mtf zalesie Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 proponuje tytul dozywocie dla starszej nieadopcyjnej suczki wzamian za dt dla dobrze rokujacego adopcyjnie mlodego duzego psa Quote
anetek100 Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 poinformowalam poki co jedna osobe bo mnie nie bylo w domu,zmienilam tytul i wiadomosc dalam w pierwszym poscie.moze niezbyt precyzyjnie ale jak cos zmienie.oby sie udalo. Quote
ZUZANNA11 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Moze na "przygarnę psa" załozyć wątek w tej sprawie ? Quote
mtf zalesie Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 1.oto link do watku o przytulisku pani ali gdzie byloby dt dla suczki zamienionej na rudego http://www.dogomania.pl/forum/f28/psiaki-z-przytuliska-w-augustowie-za-warka-131629/index2.html -prosimy o podnoszenie bo spada 2.ciezarna suka szarlotka juz po sterylce jest na dt w warszawie Quote
anetek100 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='mtf zalesie']1.oto link do watku o przytulisku pani ali gdzie byloby dt dla suczki zamienionej na rudego http://www.dogomania.pl/forum/f28/psiaki-z-przytuliska-w-augustowie-za-warka-131629/index2.html -prosimy o podnoszenie bo spada 2.ciezarna suka szarlotka juz po sterylce jest na dt w warszawie dzięki serdeczne za link i wiadomości...ja zanim jeszcze poznałam historię tych dwóch piesków,to robiłam ogłoszenia dla dwoch innych.Bardzo chciałam porobic ogłoszenia reszcie piesków,ale niestety internetu nie ma ta Pani a ja za daleko mieszkam by porobić fotki..do Warszawy wybieram się dwa razy w roku,teraz może będę jechała,ale też do chorej siostry ciotecznej więc też sie nie uda fotek zrobić..także cieszę się,że jest taki wątek...biorę się zatem za ogłoszenia...kilka piesków nie ma opisu,zatem zrobię tym co mają,a inne ołoszenie zrobię takie ogólne dla wszystkich..w raize jak się jakiś spodoba,to ludzię będą dzwonić:):):)dzięki mtf zalesie raz jesczze,że jesteś na wątku,bo ja rzadko niestety w tej chwili:(:(ale póki co tak musi być Quote
mtf zalesie Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 1.dla rudego jest narazie swiateko w tunelu 2.jesli chcesz robic ogloszenia to ja mam zestaw portali skopiowanych gdzie robia -napisz gdzie zrobilas na watku zeby sie nie dublowaly bo jeszcze chce prosic kogos 2.wazne zeby przy telefonie pani ali napisac aby dzwonic dlugo bo musi przedzec sie przez psy i czesto wychodzi/mozesz jako drugi podac moja komorke bo czesto na stacjonarny nie chca dzwonic.-886 217 379 3.do adopcji sa te tylko z opisami,inne to tylko zbiorcze zdjecia i nie wiem czy wszystkie psy sa adopcyjne Quote
mtf zalesie Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 1.dla rudego jest narazie swiateko w tunelu 2.jesli chcesz robic ogloszenia to ja mam zestaw portali skopiowanych gdzie robic-napisz gdzie zrobilas na watku zeby sie nie dublowaly bo jeszcze chce prosic kogos 2.wazne zeby przy telefonie pani ali napisac aby dzwonic dlugo bo musi przedzec sie przez psy i czesto wychodzi/mozesz jako drugi podac moja komorke bo czesto na stacjonarny nie chca dzwonic.-886 217 379 3.do adopcji sa te tylko z opisami,inne to tylko zbiorcze zdjecia i nie wiem czy wszystkie psy sa adopcyjne Quote
anetek100 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 ok co do ogłoszeń,to będę robiła na tych stronkach co podałam wcześniej dla tych dwóch piesków.... Quote
mtf zalesie Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 phttp://www.dogomania.pl/forum/f28/foksterierka-gladkowlosa-mloda-sunia-dlaczego-nie-ma-szczescia-juz-4-mc-szuka-domu-130833/rosba o pomoc w adopcji foxterieki to w razie fiaska wymainy dt byloby miejsce na wymine w hoteliku Quote
tula Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Dołączam sie do wątku i też chętnie porobie ogłoszenia, tylko chciałam zapytać Anetek na jakich stronach robisz swoje, żeby się nie dublować i czy macie może jakiś tekst do ogłoszenia bo u mnie z ciężko z wymyślaniem:) Jak nie macie to coś spróbuję napisać. Quote
anetek100 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 ogloszenia zawsze robie pieskom na tych stronach: kupiepsa eoferty.com aleokazja adopcjapsa gumtree pineska dwukropek bono-polska jednak teraz z racji braku czasu,to poki co tylko kupiepsa:(:(ale jak zrobie gdzies ejszcze dam znac... Quote
mtf zalesie Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 rudy jest mlody lagodny nadaje sie na stroza pomoc pilnie potrzebna bo chlop chce go ponownie wyrzucic do l;asu z powodu ze nie jest wystrczajacco agresywny,trzyma go na lancuchu Quote
anetek100 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 jej i co tu robic:(:(:(ja na dogo jestem rzadko,ogloszenia tez sa mniej robione niz wczesniej ale na razie nie dam rady inaczej chocbym chciala Quote
tula Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Czyli rozumiem że moge robić wszedzię gdzie się da? Szkoda tylko, że nie macie tekstu, no ale trudno coś "stworzę":lol: Może to potrwać chwilę, bo mam małe bliźniaki i mało czasu, więc ogloszenia robię nocą, ale obiecuję że w ciągu paru dni trochę porobię i powklejam linki. W ogłoszeniach dam nr kom który mi podałaś Mtf, ale jeszcze przydałby sie jakiś adres e-mail:cool3: Quote
mtf zalesie Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 moj [email protected] ,pani ali tel.jest w 1-szym poscie-dzwonic dlugo,ona nie ma netu ani samochodu,tekst napisz mniej wiecej to co wyzej my tez nie mamy glowy,moze tragiczny tytul Quote
anetek100 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 co do telefonu to ja dalam obok kontaktu myslnik i napis ze prosze dluzej czekac na odzew,lub odbior cos w tym stlu bez tlumaczenia czemu;)co do goloszen to mozna robic wszedzie gdyz naprawde w tej chwili nie dam rady wiecej:(:(:(mialam tekst tez zrobic i nie wyszlo...a tytul moge zmienic,ale na jaki.hhmmmm...."pilnie Dt bez niego lancuch lub drzewo w lesie" Quote
anetek100 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 przez te godziny w naszych kompach to posty skacza:roll: Quote
mtf zalesie Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 posty skacza mozesz podac moj tel. Quote
tula Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 O z tytułami to u mnie jeszcze gorzej niz z trescią:lol: Mtf jak moge to podam nr kom. do Ciebie bo ciężko w ogłoszeniu wytłumaczyć dlaczego trzeba długo dzwonić do pani Ali. Quote
anetek100 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 no skacza skacza te posty,wyzej napsialam propozycje tytulu moze na taki zmienic? Quote
anetek100 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 dobra zmienilam na ten nowy,jak cos to jutro odmienie;)teraz juz sie musze wylaczyc pozdrawiam :) Quote
tula Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Czy może być taki tekst do ogłoszenia?: [FONT=Arial]Rudi – pilnie szuka nowego domu albo trafi na ulicę[/FONT] [FONT=Arial]Rudi to średniej wielkości psiak, młody, bardzo sympatyczny i przyjazny dla ludzi. Rudi przybłąkał się na wieś w okolicach Warki, bardzo wychudzony zaglądał do gospodarstw szukając czegoś do jedzenia. [/FONT] [FONT=Arial]Dokarmiała go Pani, która sama ma już bardzo wiele przygarniętych psiaków i nie była w stanie wziąć kolejnego. W końcu znalazł się jakiś gospodarz, który przygarnął go jak to określił „na próbę”.[/FONT] [FONT=Arial]Niestety Rudi okazał się za mało agresywny jak dla tego pana no i teraz chce się go pozbyć. Jeżeli Rudi nie znajdzie nowego domu trafi z powrotem na ulicę, w dotychczasowym nie ma już dla niego miejsca. [/FONT] [FONT=Arial]Rudi może mieszkać w budzie, nie jest bardzo wymagający, dobrze dogaduje się z innymi psami i bardzo kocha ludzi. Może znajdzie się człowiek, któremu ten wspaniały pies przypadnie do serca i dam mu dom już na zawsze, inaczej Rudi znów będzie sam..[/FONT] [FONT=Arial]Po wcześniejszym uzgodnieniu istnieje możliwość pomocy w transporcie.[/FONT] Quote
Recommended Posts