M&S Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='agnethka']ja nie mówie, żebyś je budziła ;)[/quote] Ale one się obudzą :cool3: i będą złe :evil_lol: A. Quote
M&S Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='agnethka']chyba się wilków nie boisz :evil_lol:[/quote] No wiesz wilk groźnym źwierzuntem jest ;):evil_lol: A. Quote
Mudik Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Gadanie , wymigujesz się bo masz lenia na focenie i tyle... Quote
M&S Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='Mudik']Gadanie , wymigujesz się bo masz lenia na focenie i tyle...[/quote] Odezwała się to, co foci...:evil_lol::eviltong: A. Quote
agnethka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='Mudik']Gadanie , wymigujesz się bo masz lenia na focenie i tyle...[/quote] dokładnie :evil_lol: Quote
M&S Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='agnethka']dokładnie :evil_lol:[/quote] Ale marudzicie :eviltong::cool3: A. Quote
M&S Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='Błyskotka']Doberek :multi:.[/quote] Witaj :lol: A. Quote
Mudik Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Foci, foci tylko teraz nie miała dostępu do swoich fot, muszę w nich porządek zrobić, oczyszczam właśnie aparat,zeby mieć miejsce na karcie na nowe fotki, u mnie to tylko przerwa od fotek. Quote
M&S Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='Mudik']Foci, foci tylko teraz nie miała dostępu do swoich fot, muszę w nich porządek zrobić, oczyszczam właśnie aparat,zeby mieć miejsce na karcie na nowe fotki, u mnie to tylko przerwa od fotek.[/quote] No powiedzmy, że wierzę...;);):lol: A. Quote
bety Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 A co tu tak wszyscy pająków się boją? :roll: [quote name='Mudik']Gadanie , wymigujesz się bo masz lenia na focenie i tyle...[/quote] Dobrze napisane :thumbs::evil_lol: Pzdr Quote
M&S Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='bety']A co tu tak wszyscy pająków się boją? :roll: [/quote] no nie wiem :cool3: [quote name='bety'] Dobrze napisane :thumbs::evil_lol: Pzdr[/quote] Akutat :eviltong: A. Quote
tulasy Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Anie i Manie wrzućcie coś nowego - może byc nawet łapa Basia Quote
M&S Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='tulasy']Anie i Manie wrzućcie coś nowego - może byc nawet łapa Basia[/quote] Kffiatki wrzuciłam :cool3: [quote name='deer_1987']Witam sie po pracy![/quote] Hej, hej :lol: A. Quote
jamnicze Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Kwiatki już obejrzałyśmy :), na futra czekamy ;) Quote
jonQuilla Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='Maks i Spark']ładny był, malutki pajączek ;), a co Ty taka strachliwa jesteś :-o, psa "mordercę" masz, a pajączka się boisz....;):evil_lol: [/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:oops: aj nawet nie wiesz jaka uciążliwa może być taka fobia i jak ludzie głupio na Ciebie patrzą jak np. siedzisz na trawie i nagle zaczynasz krzyczeć i płakać :roll: nic innego tak mnie nie obrzydza jak pająki [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 :lol: Doberek. Miłego......... Wrzućcie fotę :razz: może być morze :razz: Quote
M&S Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='jamnicze']Kwiatki już obejrzałyśmy :), na futra czekamy ;)[/quote] Litości :cool3:, jaki ładny avatarek :lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:oops: aj nawet nie wiesz jaka uciążliwa może być taka fobia [/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i jak ludzie głupio na Ciebie patrzą jak np. siedzisz na trawie i nagle zaczynasz krzyczeć i płakać :roll: [/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nic innego tak mnie nie obrzydza jak pająki[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Ja fobii nie mam, ale mogę to sobie wyobrazić i bardzo Ci wspólczuję... [quote name='Mania&Dolly&MuSan']:lol: Doberek. Miłego......... Wrzućcie fotę :razz: może być morze :razz:[/quote] No wczoraj wstawiałam....roślinne :cool3: A. Quote
M&S Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='deer_1987']Dzien dobry!!![/quote] Witam Cię :) A. Quote
M&S Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='agnethka']to gdzie te futra? :razz:[/quote] W domu :evil_lol:;) A. Quote
Recommended Posts