taxelina Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='stokrotka.af']kurcze wyjdę na totalną blondynkę :oops:, ale chyba coś skiepściłam w tej instrukcji wstawiania linku :shake:[/QUOTE] Tak bo nie usunelas spacji :) usun spacje po tym co pogrubilam, tak zeby byla plynnosc tekstu, bez spacji [[B]URL [/B]="http://www.dogomania.pl/threads/218068-Rufi-puchate-quot-male%C5%84stwo-quot"][[B]IMG[/B] ]http://www.dogomania.pl/image.php?u=89919&type=sigpic&dateline=1321801020[/[B]IMG[/B] ][/[B]URL[/B] ] Quote
stokrotka.af Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 już się wystraszyłam,że mi wszystko zniknęło :razz: chyba wreszcie jest ok :multi: WIELKIE DZIĘKI :multi: Quote
taxelina Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='stokrotka.af']już się wystraszyłam,że mi wszystko zniknęło :razz: chyba wreszcie jest ok :multi: WIELKIE DZIĘKI :multi:[/QUOTE] Tak juz jest :multi: Nie ma sprawy :) Quote
M&S Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 [quote name='deer_1987']No to powodzenia z rehabilitacja! Jak czesto bedziesz tam chodzic?[/QUOTE] Dzięki:) prawie codziennie wieczorami...... [quote name='Błyskotka']Powodzenia :)[/QUOTE] Dziękuję:p [quote name='stokrotka.af']kurcze wyjdę na totalną blondynkę :oops:, ale chyba coś skiepściłam w tej instrukcji wstawiania linku :shake: Ratunku![/QUOTE] Nie przejmuje sie, ja do tej pory mam z tym problem.... [quote name='stokrotka.af']już się wystraszyłam,że mi wszystko zniknęło :razz: chyba wreszcie jest ok :multi: WIELKIE DZIĘKI :multi:[/QUOTE] [quote name='deer_1987']Tak juz jest :multi: Nie ma sprawy :)[/QUOTE] I wszystko gra!!!1 Quote
bety Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Jaka toaleta - fiu fiu [URL]http://img94.imageshack.us/img94/7339/resizeofdsc00038.jpg[/URL] [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie, ja nie lubię wycieraczek w mieszkaniu więc wyrzuciłabym na klatkę schodową a tam zniknęłaby równie szybko jakby się pojawiła :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] [quote name='papillonek']My mamy wycieraczkę przyczepiona do podłogi ,bo niestety też mam takiego sąsiada :roll:[/QUOTE] A u mnie to sąsiedzi stojąc pod windą to nogi wycierają o wycieraczki leżące na parterze. :mad::mad::mad: [quote name='papillonek']:) Mamy taką sprzątaczkę ,że pożal się boże ona sprząta tylko gdzie jest brudno jak nie to idzie dalej...[/QUOTE] Brzmi to bardzo znajomo :evil_lol: GRATULACJE za Gdańsk :) Pzdr Quote
M&S Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 [quote name='bety']Jaka toaleta - fiu fiu [URL]http://img94.imageshack.us/img94/7339/resizeofdsc00038.jpg[/URL] A u mnie to sąsiedzi stojąc pod windą to nogi wycierają o wycieraczki leżące na parterze. :mad::mad::mad: Brzmi to bardzo znajomo :evil_lol: GRATULACJE za Gdańsk :) Pzdr[/QUOTE] Full serwis:evil_lol: Ja nie mam problemów, mam osobistą wycieraczkę i tylko my nóżki wycieramy:razz: Dzięki:multi: [quote name='dOgLoV']Witamy :lol:[/QUOTE] Hello, hello:multi::multi: Quote
Asiaczek Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='Atrisko']A ja mam pomysła na wstawienie zdjęć...może się tak ładnie do Asiaczka uśmiechniemy i Ona zmniejszy zdjęcia i wstawi, żebyśmy pooglądać mogły...no nie mówię,że wszystkie ale może jakiegoś "przedstawiciela" chociaż...co Ty na to Aniu???....no to ja może już zacznę się szczerzyć...:biggrina: :biggrina: :biggrina: :biggrina: :biggrina: :biggrina:[/QUOTE] Nie ma sprawy:0 Jestem do dyspozycji... [quote name='M&S']Zdjęcia są zbyt duże, żeby na maila przesłać.....[/QUOTE] Moja bramka przyjmie wsio. Gorzej z wysyłaniem, bo wysyłac moge do 10 MB tylko.... [quote name='M&S']Mają powyżej 5 MB jedno......[/QUOTE] To po jednym zdjęciu w mailu - dacie radę;) pzdr. Quote
M&S Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Dzieki Asiaczku, z laptokiem wyklaruje się cos w tym tygodniu....mam nadzieję;) Nie mam cierpliwości, żeby przez ten net wysyłać:diabloti:ta szybkość światła mnie powala:angryy::mad: Quote
Tekla64 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 witanko w ponury blotny i slotny pozny ranek a wczoraj bylo tak fajnie Quote
M&S Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [quote name='Tekla64']witanko w ponury blotny i slotny pozny ranek a wczoraj bylo tak fajnie[/QUOTE] Witanko:) U nas wczoraj tez było ponuro i sypało, ale teraz paskudnie jest..... Quote
Buszki Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Tekla64']witanko w ponury blotny i slotny pozny ranek a wczoraj bylo tak fajnie[/QUOTE] U nas to samo.A w nocy śnieg spadł i do rana prawie stopniał. Quote
M&S Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [quote name='Buszki']U nas to samo.A w nocy śnieg spadł i do rana prawie stopniał.[/QUOTE] Paskudna pogoda..... Cześć Buszki:) Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Pewnie dopiero w lutym przywali zima :roll: Quote
M&S Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [quote name='deer_1987']Pewnie dopiero w lutym przywali zima :roll:[/QUOTE] Oby nie..................... Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='M&S']Oby nie.....................[/QUOTE] Ja widze u nas tylko na 2 tyg pogode i wtedy nie bedzie sniegu ale chyba to byloby dziwne jakby w ogole nie spadl przed wiosna... Quote
M&S Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [quote name='deer_1987']Ja widze u nas tylko na 2 tyg pogode i wtedy nie bedzie sniegu ale chyba to byloby dziwne jakby w ogole nie spadl przed wiosna...[/QUOTE] Teraz są różne dziwne rzeczy.... Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='M&S']Teraz są różne dziwne rzeczy....[/QUOTE] Tak nagle wszystko zaczyna kwitnac :roll: a potem to przymrozi... albo snieg a zaraz odwilz... dzisiaj +4 Quote
jonQuilla Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [COLOR=olive][B][FONT=Georgia]dzień doberek :multi::loveu:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
M&S Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][B][FONT=Georgia]dzień doberek :multi::loveu:[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE] dzień doberek!!!!!!! Quote
Cienka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Cześć Wilczaki :) Pytanie do Buszki jak tam oczary kwitną? Quote
stokrotka.af Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 witanko wieczorne :lol: rozpadało się u nas i śnieg topnieje i brudno :shake: Quote
Recommended Posts