JustynaJK Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='gabryska']JustynaJK a z jakim psiurem na okładce jest ostatni numer Kynologii? Ja ostatni mam z moskiewskim stróżującym kupiony oczywiscie nie w moim WIEELKIM miescie...[/quote] właśnie chyba nie mam ostatniego nr napisałam maila do redakcji w sprawie prenumeraty Quote
Koma Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Ja też już mam :) śliczny ten onek na okładce :loveu: Quote
puli Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Swietna 5 część "Przewodnika wystawcy".Ulotki z tym artykułem powinny być rozdawane przy wejściu na wszystkie wystawy. Quote
Guciek Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 ja kupilam przez przypadek. Urwałam sie ze szkoły na zakupy koledze na 18nastke. Wracając z koleżanką na autobus patrze, a tam przez witryne w saloniku prasowym widze PP. Nurka do sklepu i kupilam :P Tylko na bilet musialam pozyczac :lol: Quote
bellatriks Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Gucio: co tam bilet, PP ważniejszy! Ja dzisiaj otrzymałam prenumerkę;) Quote
aleb Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Ja musze lecieć do kiosku, bo potem już nie bedzie PP... Prenumerata się skonczyła i czas największy zamówić nową :) Quote
Guciek Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Juz calutkiego przeczytałam. O wystawach niektóre fragmenty są boskie! Ot np. "pokaż zęby" :lol: Quote
bellatriks Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Gucio']Juz calutkiego przeczytałam. O wystawach niektóre fragmenty są boskie! Ot np. "pokaż zęby" :lol:[/quote] tia.. pokaż zeby jest świetne:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Guciek Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Nie nalezy zapominać o USTAWIANIU psa :evil_lol: :lol: Quote
bogula Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 O "double handling"-u nie wspominajac---to "strzelanie z bata" mnie powaliło:shake: :evil_lol: . Fajny choć nieco ckliwy art."Skazani na przyjaźń". I jak zawsze niedosyt...czytania, ogladania. Quote
Guciek Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Bogula - ale z królikiem ... boziu, jacy ci ludzie są nienormalni ... wymachiwac zywym królikiem! Quote
Arlene Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Zastanawiam się nad prenumaratą PP. Te moje kioski mnie dobijają, majowego numeru nie było, a miałam mnieć odłożone :-( Nie dowieźli, czy co?... Quote
Guciek Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 rzeczywiscie lepiej kupic prenumerate. ale ja juz dorwalam salonik Kolportra i tam mają i PP i MP i tam bedę kupować :) Quote
Arlene Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 A właśnie w tym saloniku, który ja "dorwałam", zawsze było i MP i PP, a teraz - nic... Muszę sobie porozmawiać z kierowniczką :cool3: Quote
kurde Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 witam. ja prenumeruje PP juz drugi rok. jestem bardzo zadowolona bo przychodzi mi do domu nie musz eszukac po kioskach i przy zamawianiu prenumeraty zawsze jest jakis upominek dla czworonoga. Quote
Guciek Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 ja miałam dostac zestaw kosmetyków czy tam cos dla kazdego, kto zamowi roczna prenumerate. Juz sie dawno skończyła moja prenumerata a z kosmetykow nici! Quote
kurde Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 to dziwne ja zawsze prenumeruje na pół roku i zawsze cos dostaje tera bede prenumerowac juz 4 raz Quote
aleb Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ja też zamówiłam pół roku temu prenumeratę i miałam dostać bandanke i nadal jej nie mam. Teraz zamówiłam nastepną prenumerate i zobaczymy czy coś dostanę.... Quote
kurde Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 ja jak zamawiałam raz to dostałam książkę ostatnio opaske na reke i jeszcze cos dostałam ale nie pamietam. Teraz zamawiam i jest do dostania obroza przeciw pchłom itp. mam nadzieje ze mnie nie zawiodą. Ale pamietam jak pierwszy raz zamówilam to były dodatkowo 2 nr archiwalne gratis i tez ich nie dostała ale zadzwoniłam tam i okazało si ze pani na poczcie nie wpisała do końca. Za chyba 3 dni doszły te 2 numery wiec mysle ze jakbyscie sie upomnieli to by wysłali. Quote
batmanka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 w punkcie ruchu zapytałam Pana co z "Kynologią" może będzie zamawiał..dzis się dowiem.. Quote
Guciek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 kurde, ale ja dzwonilam - jakis mily afcet sie na mnie wydarl, ze mu głowe zawaracam i zebym jutro zadzwonila. To juz wolalam sie o nic nie upominac :roll: Raz pamietam, zamowilam prenumerate i miala opoznienie bo nie przychodzila jakis dluzszy czas. Zadzwoilam ale obsluzono mnie milo :-) za kilka dni gazeta byla. Quote
aleb Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [B]kurde[/B] czyli jak ja nie dostałam bandanki z temtej prenumeraty, to mam do nich zadzwonić? :) Quote
Recommended Posts