Jump to content
Dogomania

Banita - starsza jamniczka od lat w schronisku. Ma domek !!! :)

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj Bania zrobila swoje pierwsze kroczki:multi:sama,tak ni z tego ni z owego,poprostu wstala i poszla:)jeszcze ja rzuca,dupka sobie,przod sobie,ale wazne ze wogole stala:)co prawda ze 2 ,pozniej znowu ze 2 ale teraz mamy nadzieje ze wszystko bedzie lecialo jej z gorki:loveu:

Posted

Ojej, kuzlik! Co za zmiana rewelacyjna! :-o To na pewno Banitka?;)
Zupełnie inny pies- zadowolona mina, piękna sierść, inna postawa. Jest gdzieś taki wątek Metamorfozy-można by ją tam pokazać :cool3:

Posted

kuzlik napisał(a):
fotki z dzisiajszego spaceru,zwroccie uwage ze Bania chodzi sama:multi:ale sie cieszyla,wszystkie krzaczory byly jej:)

:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

A ja co oglądam zdjęcia "nowej" Banitki, to jestem pod co raz większym wrażeniem! Kuzlik, JESTEŚ WIELKA!!!! :Rose:

P.s.
A tak swoją drogą, to chętnie bym zaprosiła na ten wątek kilka dogomaniaczek, które początkowo wątpiły w Twoje dobre intencje. Może dało by im to do myślenia, że nie warto oceniać ludzi po pierwszych kilku zdaniach, tylko poświęcić im jednak chwilę, po to by sprawdzić jacy są naprawdę...