anetek100 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 oj chyba tak,wczesniej tez zakaldalam watek dla pieskow znalezionych przez ta Pani i sie udalo a teraz widze ze raczej marnie,ale ogloszenia wznowie.Bylo jedno zapytanie o pieska dropiatego.pani byla zdecydowana,jednak po paru dniach napisala,ze niestety jej siostra wziela innego pieska nie informujac jej o tym i niestety.A bardzo chciala wlasnie tego.Na razie nie mam zadnych wiesci.Ale chociaz ogloszenia bylo by dobrze zrobic. Quote
mtf zalesie Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 nie ma szansy na pomoc-a moze pomoc chlopu w wybudowaniu kojca aby pies nie byl na lancuchu.nie ma zadnych wiesci czy te psy tam sa-pewnie ta sama fundacja sie nimi zajmuje co pieskami z jonca Quote
anetek100 Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 tymi pieskami nie zajmuje sie zadna fundacja,pomaga im Pani ktora ma swoich 40 psow jakby swoje male przytulisko..dzwonial do mnie wczoraj.Mowi ze pilnie trzeba im znalezc domki,bo te tymczasowe juz bardzo chca sie ich pozbyc.ryudy piesek przybrak na wadze,przybiega do ludzi,ktorzy pozegnali juz swojego bernardyna ale na razie mowia ze maja zalobe i brac tego psa nie chca poki co,a warunki mialby swietne - ogrod,wybiegalby sie duzy dom,rodzina kochajaca.ale czy pokochaja jego:(dropiaty piesek jest naprawde sympatyczny oba sa ale ten wyjatkowo,nadaja sie na wspanialych strozy.takze musza znalezc domki.ja w tej chwili nie ejstem w stanie wznowic ogloszen,mam trudna sytuacje w domku,wiec jak sie to wszystko unormuje to opiero ale kiedy...nie wiem:( Quote
mtf zalesie Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 musza znalezc tylko jak to zrobic.moze napisz w tytule prosbe o ogloszenia na innych stronach tutaj bedzie ciezko Quote
__Lara Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Hej dziewczyny! Robię psiakom wyróżnione allegro!!! Trzymajcie kciuki!!! Prosiłabym jednak o jakiś grosik chociaż, bo też inne psiaki wspomagam i już troszku nie wyrabiam :/ wyróżnione allegro kosztuje 12zł. Quote
__Lara Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Dziewczyny, dałam woj. warmińsko - mazurskie, bo jesteście z Olsztyna. Quote
__Lara Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Tutaj allegro: 2 BEZDOMNE PSY - POMOC! PILNIE SZUKAJĄ DOM ÓW!! (537212793) - Aukcje internetowe Allegro Miejmy nadzieję, że ktoś się zgłosi! Quote
anetek100 Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 to jest w okolicach Warki zatem wojewodztwo mazzowieckie...ja zakladam tylko watek bo Pani nie ma internetu,zasiegu tez brak wiec dodzwonic sie roznie,ale serdecznie dziekuje.. Quote
__Lara Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Podnoszę! :multi: może ktoś tu zajrzy jeszcze. Quote
agat21 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 A nie ma w tej okolicy jakiegoś sensownego hoteliku, w którym psiaki byłyby przynajmniej bezpieczne? A Pani, która je dokarmia, rozumiem, że nie ma już miejsca na nie przy swoich 40 bidach, nawet jakby wspomóc ją finansowo, np. na zakup bud dla nich? Quote
mtf zalesie Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 tel.jest w pierwszym poscie i mozna spytac tez bym pomogla finansowo Quote
anetek100 Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 jesli mi sie uda zadzwonie zapytam ale jesli to numer stacjonarny to moze ktos by tez dodaktowo zadzwonil bo ja niestety nie zawsze moge,ale najbardziej to kurcze te domki im znalezc,bo z tego co wiem dropiaty piesek mieszka w szopie na lancuchu,czasem puszczany,a rudy lata po okolicy do panstwa ktorzy jak pisalam mieli bernardyna ale im odszedl za TM,takze moze sie uda tej Pani(bo miala taki zamiar)namowic tych panstwa na adopcje jego Quote
__Lara Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 No właśnie, dobrze by się było dowiedzieć, zawsze można chociaż finansowo pomóc, jakieś budy wybudować dla nich. Quote
anetek100 Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 UWAGA nowe gorsze wiesci.zadzwonila do mnie Pani z polecenia osoby od ktorej wiem o pieskach.ma dac rudego na forum bokserow itp wiec [rosila mnie o fotki,wiec wysle caly link z dogo.Co do niego,to pies jest na bardzo krotkim lancuchu,nie jest juz puszczany.Obok stoi duuza sterta drewna wiec moze sie w kazdej chwili udusic skaczac na nia.jutro jak nie zapomne zadzwonie do tej Pani zapytam czy ta pomoc oferowana przez Was moze byc...choc wiem ze na pewno sie przyda. Quote
mtf zalesie Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 pomoc dotyczy tego psa i poprawy warunkow-kojec lub linka stalowa sa takie do 6 m Quote
mtf zalesie Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ....................................................... Quote
agat21 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 anetek, udało Ci się zadzwonić? jeśli nie - ja spróbuję jutro Quote
anetek100 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 niestety nie udalo sie.Ta Pani czesto jest poza domem,bo wiadomo 40 psow ma i musi chodzi przy nich.probowalam wczoraj dw arazy i nic.bede dalej probowala:roll:ale moze Tobie sie uda.W razie czego powiedz,ze jestes z dogomanii i ode mnie - aneta z olsztyna.choc mnie czesto tez zapomina;)ale wazne by sie jakos dogadac:) Quote
Recommended Posts