Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziekujemy tula jestes niezawodna-gdybys kiedys miala troche czasu to jeszcze do oglaszania mamy mix kaukazice 1,4 roku ,zaniedbana u cwoka na krotkim lancuchu.zdjecia sa na watku przytuliska w augustowie -nie mamy innych bo cwok nie pozwala robic ale psa odda.tel do pani ali/dlugo dzwonic/

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mtf jak znajdziesz chwilę to podeślij mi te fotki na maila i krótki opis suni, bo zanim ja znajdę na wątku to pewnie trochę minie, a ja postaram sie sunię jak najszybciej poogłaszać.

Posted

Byłyśmy dziś u Tajfunka. Tajfunek ma na imię teraz Bartek. No i łobuz zepsuł znowu kołnierz... I sam sobie zdjął kilka szwów ;/

A z Asikiem mamy kłopot... Chłop u którego przebywa nie zajmuje się nim zbytnio. W takiej sytuacji lepiej, gdyby był uwiązany. Biega za sukami z cieczką gryzie się z innymi psami. A ja znam tą wieś i wiem jak tam ludzie jeżdżą. Może go zabić samochód, wpaść we wnyki, albo co gorsza skończyć jak Kulka, pod kołami pociągu. Tuż obok są tory... Potrzebny DT, DS....

Posted

Marzenuś napisał(a):
Byłyśmy dziś u Tajfunka. Tajfunek ma na imię teraz Bartek. No i łobuz zepsuł znowu kołnierz... I sam sobie zdjął kilka szwów ;/

A z Asikiem mamy kłopot... Chłop u którego przebywa nie zajmuje się nim zbytnio. W takiej sytuacji lepiej, gdyby był uwiązany. Biega za sukami z cieczką gryzie się z innymi psami. A ja znam tą wieś i wiem jak tam ludzie jeżdżą. Może go zabić samochód, wpaść we wnyki, albo co gorsza skończyć jak Kulka, pod kołami pociągu. Tuż obok są tory... Potrzebny DT, DS....

:( ojejq, nieciekawa sytuacja :(

• 2 weeks later...
Posted

ogłoszenia dla Asika:
kupiepsa
aleokazja
eoferty.com
dwukropek
pineska
adopcjapsa
gumtree
bono-polska
kupsprzedaj
pajeczyna
ojej

gdyby ktoś chciał porobić ogłoszonk to wstawiłam w pierwszy post zdjęcia Asika:)

• 2 weeks later...
Posted

Znowu odnowiłam Asikowi wszystkie wcześniejsze ogłoszenia i codziennie od nowa daję jego ogłoszenie do cafeanimal, bardzo bym chciała, żeby ktoś się nim zainteresował:-(

Posted

tula napisał(a):
Znowu odnowiłam Asikowi wszystkie wcześniejsze ogłoszenia i codziennie od nowa daję jego ogłoszenie do cafeanimal, bardzo bym chciała, żeby ktoś się nim zainteresował:-(

Kurcze, żeby go do metra dali.... to by była dla niego duża szansa.

Posted

tylko że w Metrze teraz niestety nie dają ogłoszeń o adopcji codziennie, np. w tym tygodniu jeszcze nie zamieszczali. Dlatego prawdopodobieństwo wydrukowania ogłoszenia jest mniejsze niestety, ale i tak go bedę odnawiać cały czas na cafeanimal.

Posted

tula napisał(a):
tylko że w Metrze teraz niestety nie dają ogłoszeń o adopcji codziennie, np. w tym tygodniu jeszcze nie zamieszczali. Dlatego prawdopodobieństwo wydrukowania ogłoszenia jest mniejsze niestety, ale i tak go bedę odnawiać cały czas na cafeanimal.

Ale dzisiaj były ogłoszenia, więc trzeba próbować :)

Posted

próbuję, próbuję dlatego codziennie mu odnawiam ogłoszenie na cafeanimal. Już mi tam wydrukowali kilka psiaków z naszego schroniska, z różnym co prawda skutkiem niestety, ale czasem sie udaje znaleźć w ten sposób dom a czasem nie. Dlatego oprócz cafeanimal odnawiam też Asikowi regularnie wszystkie pozostałe ogłoszenia, ale może w Metrze też mu sie uda w końcu, mam nadzieję.

• 3 weeks later...