tomcug Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Starsze pieski mają o wiele mniejsze szanse. Ale zdarzają się ludzie, którzy potrafią je pokochać. Quote
Folen Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Bardzo przejmujące zdjęcie.... śpij spokojnie malutka... Quote
luka1 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Szukałam Ariki po boksach, bo w tym w którym ja zobaczyłam pierwszy raz jej nie było. Dopiero póżniej się dogadałam - Arika nie żyje. :-(:-(:-( Nie zdążyliśmy jej pomóc. :placz::placz::placz: Quote
Miki Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 luka1 napisał(a):Szukałam Ariki po boksach, bo w tym w którym ja zobaczyłam pierwszy raz jej nie było. Dopiero póżniej się dogadałam - Arika nie żyje. :-(:-(:-( Nie zdążyliśmy jej pomóc. :placz::placz::placz: :-(:-(:-( Biedna śliczna psinka:placz: Quote
Ziutka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 :shake: :shake: :shake: [*] [*] [*] :shake: :shake: :shake: Quote
asiamm Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 a co się stało? ;( sama odeszła czy uśpili? Quote
nika28 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 O nie... Tylko nie Arika :placz: :placz: :placz: Śpij kochanie [*] [*] [*] :placz: Quote
asiamm Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 znów jakieś niewidzialne pytanie zadałam czy jak? asiamm napisał(a):a co się stało? ;( sama odeszła czy uśpili? Quote
Lionees Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Jak zobaczyłam tytuł wątku,to oniemiałam:crazyeye:...Luka co jej się stało???????:shake: Ariko,czasami tak jest,że ludzie szukają bidy daleko od siebie,tymczasem jak jest ona na wyciągnięcie ręki,to nie mogą już pomóc... :-( Quote
luka1 Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Asiamm, nie zadałas "niewidzialnego pytania". Sama nie do końca wiem co sie stało. Z tego co mi powiedziano nic nie moge wywnioskować, natomiast dano mi wyrażnie do zrozumienia że mam nie pytać o szczególy. Kiedy chciałam wyjasnic dlaczego i jak - obrażono sie na mnie za brak zaufania. Dla nich praca w schronisku stała sie rutyną - jedne odchodzą, drugie przychodzą i nie ma większego znaczenia w jaki sposób. Dla mnie jest istotne dlaczego umieraja. Quote
Lionees Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='luka1'] Dla nich praca w schronisku stała sie rutyną Boże Luka dla kogo?:crazyeye::shake: Quote
Ziutka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Renata5 napisał(a):Boże Luka dla kogo?:crazyeye::shake: Dla pracowników :cool1: Quote
asiamm Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 ehh.... :shake: takie realia polskich schronisk Quote
Miki Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='luka1'] Z tego co mi powiedziano nic nie moge wywnioskować, natomiast dano mi wyrażnie do zrozumienia że mam nie pytać o szczególy. Kiedy chciałam wyjasnic dlaczego i jak - obrażono sie na mnie za brak zaufania. To mnie właśnie strasznie boli. To nie są przecież ich psy. To są nasze psy - w stanach powiedzieliby - podatników, bo nasze pieniądze z podatków na nie idą. I na pensje pracowników też. Śpij spokojnie maleńka Quote
Lionees Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Ziutka napisał(a):Dla pracowników :cool1: No ale to chyba nie zwykli pracownicy usypiają,tylko....wiadomo kto:shake: Jeju...mam dwa kroki do nich,ale z żadnym ze swoich 8 psów do nich NIGDY nie pójdę,nawet na szczepienie.Wolę dołożyć do benzyny,poświęcić czas mój i męża na odczekanie w sporej kolejce u wetów K.,niż iść 2 minuty,nie czekać w kolejkach(bo tam takowych nie ma:cool1:) i zmarnować psy...:shake: Quote
kinga-kinia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 jestem w szoku :crazyeye: czyli co uśpili ją by zrobić miejsce dla innego psa ??? może powinno się często zmieniać pracowników w schroniskach by nie wpadali w rutynę :angryy: dla Ariki [*] [*] [*]:-( Quote
luka1 Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Sunia nie została uśpiona żeby zrobić miejsce - miała problemy z tylna częścia ciała, Nie moge i nie potrafię powiedziec co jej było - wet podjął decyzje o uśpieniu. Być może nie było ratunku, a być może schronisko to nie szpital. Quote
Recommended Posts