Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gabryska']JustynaJK a z jakim psiurem na okładce jest ostatni numer Kynologii?
Ja ostatni mam z moskiewskim stróżującym kupiony oczywiscie nie w moim WIEELKIM miescie...[/quote]

właśnie chyba nie mam ostatniego nr
napisałam maila do redakcji w sprawie prenumeraty

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja kupilam przez przypadek. Urwałam sie ze szkoły na zakupy koledze na 18nastke. Wracając z koleżanką na autobus patrze, a tam przez witryne w saloniku prasowym widze PP. Nurka do sklepu i kupilam :P Tylko na bilet musialam pozyczac :lol:

Posted

[quote name='Gucio']Juz calutkiego przeczytałam.
O wystawach niektóre fragmenty są boskie! Ot np. "pokaż zęby" :lol:[/quote]
tia.. pokaż zeby jest świetne:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

O "double handling"-u nie wspominajac---to "strzelanie z bata" mnie powaliło:shake: :evil_lol: .
Fajny choć nieco ckliwy art."Skazani na przyjaźń". I jak zawsze niedosyt...czytania, ogladania.

Posted

Zastanawiam się nad prenumaratą PP. Te moje kioski mnie dobijają, majowego numeru nie było, a miałam mnieć odłożone :-( Nie dowieźli, czy co?...

Posted

witam.

ja prenumeruje PP juz drugi rok. jestem bardzo zadowolona bo przychodzi mi do domu nie musz eszukac po kioskach i przy zamawianiu prenumeraty zawsze jest jakis upominek dla czworonoga.

Posted

ja miałam dostac zestaw kosmetyków czy tam cos dla kazdego, kto zamowi roczna prenumerate. Juz sie dawno skończyła moja prenumerata a z kosmetykow nici!

Posted

Ja też zamówiłam pół roku temu prenumeratę i miałam dostać bandanke i nadal jej nie mam.
Teraz zamówiłam nastepną prenumerate i zobaczymy czy coś dostanę....

Posted

ja jak zamawiałam raz to dostałam książkę ostatnio opaske na reke i jeszcze cos dostałam ale nie pamietam. Teraz zamawiam i jest do dostania obroza przeciw pchłom itp. mam nadzieje ze mnie nie zawiodą. Ale pamietam jak pierwszy raz zamówilam to były dodatkowo 2 nr archiwalne gratis i tez ich nie dostała ale zadzwoniłam tam i okazało si ze pani na poczcie nie wpisała do końca. Za chyba 3 dni doszły te 2 numery wiec mysle ze jakbyscie sie upomnieli to by wysłali.

Posted

kurde, ale ja dzwonilam - jakis mily afcet sie na mnie wydarl, ze mu głowe zawaracam i zebym jutro zadzwonila. To juz wolalam sie o nic nie upominac :roll: Raz pamietam, zamowilam prenumerate i miala opoznienie bo nie przychodzila jakis dluzszy czas. Zadzwoilam ale obsluzono mnie milo :-) za kilka dni gazeta byla.

• 3 weeks later...