Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja ją dziś wyprzytulałam i sobie pogadałyśmy......
Mila to przylepa nie z tej ziemi, przylgneła mi do nóg całym ciałkiem i tak tkwiła :-( nie miałam sumienia odejść...........
ona uwielbia głaski cieszy sie jak nie wiem........
a najgorsze jest to,że poszłam obadać ich prowizoryczną budkę a tam nie było nic! tylko goła ziemia zagrabiona, teraz to już nie wiem gdzie ona śpi........
dziewczyny ona jest bardzo grzeczna, chce żeby ją głaskać, chce żeby ją zabrać ze sobą....łepek wkłada w dłoń i tak stoi nieruchomo:-(
Mila ma łupież po całości, myśle ,że to może być od nadmiaru białka......
są foty, evita wstawi bo ja mam w pracy blokady.
Kto da tymczas Milusi? błagam........

Posted

[quote name='enia']
a najgorsze jest to,że poszłam obadać ich prowizoryczną budkę a tam nie było nic! tylko goła ziemia zagrabiona, teraz to już nie wiem gdzie ona śpi........

o cholera
jak to!? o nie :( no musiało do tego dojść...

a dzieciaki się kręcą?

MILKA POTRZEBUJE TYMCZASU!

Posted

[quote name='mru']o cholera
jak to!? o nie :( no musiało do tego dojść...

a dzieciaki się kręcą?

MILKA POTRZEBUJE TYMCZASU!

dzieci nie widziałam pewno w szkole,a ludzi od cholery bo dziś dzień targowy! pędzą na złamanie karku po świąteczne zakupy itp. a kto by się suką stojącą na chodniku przejmował??? omijali nas szerokim łukiem:-(

Ziuta na targu przy wejściu po lewej siedziała staruszka z jakimiś krzakami czy czymś a pod jej stopami wysmarowana błotem malutka sunieczka mix, mniejsza niż jamnik:shake:
musiałam lecieć do pracy niestety........nie mam już siły.

Posted

enia napisał(a):
a ja ją dziś wyprzytulałam i sobie pogadałyśmy......
Mila to przylepa nie z tej ziemi, przylgneła mi do nóg całym ciałkiem i tak tkwiła :-( nie miałam sumienia odejść...........
ona uwielbia głaski cieszy sie jak nie wiem........
dziewczyny ona jest bardzo grzeczna, chce żeby ją głaskać, chce żeby ją zabrać ze sobą....łepek wkłada w dłoń i tak stoi nieruchomo:-(
Mila ma łupież po całości, myśle ,że to może być od nadmiaru białka......
są foty, evita wstawi bo ja mam w pracy blokady.
Kto da tymczas Milusi? błagam........

Ja już nie mam siły :-(

Posted

żabusia napisał(a):
A co z DT u Aliny S? Wyjaśniłyście to?

ja napisałam jakiś temu czas pw ale brak odpowiedzi, może nie ma miejsca , nie wiem......

Posted

już wiem czemu zlikwidowali prowizoryczna budę:roll:
spotkałam dziś tego chłopca, pytał o Szorstka czyli Misia itp.opowiadał o kłopotach zwierzęcych jakie mają na swoim osiedlu- powiem jedno horror, podejście niektórych osób:shake:
budke zlikwidowano na polecenie UM, bo przeszkadzała w przydomowym ogródku:shake:
Milka śpi w "dzierżawionej" piwnicy, nikt nie może sie z bloku o tym dowiedzieć( chodzi o przeciwników psich)
ale cały dzień musi być na ulicy, dzieciaki kupują jej karme w biedronce jakąś za 10 zl, zrobili zbiórke wśród blokowych miłośników i zebrali ok. 100 na obroże, obroże p\pchelna,karme..........
dziś zaniose jej adresatkę i wpisze tel.
powiedziałam chłopcu ,że szukamy dla niej domu lub tymczasu, on sam zdaje sobie sprawe,że Milka wadzi niektórym ludziom:-(

Posted

słuchajcie, enia mi jeszcze wszystko na pw napisała i - sytuacja jest marna żeby nie powiedzieć nagląca
szukamy DT pilnie :(

jak już im zlikwidowali "budę" to... :shake:

Posted

anetek100 napisał(a):
a jaki mam podawac numer w ogloszeniach prosze odpiszcie jakos damy rady:):):)!!!!!!!!!!!!!!

podaj tel Patryka opiekuna Milki i mój, zaraz wysle pw.