Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psiak jest rewelacyjny, ale strasznie go energia rozpiera. No i mieszkał na wsi, niewykluczone, że zostawiony sam może niszczyć. Mogę mu nadać imię? ;)
Allan na ten przykład :diabloti:

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To może odnośnie jego ruchliwość Tajfun? ;)
Zdjęcia dam jutro, bo mam aparat ale nie mam kabla USB :evil_lol:
I mam pewne trudności z obsługą kompa lewą ręką. W prawej mam wybite kostki w dwóch palcach. Tak to jest, jak koń jest złośliwy :shake:

Posted

piekny piesio:):):)to skoro teraz sa tak cudne fotki od razu biore sie do dziela..nawet jak sie ogloszenia zdubluja na tych samych stronach niechaco to przepraszam ale to nawet dobrze im wiecej tym lepiej:):):)

edit:na razie zrobilam na
eoferty.com
aleokazja
adopcjapsa
adopcje.org
kupiepsa
pineska
dwukropek
gumtree

Posted

czy moze ktos wie czy nadal na jasnej 6 lub 9 mozna jechac z psem i pozniej jest w tv /nie pamietam nazwy programu bo bylam 3 lata temu ostatnio w niedziele -slyszlam ze to przeniesli na soboty ale czy miejsce to samo/

Posted

Niestety nie jestem w stanie uaktualniać wszystkich ogłoszeń psiaków bardzo często bo nie wyrobię się czasowo, dlatego postaram się pare razy w tygodniu uaktualniać te na gumtree, eofercie i dwukropku, a resztę bedę uaktualniała co jakiś czas. Chociaż mam nadzieję, że psiaki szybko znajdą domki i nie będzie to potrzebne:lol:

Posted

mtl zalesie, dziękuję za zapłatę za allegro, już dotarło :)

Wyświetleń jest już 630 - trzymam mocno kciuki, aby tym razem się udało!!!

Dziewczyny, czy ktoś od Was nie wpłacał jeszcze na moje inne konto 12zł? Dostałam je od Anny F. Z Warzymic za opłatę allegro, nie mam pojęcia od kogo i na co to...