znaleźć dla niej dom, fajna sunia :lol: Jeżeli się domek w najbliższych dniach nie znajdzie będziemy działać!!!!!!! Może niekoniecznie tymczas u mnie ale coś konkretnego u kogoś, kogo mam na myśli... Quote
Neczka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Kosieczko, skąd Ty bierzesz te domki ? :eviltong: Quote
halcia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 SUPER,a najbardziej to,ze sie "zaszczepiłas"i Cię wzieło jak nas.W "kupie"siła! Quote
Miśka84 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Neczka']Kosieczko, skąd Ty bierzesz te domki ? :eviltong: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :cool2::cool2: To moze jeszcze jakiś domek dla Dianki ? :grins::grins::grins::siara::siara::siara: Quote
halcia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Kenia,ja tam wierze,ze ci sie niedługo uda.Ty masz "to coś "w sobie ;) Quote
albiemu Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 dzwoniłam do tej Pani dwa razy ... wciąż to samo - nie rozmawiałam jeszcze z rodzicami i nie wiem ... Kenia - tak być miało ... znajdziesz swoich ludzi! Quote
kosieczko Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Na jutro jestem umówiona z panią, która zabiera Kenię do domu, mam nadzieję, że wszystko się uda. Zbadałam teren, pani mieszka w domu z ogrodem, a w domku ze zwierzaków są jeszcze dwa koty. Jak Kenia reaguje na koty? Tak w ogóle to były dwie panie zainteresowane tą sunią, musiałam dla niej wybrać bardziej odpowiedni dom (po naradzie z kierownikiem schroniska), tej drugiej zaproponowałam Leona i spodobał się jej. Jak wszystko dobrze pójdzie to jutro zwierzaki będą nocowały w swoich nowych domkach. Leon idzie do domu z 3,5 rocznym dzieckiem. Trzymajcie kciuki ;) Quote
kosieczko Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Chciałam zapytać czy są gdzieś zdjęcia szczeniaków z drewnianych boksów, mam na myśli te małe sunie (z różowym noskiem i taki szczurek mały) bo inne są, to wiem. Przydałby się i to na już!!!!!!! Jeżeli są te fotki tylko ja ich nie mogę znaleźć, to proszę dajcie cynk, to ważne. Quote
SZPiLKA23 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 :o Kosieczko działasz jak domkowy ekspres :multi: Fotki szczeniakow sa na stronie schroniska zakładka "psy do adopcji" na 1 miejscu szczeniaki trzeba kliknac w zdjecie Quote
Miśka84 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Ja wymiękam :crazyeye: Kosiaczko: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
halcia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Idziesz kosieczko jak burza!!!!!!:evil_lol:Trzymaj tak dalej ,serdecznie Ci zyczymy takiego "farta "z a w s z e!!!!!Kenia,Leon,jak sie ciesze!!:multi: Quote
albiemu Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 halcia napisał(a):Idziesz kosieczko jak burza!!!!!!:evil_lol:Trzymaj tak dalej ,serdecznie Ci zyczymy takiego "farta "z a w s z e!!!!!Kenia,Leon,jak sie ciesze!!:multi: i Mała Mi :loveu::loveu::loveu: Quote
kosieczko Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Kenia wylądowała na wsi pod Przemyślem, będzie mieszkała z dwiema paniami i dwoma kotkami. Byłam w tym domu, osobiście odwiozłam dziewczyny, wdepnęłam do domku i mam bardzo pozytywne wrażenia. Obie Panie wrażliwe na zwierzaki. Czego Kenii więcej trzeba, miłość, ciepło, jedzonko i ogródek do biegania:multi: Jestem o nią spokojna!!!!!! Quote
kosieczko Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Szpileczko jeśli chodzi o szczeniaki... to jasne że klikałam na fotkę, ale nie widziałam tam tych szczeniaków o które pytałam, dziś jeszcze nie sprawdzałam, zaraz sprawdzę!!!! Może się mylę ;) Quote
halcia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Kosieczko,jestes objawieniem.:evil_lol:Kenia uniknęła boksu!!!!!:multi::multi::multi:A Leon tez w domku?Jak rozdasz małe,bierz sie za duze:Frytka ,Agata,Mońka,dasz rade?:eviltong: Quote
Neczka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Kosieczko ogłasza psiaki w Życiu Przemyskim. Jak widać dobrze idzie, więc trzeba kontynuować :roll: Z tym, że te ogłoszenia kosztują. Będzie trzeba pomyśleć nad jakimś allegro bądź zbiórką na te ogłoszenia, bo przecież Kosieczko nie może wiecznie dawać ze swojej kieszeni... Quote
SZPiLKA23 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 kosieczko napisał(a):Szpileczko jeśli chodzi o szczeniaki... to jasne że klikałam na fotkę, ale nie widziałam tam tych szczeniaków o które pytałam, dziś jeszcze nie sprawdzałam, zaraz sprawdzę!!!! Może się mylę ;) Dodane sa jeszcze 2 jamnikowate sunie ;) Gratuluje udanej akcji :multi::loveu: Quote
Recommended Posts