mamakasi Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 To ja z rewizytą, psiaki super futrzaki i świetne kociaki... Quote
M&S Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 [quote name='mamakasi']To ja z rewizytą, psiaki super futrzaki i świetne kociaki...[/QUOTE] witamy, witamy:):) Dzięki, ale pies już tylko jeden.....:( Zapraszamy częściej!!! Quote
Izabela124. Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [url]http://img580.imageshack.us/img580/1430/dsc00319.png[/url] one też chciały polatać po śniegu :) Quote
Buszki Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 To znaczy krzywdę kotom zrobili,bo nie dali się w śniegu pobawić :evil_lol:. Quote
M&S Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 [quote name='Izabela124.'][URL]http://img580.imageshack.us/img580/1430/dsc00319.png[/URL] one też chciały polatać po śniegu :)[/QUOTE] Tak, miały na to wielką ochotę;) [quote name='Buszki']To znaczy krzywdę kotom zrobili,bo nie dali się w śniegu pobawić :evil_lol:.[/QUOTE] Krzywda straszliwa.....;):evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]widzę że u Was też troszkę pośnieżyło :razz: Aiko pewnie zachwycony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url]http://img718.imageshack.us/img718/5756/dsc00320.png[/url] w koncu foty z Gdańska :multi: długo kazałaś nam na nie czekać :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]widzę że u Was też troszkę pośnieżyło :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Aiko pewnie zachwycony[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive][URL]http://img718.imageshack.us/img718/5756/dsc00320.png[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]w koncu foty z Gdańska :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]długo kazałaś nam na nie czekać :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] Troszkę......:razz: Tak, futrzastemu się podoba. Jak długo:cool3:, nie minęły jeszcze dwa tygodnie:eviltong::evil_lol: Quote
tulasy Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Śnieżny Aiko - super, szpice kochaja śnieg mimo iz kulki śniegu przyczepiaja sie do długiego futra A kotom przykro,że tylko za szybą ogladaja biały świat. Ładnie wystawiał sie Aiko - pięknie jest ofutrzony a ogon - cudo Głaski dla futer basia Quote
M&S Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 [quote name='Aleksandra95']Cześć z rana :loveu:[/QUOTE] Cześć:lol::lol: [quote name='Błyskotka']Hejka :) Miłego weekendu :)[/QUOTE] Hello, dzięki i wzajemnie:p [quote name='deer_1987']kociaki masz piekne :loveu:[/QUOTE] Dziękuję:multi: [quote name='tulasy']Śnieżny Aiko - super, szpice kochaja śnieg mimo iz kulki śniegu przyczepiaja sie do długiego futra A kotom przykro,że tylko za szybą ogladaja biały świat. Ładnie wystawiał sie Aiko - pięknie jest ofutrzony a ogon - cudo Głaski dla futer basia[/QUOTE] Jest dokładnie tak jak piszesz Basiu:lol: Aiko nie wystawia się ładnie...być może ringówka mu nie pasuje, muszę sprawdzić jak będzie na łańcuszku, takim jak miał Spark, może będzie lepiej... Quote
taxelina Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='M&S'] Aiko nie wystawia się ładnie...[/QUOTE] a co sedziowie na to (dostajecie jakies komentarze ze zle stoi?)? bo inaczej ja laik patrze a inaczej Ty bo juz masz duze doswiadczenie. Quote
M&S Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 [quote name='deer_1987']a co sedziowie na to (dostajecie jakies komentarze ze zle stoi?)? bo inaczej ja laik patrze a inaczej Ty bo juz masz duze doswiadczenie.[/QUOTE] Nie, sędziom bardzo się podoba;) [quote name='dOgLoV']Witamy ;) miłego popoludnia ;)[/QUOTE] Hello:) dzięki!!! Quote
stokrotka.af Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 no tak Aiko marznie a kocurki sobie dupki grzeją :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Piękne fotki:loveu::loveu::loveu: Ale ten Wasz wątek leci;) Ja dziś na szybko;) Quote
M&S Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 [quote name='stokrotka.af']no tak Aiko marznie a kocurki sobie dupki grzeją :evil_lol:[/QUOTE] Dzięki:) [quote name='Chiquita&DeeDee']Piękne fotki:loveu::loveu::loveu: Ale ten Wasz wątek leci;) Ja dziś na szybko;)[/QUOTE] Miło mi:) Quote
M&S Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 [quote name='deer_1987']powodzenia jutro!![/QUOTE] Dzięki, mam nadzieję, że będę się dobrze bawić;) Quote
stokrotka.af Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 my też 3mamy kciukasy i pazurasy :) Quote
Recommended Posts