M&S Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 [quote name='dOgLoV']Jeju jakie słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu: w kocich wystawach drazni mnie wlasnie to ze musza byc w klatkach i nie ma za bardzo jak robic zdjęc :roll:[/QUOTE] Cięzko robi się foty....wychodzą głównie kraty;) [quote name='Buszki']Futro (bez zawartości ) lub kożuch też :).[/QUOTE] Właśnie tak:) Quote
łamAga Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='M&S']Cięzko robi się foty....wychodzą głównie kraty;) [/QUOTE] Dokładnie :roll: niektorzy jak sie poprosi to wyciągna kota z klatki i go ustawiają do zdjęć ale wiadomo że kazdy jest zmeczony i nie ma ochoty pozowac z kotem , koty to nie psy ;) Quote
jonQuilla Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 a jednak jest jakaś kocia wystawa :multi: Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [FONT=Comic Sans MS]Ale śliczne kociska :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Muszę się kiedyś przejść na kocią wystawę, jeszcze nigdy nie byłam.[/FONT] Quote
Asiaczek Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Olivander - piękny:) A i tatus niczego sobie:) Masz jeszcze fotki z kociej wystawy? pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Hej, M&S, co się dzieje...? chyba dzisiaj do Was zadzwonię, bo sie niepokoję... Pzdr. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Witamy się niedzielnie:loveu: A jakie to są kociaki Maine Coon?:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nie znam tej rasy:) a duże są? Quote
Asiaczek Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Nie znam tej rasy:) a duże są?[/QUOTE] Duze:) Takie jak MC... M&S żyją, ale jakieś problemy z netem... Pzdr. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Śliczne kociaki, chciałabym takiego wielkokota;) U nas też net chodzi słabo, ale na szczęście jeszcze chodzi. Quote
Asiaczek Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ja mam stacjonarny, więc nie narzekam... Pzdr. Quote
gosiaja Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Gratulacje !!! miałam nadrabiania ale się udało Quote
M&S Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Witam wszystkich:) uprzejmie donoszę, że net w jednym kompie nie działa.....mam na chwilę Mani laptoka i jestem. W kwestii kotów, to syberyjskie są mniejsze od miaukunów..... Zdjęć mam jeszcze duuużo, ale teraz nie wiem kiedy wstawię. Quote
Asiaczek Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 To ja tez tak na szybko: w Rzeszowie sa złoszone 2 szpice wilcze. Psy w pośredniej i otwartej:) pzdr. Quote
M&S Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 [quote name='Asiaczek']To ja tez tak na szybko: w Rzeszowie sa złoszone 2 szpice wilcze. Psy w pośredniej i otwartej:) pzdr.[/QUOTE] Dzięki Asiu:) Quote
Recommended Posts