Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no właśnie tyle ogłoszeń porobiłaś i cisza:( z moich także..kiedyś odezwała sie Pani że bardzo by go chciała,ale niestety jej siostra ją ubiegła i wzięła innego:(no ale na pewno jakis domek gdzieś jest i nideługo się odezwie:)za co trzymamy kciuki

Posted

anetek100 napisał(a):
no właśnie tyle ogłoszeń porobiłaś i cisza:( z moich także..kiedyś odezwała sie Pani że bardzo by go chciała,ale niestety jej siostra ją ubiegła i wzięła innego:(no ale na pewno jakis domek gdzieś jest i nideługo się odezwie:)za co trzymamy kciuki

Jaka szkoda :-(:-(:-(:-( gdyby tak do metra trafił... :roll: dlatego ten cafeanimal to wskazany!

Posted

A ja zamierzam zrobić skoroszyt ze zdjęciami psów od p. Ali i zostawić u ciotki dentystki w gabinecie. Pacjenci zamiast durnowate gazetki o modzie oglądać mogą zrobić coś bardziej pożytecznego :)

Posted

Marzenuś napisał(a):
A ja zamierzam zrobić skoroszyt ze zdjęciami psów od p. Ali i zostawić u ciotki dentystki w gabinecie. Pacjenci zamiast durnowate gazetki o modzie oglądać mogą zrobić coś bardziej pożytecznego :)

Bardzo fajnie :lol:

Posted

Na szczęście ciotka się zgodziła. Miejmy nadzieję, że jakiś efekt to przyniesie.
Myślałam, żeby na pierwszej stronie przedstawić warunki adopcji itp a na następnych zdjęcie i opis psa. Cała strona dla jednego psiaka.

• 3 weeks later...
Posted

mtf zalesie napisał(a):
jest w dt u chlopa niedaleko pani ali,zeby nie latal po wsi i nie wpadl znowu we wnyki ma miec kastracje latem

Kurcze, szkoda, że nadal nie ma swojego ostatecznego domku :roll:

• 2 weeks later...
Posted

Marzenuś napisał(a):
Czasem mnie to przerasta już....

Dokładnie Cię rozumiem, ogłaszam Asika od paru miesięcy i codziennie mu odnawiam przynajmniej jedno ogłoszenie, a odzewu brak, ale mam nadzieję, że w końcu znajdzie swój wymarzony dom.

Posted

do mnie dzwonil facet ze chce go do bloku-dam tel.pani ali ale wiem ze on na smyczy nie umie chodzic i nie wiem czy starsze osoby podolaja wezwaniu i bede go chcialy uczyc bo to dosc energiczyny pies

Posted

mtf zalesie napisał(a):
do mnie dzwonil facet ze chce go do bloku-dam tel.pani ali ale wiem ze on na smyczy nie umie chodzic i nie wiem czy starsze osoby podolaja wezwaniu i bede go chcialy uczyc bo to dosc energiczyny pies

Może akurat się nie zrażą ;):multi:

• 5 weeks later...