Neczka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Taka wspaniała, śliczna, młoda, niewielka suczka i nic :placz::placz: Quote
halcia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Maleństwo,......w misce na żarcie sie mieści....w kazdym domu tez by się zmiesciła....tylko do tego troche serca trzeba.... Quote
Neczka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Mam fajne Keniowe fotki, ale dziś już chyba nie dam rady obrobić... :roll: Śliczna niunia gościła dziś biuro :roll::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Kenia to cudny pies o zniewalajacym charakterze, wszedzie jej pełno ma niesamowity urok w sobie a jej zabawy na sniegu kazdego przyprawiały o usmiech Quote
SZPiLKA23 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Kenia mnie zauroczyła, to swietny pies dla kazdego, uwielbia sie bawic i psocic:) Jakby miała stojace uszka to bardzo przypominałaby basenjia Quote
halcia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ja też mam zdjęcia małego rozrabiaki,wieczorkiem przesle Szpilce.Ona ma więcej uroku niż wzrostu i wagi:evil_lol:Dzielnie zastępuje małą Gatke,towarzyszyła nam wczoraj wszędzie,mimo zimna,nawet chciała wyjść za brame i z nami odjechać:shake: Quote
SZPiLKA23 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Kenia- psia radosc nie majaca granic- szuka domu (522142100) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Miśka84 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Fajnie sie bawiła (tym czymś) na sniegu :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Domku gdzie jesteś? Quote
SZPiLKA23 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Kenia- psia radosc nie majaca granic- szuka domu (522142100) - Aukcje internetowe Allegro Quote
albiemu Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Kenia ... Male psie serduszko jeszcze młode, jeszcze szczęśliwe bo ludzki zachwyt, bo czyjaś uwaga, bo kilka minut szczęścia w ludzkich dłoniach nasza świadomość ... tego jak bardzo jest samotna bo doba ma naprawdę wiele godzin i te kilka minut szczęścia przy nas to chyba bardziej dla nas niż dla niej ... bo Kenia jest jednym z 200 psów wyróznionym na moment naszą uwagą, jednostka na chwilę ... przykre słuchajcie że wciąż za mało nas dla takich pięknych serc ... Quote
halcia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Piękna panno/już wysterylizowana!/mam nadzieje,ze zastapisz chwile rezydentke Gacie i z biura cie na te mrozy nie wyrzuca.... Quote
albiemu Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 halcia napisał(a):Piękna panno/już wysterylizowana!/mam nadzieje,ze zastapisz chwile rezydentke Gacie i z biura cie na te mrozy nie wyrzuca.... rozmawiałam właśnie z kierownikiem iiiii ktoś się o Kenie dopytuje, została wypatrzona w internecie :) Ponoć sprawą jest transport, ale nic jeszcze nie wiem .. może Neczka coś wie? No nic - czekamy na więcej info! Quote
halcia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Też rozmawiałam,podobno pod koniec tyg. ma ktoś po nią przyjechać...z Brzeska bodajże...słodyczka wypatrzona w internecie.Ale sie mała będzie miziać! Quote
Miśka84 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 halcia napisał(a):Też rozmawiałam,podobno pod koniec tyg. ma ktoś po nią przyjechać...z Brzeska bodajże...słodyczka wypatrzona w internecie.Ale sie mała będzie miziać! Trzymam kciuki za szcześliwy finał :thumbs: Quote
halcia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ja też bardzo,uwielbiam mała za dowcipne pozowanie w misce i nie tylko.A Szpilce przesłałam jej zdjecia ,wiec bedzie nam je zapodawac pozegnalnie. Quote
Miśka84 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ona jest genialna :loveu: Juz zazdroszcze przyszłemu właścicielowi :razz::oops: Quote
halcia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Być moze,....i uwierzyłam tez w obserwatora Agatki,coś mi tak łazi po sercu,że Agatka znajdzie dom....Szpileczko ,przesłane masz zdjęcia Keni w plenerze,w trakcie podgryzania łupu znalezionego w sniegu. Quote
Recommended Posts