Tekla64 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 a moze dla odmiany sprobujesz takich tlustych pysznosci? [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images10.fotosik.pl/831/ace7155033f547d4.jpg[/IMG][/URL] smacznego!!! wyszly hihihi Quote
M&S Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 [quote name='Tekla64']a moze dla odmiany sprobujesz takich tlustych pysznosci? [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images10.fotosik.pl/831/ace7155033f547d4.jpg[/IMG][/URL] smacznego!!! wyszly hihihi[/QUOTE] Smakowite, dziękuje:):):) Quote
stokrotka.af Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 oooooooooooooooooooo jakie fajnisie faworki i jakiego piesa ja w tle na kanapie widzę :crazyeye: Quote
Asiaczek Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Nie lubię faworków.... to nie ciasto:evil_lol::diabloti: Pzdr. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Ale smakowicie u Was:lol: Ja zjadłam 2 zwykłe, a marzył mi się taki z bitą śmietanką:evil_lol::eviltong: Quote
M&S Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 [quote name='Asiaczek']Nie lubię faworków.... to nie ciasto:evil_lol::diabloti: Pzdr.[/QUOTE] A ja bardzo lubię, a najbardziej lubię patrzeć jak się smażą i nabierają kształtu, są pyszne!!!! Quote
Tekla64 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 a ktos sugerowal ze faworki to ciasto????faworki to faworki:evil_lol: a paczki to ciasto? czy paczki? hihihi nie wazne kazdemu to czego pragnie ja dzis chcialam faworkow i zle na tym nie wyszlam:lol: Quote
M&S Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Pączki z ciasta;) Jasne, dla każdego coś dobrego:):) Quote
Aleksa. Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 hej :loveu: jak Wam minął dzień ? :loveu: Quote
M&S Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Może być, zgodnie z tradycją pączkowo ;) Quote
Asiaczek Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [B]M&S [/B]- czy my umawiałysmy się na piątek czy na sobotę...? Bo jak na sobote to musztarda po obiedzie. Wiesz co? Odpuśćmy ten wyjazd, będzie prościej dla wszystkich. Co o tym sadzisz? pzdr. Quote
Atrisko Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Uprzejmie informuję o skonsumowaniu kontrolowanej ilości pączków na słodko...boooo....no właśnie dzisiaj po raz pierwszy usłyszałam o "pączkach staropolskich", które dawno temu robiono nie z marmoladą, na słodko, ale z boczkiem, ze skwarkami,albo z mięsem i popijano wódką... ciekawe ile tych ostatnich dałoby radę "wszamać"... A "nasze" puszyste białe klapło bo temp. się podniosła ...pozdrówka wieczorne Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Dzień dobry :) pączki z boczkiem i wódką?Bleeeh.. chyba bym nie dała rady;) Quote
Asiaczek Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Ja to takich "staropolskich" paczkach słyszałam, ale nigdy nie udalo mi się ich spróbowac. Ciekawe, gdzie je podaja... Ja bym skosztowała, tak, z ciekawości:) pzdr. Quote
Tekla64 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 witam ponurym mokrym roztopowym dniem paczki z czym innym mozna by chyba potraktowac jak pierozki drozdzowe czy kluchy na parze z nadzieniem miesnym i z dobrym sosikiem powinny byc pycha Quote
M&S Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 [quote name='Asiaczek'][B]M&S [/B]- czy my umawiałysmy się na piątek czy na sobotę...? Bo jak na sobote to musztarda po obiedzie. Wiesz co? Odpuśćmy ten wyjazd, będzie prościej dla wszystkich. Co o tym sadzisz? pzdr.[/QUOTE] Już wyjaśnione... [quote name='Atrisko']Uprzejmie informuję o skonsumowaniu kontrolowanej ilości pączków na słodko...boooo....no właśnie dzisiaj po raz pierwszy usłyszałam o "pączkach staropolskich", które dawno temu robiono nie z marmoladą, na słodko, ale z boczkiem, ze skwarkami,albo z mięsem i popijano wódką... ciekawe ile tych ostatnich dałoby radę "wszamać"... A "nasze" puszyste białe klapło bo temp. się podniosła ...pozdrówka wieczorne[/QUOTE] Uprzejmie informuję, że przyjmuję;) ja też słyszałam o takich dawnych specjałach. [quote name='Chiquita&DeeDee']Dzień dobry :) pączki z boczkiem i wódką?Bleeeh.. chyba bym nie dała rady;)[/QUOTE] Hello, etam, to takie mięsko w cieście;) [quote name='Asiaczek']Ja to takich "staropolskich" paczkach słyszałam, ale nigdy nie udalo mi się ich spróbowac. Ciekawe, gdzie je podaja... Ja bym skosztowała, tak, z ciekawości:) pzdr.[/QUOTE] Ja też. [quote name='Tekla64']witam ponurym mokrym roztopowym dniem paczki z czym innym mozna by chyba potraktowac jak pierozki drozdzowe czy kluchy na parze z nadzieniem miesnym i z dobrym sosikiem powinny byc pycha[/QUOTE] Doberek:multi: U nas lekki mróz i pada.... Też tak myślę, a kluchy na parze są pycha:lol::lol: Quote
jonQuilla Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Witam :multi::loveu: Przyszłam Was skontrolować po tłustym czwartku czy przypadkiem nie przejedliście się! :evil_lol: Quote
M&S Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 [quote name='jonQuilla']Witam :multi::loveu: Przyszłam Was skontrolować po tłustym czwartku czy przypadkiem nie przejedliście się! :evil_lol:[/QUOTE] Hello, hello:multi::multi: Melduję, że nie;):evil_lol: Quote
M&S Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Doberek:) Dzięki, będą wymiziane;) Quote
Buszki Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Witamy się piątkowo i deszczowo :roll:.W nocy znowu nas zasypało,a teraz pada deszcz i zrobiło się strasznie ciapato... Quote
Recommended Posts