tula Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Biedny Asiczek, może na allegro go ktoś wreszcie zauważy, u mnie też jego ogłoszenia są cały czas uaktualniane. Quote
anetek100 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 no właśnie tyle ogłoszeń porobiłaś i cisza:( z moich także..kiedyś odezwała sie Pani że bardzo by go chciała,ale niestety jej siostra ją ubiegła i wzięła innego:(no ale na pewno jakis domek gdzieś jest i nideługo się odezwie:)za co trzymamy kciuki Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 anetek100 napisał(a):no właśnie tyle ogłoszeń porobiłaś i cisza:( z moich także..kiedyś odezwała sie Pani że bardzo by go chciała,ale niestety jej siostra ją ubiegła i wzięła innego:(no ale na pewno jakis domek gdzieś jest i nideługo się odezwie:)za co trzymamy kciuki Jaka szkoda :-(:-(:-(:-( gdyby tak do metra trafił... :roll: dlatego ten cafeanimal to wskazany! Quote
tula Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Cafeanimal cały czas Asikowi odnawiam i będę to ciagle robić. Quote
mtf zalesie Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 dzekujemy - ja xeruje jego trojkolorowy leb i porozwieszam w auchan i po wetach w mojej okolicy. Quote
tula Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Dobry pomysł Mtf, ja oczywiście inne ogłoszenia też odnawiam, mam taki zwyczaj, że ogłaszam psiaki cały czas do skutku. Quote
Marzenuś Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 A ja zamierzam zrobić skoroszyt ze zdjęciami psów od p. Ali i zostawić u ciotki dentystki w gabinecie. Pacjenci zamiast durnowate gazetki o modzie oglądać mogą zrobić coś bardziej pożytecznego :) Quote
__Lara Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Marzenuś napisał(a):A ja zamierzam zrobić skoroszyt ze zdjęciami psów od p. Ali i zostawić u ciotki dentystki w gabinecie. Pacjenci zamiast durnowate gazetki o modzie oglądać mogą zrobić coś bardziej pożytecznego :) Bardzo fajnie :lol: Quote
mtf zalesie Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 tak takie gabinety to biale plamy na mapie poszukiwan psich ds Quote
Marzenuś Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Na szczęście ciotka się zgodziła. Miejmy nadzieję, że jakiś efekt to przyniesie. Myślałam, żeby na pierwszej stronie przedstawić warunki adopcji itp a na następnych zdjęcie i opis psa. Cała strona dla jednego psiaka. Quote
mtf zalesie Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 moze ktos chce orginalnego trojkolorowego psa asika Quote
__Lara Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 mtf zalesie napisał(a):moze ktos chce orginalnego trojkolorowego psa asika Wiadomo co z nim? Quote
mtf zalesie Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 jest w dt u chlopa niedaleko pani ali,zeby nie latal po wsi i nie wpadl znowu we wnyki ma miec kastracje latem Quote
__Lara Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 mtf zalesie napisał(a):jest w dt u chlopa niedaleko pani ali,zeby nie latal po wsi i nie wpadl znowu we wnyki ma miec kastracje latem Kurcze, szkoda, że nadal nie ma swojego ostatecznego domku :roll: Quote
mtf zalesie Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 nie jest tragicznie jakis tam dom ma na wikcie pani ali jest.klopotem jest norka ze szczeniakiem bo pani ala palci hotel a domu na horyzoncie nie ma.szczeniki z lasu tez sa. Quote
tula Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Marzenuś napisał(a):Czasem mnie to przerasta już.... Dokładnie Cię rozumiem, ogłaszam Asika od paru miesięcy i codziennie mu odnawiam przynajmniej jedno ogłoszenie, a odzewu brak, ale mam nadzieję, że w końcu znajdzie swój wymarzony dom. Quote
tula Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Wydrukowali mi dzisiaj Asika w Metrze, czy naprawdę nikt nie dzwonił..? Quote
__Lara Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 tula napisał(a):Wydrukowali mi dzisiaj Asika w Metrze, czy naprawdę nikt nie dzwonił..? O ja, super, musiał ktoś dzwonić! Quote
mtf zalesie Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 do mnie dzwonil facet ze chce go do bloku-dam tel.pani ali ale wiem ze on na smyczy nie umie chodzic i nie wiem czy starsze osoby podolaja wezwaniu i bede go chcialy uczyc bo to dosc energiczyny pies Quote
__Lara Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 mtf zalesie napisał(a):do mnie dzwonil facet ze chce go do bloku-dam tel.pani ali ale wiem ze on na smyczy nie umie chodzic i nie wiem czy starsze osoby podolaja wezwaniu i bede go chcialy uczyc bo to dosc energiczyny pies Może akurat się nie zrażą ;):multi: Quote
anetek100 Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 dla Asika wciaz odnawiam allegro niestety zadnych odpowiedzi i nawet malo odwiedzin:(:(szkoda fajny piesek,ale moze w koncu ktos go zauwazy Quote
Marzenuś Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Asik nie nadaje się do bloku. Tylko na podwórko, gdyż bardzo lubi niszczyć. Niekoniecznie tylko wtedy gdy jest sam. Quote
Recommended Posts