Miśka84 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ziutka napisał(a):Dzień dobry maleńka ;) :p:p:p:p:p Quote
enia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 a ja ją dziś wyprzytulałam i sobie pogadałyśmy...... Mila to przylepa nie z tej ziemi, przylgneła mi do nóg całym ciałkiem i tak tkwiła :-( nie miałam sumienia odejść........... ona uwielbia głaski cieszy sie jak nie wiem........ a najgorsze jest to,że poszłam obadać ich prowizoryczną budkę a tam nie było nic! tylko goła ziemia zagrabiona, teraz to już nie wiem gdzie ona śpi........ dziewczyny ona jest bardzo grzeczna, chce żeby ją głaskać, chce żeby ją zabrać ze sobą....łepek wkłada w dłoń i tak stoi nieruchomo:-( Mila ma łupież po całości, myśle ,że to może być od nadmiaru białka...... są foty, evita wstawi bo ja mam w pracy blokady. Kto da tymczas Milusi? błagam........ Quote
mru Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='enia'] a najgorsze jest to,że poszłam obadać ich prowizoryczną budkę a tam nie było nic! tylko goła ziemia zagrabiona, teraz to już nie wiem gdzie ona śpi........ o cholera jak to!? o nie :( no musiało do tego dojść... a dzieciaki się kręcą? MILKA POTRZEBUJE TYMCZASU! Quote
enia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='mru']o cholera jak to!? o nie :( no musiało do tego dojść... a dzieciaki się kręcą? MILKA POTRZEBUJE TYMCZASU! dzieci nie widziałam pewno w szkole,a ludzi od cholery bo dziś dzień targowy! pędzą na złamanie karku po świąteczne zakupy itp. a kto by się suką stojącą na chodniku przejmował??? omijali nas szerokim łukiem:-( Ziuta na targu przy wejściu po lewej siedziała staruszka z jakimiś krzakami czy czymś a pod jej stopami wysmarowana błotem malutka sunieczka mix, mniejsza niż jamnik:shake: musiałam lecieć do pracy niestety........nie mam już siły. Quote
Charly Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 DT dla Milki..jest tak zimno:modla: Eniu wstaw jej tam jakies kartony rozerwane przynajmniej, zeby tak na ziemi nie lezala co? Quote
Miśka84 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 enia napisał(a):a ja ją dziś wyprzytulałam i sobie pogadałyśmy...... Mila to przylepa nie z tej ziemi, przylgneła mi do nóg całym ciałkiem i tak tkwiła :-( nie miałam sumienia odejść........... ona uwielbia głaski cieszy sie jak nie wiem........ a najgorsze jest to,że poszłam obadać ich prowizoryczną budkę a tam nie było nic! tylko goła ziemia zagrabiona, teraz to już nie wiem gdzie ona śpi........ dziewczyny ona jest bardzo grzeczna, chce żeby ją głaskać, chce żeby ją zabrać ze sobą....łepek wkłada w dłoń i tak stoi nieruchomo:-( Mila ma łupież po całości, myśle ,że to może być od nadmiaru białka...... są foty, evita wstawi bo ja mam w pracy blokady. Kto da tymczas Milusi? błagam........ Ja już nie mam siły :-( Quote
Miśka84 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 To może napiszcie do Żabusi? W tej. tragicznej syt. może poratuje? Quote
enia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 żabusia napisał(a):A co z DT u Aliny S? Wyjaśniłyście to? ja napisałam jakiś temu czas pw ale brak odpowiedzi, może nie ma miejsca , nie wiem...... Quote
żabusia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 A co z DT u Aliny S? Wyjaśniłyście to? Quote
evita. Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Dostałam maila z fotami Milci. Postaram się wstawić je jak najszybciej, ale póki co poczta mi niestety szwankuje :shake: Quote
enia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Milcia do góry, może ktoś sie ulituje....... Quote
Miśka84 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Powysyłałam Milkę bo kilku wątkach, ale jak widzę cisza :shake: Quote
mru Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 możesz mi evita podesłać muszę zostać w pracy dłużej i tak i nie mam co robić [email protected] chyba, że przesyłać nie możesz - o tym nie pomyślałam :roll: Quote
enia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 mała? sięga mi ciut przed kolanko;) a ja mam 165 cm..... Quote
anetek100 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 witajcie chcialabym pooglaszac sunie na kogo mam dac numer??moze gdzie sjest ale ja z rozpeu nie zauwazylam Quote
Miśka84 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 enia napisał(a):mała? sięga mi ciut przed kolanko;) a ja mam 165 cm..... Wydawało mi się, że jest wieksza :roll: Quote
enia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 już wiem czemu zlikwidowali prowizoryczna budę:roll: spotkałam dziś tego chłopca, pytał o Szorstka czyli Misia itp.opowiadał o kłopotach zwierzęcych jakie mają na swoim osiedlu- powiem jedno horror, podejście niektórych osób:shake: budke zlikwidowano na polecenie UM, bo przeszkadzała w przydomowym ogródku:shake: Milka śpi w "dzierżawionej" piwnicy, nikt nie może sie z bloku o tym dowiedzieć( chodzi o przeciwników psich) ale cały dzień musi być na ulicy, dzieciaki kupują jej karme w biedronce jakąś za 10 zl, zrobili zbiórke wśród blokowych miłośników i zebrali ok. 100 na obroże, obroże p\pchelna,karme.......... dziś zaniose jej adresatkę i wpisze tel. powiedziałam chłopcu ,że szukamy dla niej domu lub tymczasu, on sam zdaje sobie sprawe,że Milka wadzi niektórym ludziom:-( Quote
mru Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 słuchajcie, enia mi jeszcze wszystko na pw napisała i - sytuacja jest marna żeby nie powiedzieć nagląca szukamy DT pilnie :( jak już im zlikwidowali "budę" to... :shake: Quote
anetek100 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 a jaki mam podawac numer w ogloszeniach prosze odpiszcie jakos damy rady:):):)!!!!!!!!!!!!!! Quote
enia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 anetek100 napisał(a):a jaki mam podawac numer w ogloszeniach prosze odpiszcie jakos damy rady:):):)!!!!!!!!!!!!!! podaj tel Patryka opiekuna Milki i mój, zaraz wysle pw. Quote
Recommended Posts