Jump to content
Dogomania

Ratunku -ze schronu do schronu. Juz w nowym domu. Rozliczenie.

Recommended Posts

• Replies 820
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I dla takich chwil warto żyć!!!!
Przeglądałam ten wątek ze względu na to, ze chwialmi zastanawiałam się nad jego adopcją, ale z pewnych względów nie było to możliwe.
Nie było mnie parę dni, a tu taka niespodzianka <jupi>
Wszystkiego dobrego kudłata mordko!!

• 2 weeks later...
Posted

A ktoz to wie, dlaczego? I jak naprawde bylo z ta adopcja? Mysle, ze on dosc dziki, przerazony, podobno w ogole nie umial na smyczy chodzic. Wrocil, a ze chyba naznaczony przez psy to mozna sie domyslac jak skonczy. Nie ma u nas DT, nie ma jak go wyciagnac. Nic o nim nie wiem. To tez ryzyko adopcji.Probuje cos robic, czasem jestem bezradna. Zeby nas wiecej bylo to zawsze mozna liczyc na pomoc. Ale my tylko dwie.

Posted

Normalnie tak powinno byc. Ladne zdjecia warunkiem ogloszen. Ale zeby je zrobic trzeba wyprowadzic go z boksu a on wtedy szaleje. Ponadto wieksze zainteresowanie psiakiem skutkuje nagla nieprzewidziana "adopcja". Bo tak sie stalo z kilkoma psami. Zreszta z nim tez. Jak tylko zaczelam go oglaszac to zniknal. Teraz wrocil, skad?, nie wiem. Pewnie sie nie dowiem. Wszystko zalezy od opowiadajacej. Za kazdym razem co innego. A jak to fajnie jak mloda osoba pokaze "odwiedzajacej"/ nie smiem sie nazywac wolontariuszka/ gdzie jej miejsce. Uzgadniam adopcje, przyjezdzam po psa, a on nie do adopcji.Niewazne, ze ktos po niego z daleka przyjechal. Nie i juz.

Posted

no...ale cóz z tym zrobic moniko55...
ja go sprubuje wyprowadzic w nastepnym tygodniu w pn, robiłam to jak tam przyszedł, ale ze zdjeciem było strasznie...było widac wielki wulkan, albo leżaca na ziemi czarna plame...yyych!:angryy: normaaalnie...jak tylko pozałatwiam z wyjazdem zaraz "zaczaje" sie na terierka w schronisku z tymi fotami;)