Cyraneczka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Właśnie przeglądam nowy numer PP i widzę fajne rzeczy. Myślałam, ze nic ciekawego nie ma, bo na forum cisza :-) Warto poczytać temat miesiąca, niesamowity: Dziennikarz wybrał się z psem na miasto i wchodził do sklepów, urzędów... fajne doświadczenie, wiadomo teraz gdzie z psem przyjmują a gdzie nie ;) I jeszcze jest ciekawie opisane jak nauczyc psa wchodzenia do wody. Przyda sie w najbliższe weekendy, bo cały czas upał zapowiadają ;) Quote
Sawanna Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 O kupie!Moje nigdy nie wejdą do wody choćby się paliło. Quote
Cyraneczka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Tofik1']O kupie!Moje nigdy nie wejdą do wody choćby się paliło.[/quote] No to powiem Ci, ze te sposoby działają ;) Chociaz zupełnie nieświadomie jeden z nich wykorzystałam (a dopiero potem o tym przeczytałam). Nasza najmłodsza sunia okazała sie być wielką zazdrośnicą. Ostatnio nad wodą zajęliśmy się starszymi psami, a ona była na brzegu. Tak pozazdrościła, że bawimy się w wodzie z chłopakami, że sama postanowiła wejść i przypłynąć do nas! A pierwszy raz była nad wodą ;). Ale w PP są też inne przykłady i jeszcze informacje czego nie należy robić, bo można psa na dobre zniechęcić. Quote
JustynaJK Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 fajnie,że już jest nowy nr! czekam z utęsknieniem aż mi ktoś z rodzinki kupi,bo sama jestem uziemiona w domu-skręcone śródstopie Quote
Atena Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ja to najbardziej lubie o wystawach :D Od niedawna siedze w temacie, a teraz jest o Junior Handing z którym miałam raz stycznośc, ale nie wiem czy będe startować... Quote
Arlene Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ja też już mam sierpniowy numer :multi: Temat miesiąca rzeczywiście ciekawy. Nie sądziłam, że gdziekolwiek pies może wejść do apteki :lol: Artykuł o JH dość krótki, ale wzbudza zainteresowanie tematem. A wskazówki dotyczące wody muszę wypróbować, niedługo z Nuśką pojedziemy nad wodę :) Quote
bellatriks Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='aleb']Do mnie jeszcze nie przyszedł nowy nr... dziwne[/quote] do mnie chyba też nie.... może polecę sprawdzić skrzynkę..? e, nie chce mi się....:evil_lol: Quote
Koma Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 W sklepach w Łodzi jeszcze nie ma :roll: pewnie będzie jutro ;) Quote
bellatriks Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Marzenko, ale widziałam PP dzisiaj w jednym z kiosków... Quote
Koma Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 To ja chyba na jakimś zadupiu mieszkam :lol: chociaż u mnie w pobliskich sklepach zazwyczaj jest w czwartek więc w sumie bez zmian... ciekawa tylko jestem dlaczego w jednym miejscu są dostawy a w innym nie :roll: Quote
bellatriks Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Koma']To ja chyba na jakimś zadupiu mieszkam :lol: chociaż u mnie w pobliskich sklepach zazwyczaj jest w czwartek więc w sumie bez zmian... ciekawa tylko jestem dlaczego w jednym miejscu są dostawy a w innym nie :roll:[/quote] hmm.. coś tu u nas w Łodzi dziwacznie... :roll: Quote
nathaniel Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 A ja dodam , że jestam maleńki artykulik o naszej Rybc! ;) Quote
moth Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='nathaniel']A ja dodam , że jestam maleńki artykulik o naszej Rybc! ;)[/quote] Który to? :-o Quote
Trapa Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Muszę kupić nowy numer! Co do owczarków australijskich z październikowego numeru, to jest to hodowla z podkarpacia, ale nie pamiętam nazwy. Właściciel siedzi w stanach, a tutaj ma pomocników, którzy opiekują się jego psami. Quote
nathaniel Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='moth']Który to? :-o[/quote] W zasadzie to nie artykulik , a wzmianka,ale jest :evil_lol: Strona 6 "Dzieci z Inicjatywą" Quote
Narya Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 A ja wyjechałam do dziadków i można tutaj dostać tylko MP... z PP gorzej, widziałam tylko 1 nr, ale tak zmiętolony, że go nie wzięłam :roll: Ale i tak poszukam, może jednak trafię ;) Quote
Atena Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='nathaniel']W zasadzie to nie artykulik , a wzmianka,ale jest :evil_lol: Strona 6 "Dzieci z Inicjatywą"[/quote] HA! Wiedziałam :P Quote
Trapa Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Kupiłam PP i też MP, bo zintrygował mnie tytuł: "Labrador czy beagle? Który bardziej ndaje się do dziecka?" Quote
bellatriks Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Dzisiaj dostałam prenumerkę. Ryc!u gratulacje! :klacz: Oby inni też wzięli z Ciebie przykład. Quote
aleb Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Ja też dostałam :) Ale jutro zabiorę się do czytania, bo dziś już jestem zmęczona Quote
shangri_la Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 jeszcze nie zaczelam czytac, a musze sie pochwalic ze moja Birunia jest w konkursie foto :evil_lol: Quote
Trapa Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ja też nie zaczęłam czytać. Muszę najpierw skończyć książkę, a jeszcze kilkanaście kartek mi zostało. Ale co się odwlecze to nie uciecze... Quote
Recommended Posts