gosiaja Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Witamy się ładnie w poniedziałek :) miłego dzionka Quote
lolka75 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 widzialam sliczne fotki calej masy wilczych:loveu::loveu: piekne:loveu::multi: witajcie Quote
Błyskotka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Doberek :). Jak poszło ??? Miło było poznać :). Do zobaczenia w Łodzi ;). Quote
Mudik Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Faktycznie, jakos dziwnie...:shake::roll::roll: Quote
Asiaczek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 One gdzieś wyjechały, wystawa jakas albo co...:evil_lol: Pzdr. Quote
Shel Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 hej, wpadnij do tematu grafiki dać info do zamówienia ;) Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Dorerek, a co to za cisza??? Zaczynam się denerwować :angryy: Quote
jonQuilla Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzień dobry :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Nadal pusto :( nie moze ktos zadzownic do nich? Quote
M&S Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Witamy pięknie wszystkich :lol: Nie było nas, ale już jesteśmy.....Byłyśmy w Mladej i nasz kochany Sparkuś, otrzymał ocenę doskonałą, ale chciał zjeść konkurencję :angryy::mad: i P. Sędzina "z bólem serca" nie mogła przyznać nic więcej.....a miał szanse dostać wszystko. Moja ocena sędziny pozostaje bez zmian, a nawet jestem pod jeszcze większym pozytywnym wrażeniem..... Fotki będą.....;) A. Quote
Błyskotka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Maks i Spark']Witamy pięknie wszystkich :lol:[/quote] :multi::multi::multi: [quote name='Maks i Spark']Nie było nas, ale już jesteśmy.....Byłyśmy w Mladej i nasz kochany Sparkuś, otrzymał ocenę doskonałą, ale chciał zjeść konkurencję :angryy::mad: i P. Sędzina "z bólem serca" nie mogła przyznać nic więcej.....a miał szanse dostać wszystko. Moja ocena sędziny pozostaje bez zmian, a nawet jestem pod jeszcze większym pozytywnym wrażeniem.....[/quote] Ach co za pech :shake:. Ale dobrze że zdania o sędzinie nie zmieniłaś :). [quote name='Maks i Spark']Fotki będą.....;) A.[/quote] Super :multi:. Nie wstawiaj tylko zdjęć tego mojego ogryzka Fjony :evil_lol:;). Quote
gosiaja Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Maks i Spark']Witamy pięknie wszystkich :lol: Nie było nas, ale już jesteśmy.....Byłyśmy w Mladej i nasz kochany Sparkuś, otrzymał ocenę doskonałą, ale chciał zjeść konkurencję :angryy::mad: i P. Sędzina "z bólem serca" nie mogła przyznać nic więcej.....a miał szanse dostać wszystko. Moja ocena sędziny pozostaje bez zmian, a nawet jestem pod jeszcze większym pozytywnym wrażeniem..... Fotki będą.....;) A.[/quote] Witam dobrze że tylko konkurencję chciał zjeść a nie sędziego ;) GRATULUJE !! Quote
jenis Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Gratulule:multi: Tylko szkoda że był głodny,byłoby więcej;) Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Maks i Spark']Witamy pięknie wszystkich :lol: Nie było nas, ale już jesteśmy.....Byłyśmy w Mladej i nasz kochany Sparkuś, otrzymał ocenę doskonałą, ale chciał zjeść konkurencję :angryy::mad: i P. Sędzina "z bólem serca" nie mogła przyznać nic więcej.....a miał szanse dostać wszystko. Moja ocena sędziny pozostaje bez zmian, a nawet jestem pod jeszcze większym pozytywnym wrażeniem..... Fotki będą.....;) A.[/quote] Najważniejsze, że Wy się znalazłyście :lol: Sparkuś widać nie miał nastroju :roll: niekiedy bywa niestety:roll: Quote
J.G Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Dzień dobry:loveu: miłego popołudnia i wieczoru życzę. Quote
Angelika_Roser Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy wilczki piękne :loveu:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Asiaczek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ... mimo wszystko gratuluję!;) Pzdr. Quote
M&S Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Błyskotka'] Ach co za pech :shake:. Ale dobrze że zdania o sędzinie nie zmieniłaś :). Super :multi:. Nie wstawiaj tylko zdjęć tego mojego ogryzka Fjony :evil_lol:;).[/quote] ...Fakt, pech, a Fiona bardzo ładnie wyszła na zdjęciu :eviltong: [quote name='gosiaja']Witam dobrze że tylko konkurencję chciał zjeść a nie sędziego ;) GRATULUJE !![/quote] Hello, ja "malutkiemu" jeść nie dam :evil_lol:;) [quote name='deer_1987']widac konkurecja zasluzyla sobie..[/quote] ....no w zasadzie tak, bawił się z suczką, która wcześniej "podrywała" Sparka :cool3: [quote name='jenis']Gratulule:multi: Tylko szkoda że był głodny,byłoby więcej;)[/quote] Dzięki ;), drań z niego :mad: [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Najważniejsze, że Wy się znalazłyście :lol: Sparkuś widać nie miał nastroju :roll: niekiedy bywa niestety:roll:[/quote] Dobry Nastrój prysł tuż przy ringu:angryy: [quote name='J.G']Dzień dobry:loveu: miłego popołudnia i wieczoru życzę.[/quote] Witanko, dzięki i wzajemnie :) [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy wilczki piękne :loveu:[/FONT][/B][/CENTER] [/quote] Bardzo dziękujemy :p [quote name='Asiaczek']... mimo wszystko gratuluję!;) Pzdr.[/quote] Uduszę gada......;), dzięki A. Quote
Błyskotka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Maks i Spark']...Fakt, pech, a Fiona bardzo ładnie wyszła na zdjęciu :eviltong: A.[/quote] Pewnie :eviltong:. Wygląda jak wyciągnięta z Oświęcimia :evil_lol:. Ale przynajmniej dobrze się bawiła :cool3:. Quote
Recommended Posts