Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

M&S napisał(a):
Bosz...ale się naodśnieżałam:angryy:rączki mnie bola....na mojej ulcy slizgawka...jachałam 20/h koszmar:mad:
Ja też nie ogarniam, maly jedzie tylko dlatego, że jego hodowczyni mnie prosiła i sama go zgłosiła:razz:

A to u nas prószy ale na bierzaco topnieje :roll:

Hodowczyni Ibri tez mówiła ze miło by jej było jak byśmy jeżdzili z Ibri na wystawy ale ja byłam na swiatówce i dla mnie to czarna magia była ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
A to u nas prószy ale na bierzaco topnieje :roll:

Hodowczyni Ibri tez mówiła ze miło by jej było jak byśmy jeżdzili z Ibri na wystawy ale ja byłam na swiatówce i dla mnie to czarna magia była ;)

u nas dziś są 4 mrozy;) i było cuuudnie w lesie:):)

To może umówcie się z nią na jakąś wystawę? ja wystawiam tylko dlatego, że hodowczyni zgłosiła szczyla...

Posted

M&S napisał(a):
u nas dziś są 4 mrozy;) i było cuuudnie w lesie:):)

To może umówcie się z nią na jakąś wystawę? ja wystawiam tylko dlatego, że hodowczyni zgłosiła szczyla...

Tak sie właśnie umowilismy że jak bysmy sie zdecydowali to Ona nam pomoże , pojedzie z nami na wystawe i pokaze jak to sie odbywa , jak wystawiac ;)
póki co w planach mamy psie Championy w Lesznie :loveu:

Posted

M&S napisał(a):
My chyba do Leszna nie pojedziemy......

My juz zgłoszenie wysłalismy i jestesmy tam umówieni z Wiki i Kalyną szkoda tylko ze bez Lisy Soni i Ciapka :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):
My juz zgłoszenie wysłalismy i jestesmy tam umówieni z Wiki i Kalyną szkoda tylko ze bez Lisy Soni i Ciapka :roll:

to będzie miłe spotkanie:):)