Jump to content
Dogomania

Banita - starsza jamniczka od lat w schronisku. Ma domek !!! :)

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jak nie miałam "chwilowo" internetu to aby zobaczyć co u Banitki, bo akurat przed pojawieniem się pierwszych zdjęć net mi się zepsuł :cool3: to się zaraz nauczyłam dostawać do netu przez komórkę :lol: także ..dobrze, że mi się net zepsuł :lol: i Banitkę szczęśliwą i szalejącą :roll::evil_lol:;) już widziałam :p:loveu:

A to zdjęcie PIĘKNIASTE :loveu:

A "porównanie" - ja nie wiem dlaczego Ty kuzlik porównujesz ..dwa różne psy :lol:;) No.. odżyła Banitka - jakby się narodziła na nowo.. :multi::loveu::multi::kiss_2:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

kuzlik napisał(a):
no na to wyglada :) fajnie ze ktos taki jak ty,nie znajac jej,nie widzac,pomagajac tylu psom,pamieta o Bani :) milo nam;)

Pamiętam o wszystkich poniekąd moich (aukcyjnie, jamniczo itp) psiakach i bardzo się ciesze jak sie jakies nowiny pojawią u któregoś z nich. Żadnego watku w którym czynnie uczestniczyłam nie usuwam. Aż się boję spojrzeć ile mam w subskrypcji.

Posted

kuzlik napisał(a):
oj napewno wiele psiakow ale ile jest teraz szczesliwych :) i poniekad dzieki tobie :)

Widzieć ich pychole uśmiechnięte, albo metamorfozy niczym Banitki to sama radocha i to co trzyma przy działaniu. Bo nie ukrywam, ze bywają chwile załamania.

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...