re_ves Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 no ok, niech będzie :) ale to nie było napisane z zamiarem wywołania negatywnych emocji... trzymam kciuki za wspaniały domek i do góry Niunia!! Quote
2010 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Badzmy optymistycznie przekonani, psiak jest warty szybkiej adopcji!!!!!! Idealny rodzinnny psiak!!!!!!!!!Nie widzialam KALI jeszcze na stronie w fudacji AUREA POMOC GOLDENOM. Moze potrzeba im czasu. Jest jeszcze szansa.pomoc goldenom. Moze tam tez wstawic zdjecie KALI !! DO ROBOTY!!!! KALA czeka na dobry rodzinny domek! Serdecznie pozdrawiam Quote
2010 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 CISZA ! CZY KALA byla juz na rannnym spacerku ! Spobuje wejsc na forum AUREI (tej fundacj ) i oglosic slicznotke. Ktos musi sie wreszcze znalezc aby z nia pospacerowac!! Quote
2010 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Fajny banner ! Wiesz jak mam go jako drugiego wpisac? Co mi nie wychodzi! Quote
Yorija Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 ick napisał(a):Fajny banner ! Wiesz jak mam go jako drugiego wpisac? Co mi nie wychodzi! Spróbuj zaznaczyć ten w poście i wkleić do swojego podpisu. Quote
2010 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Udalo sie ! Dzieki ! Czasami potrzeba troche cierpiliwosci !!! Psiaki schroniskowe maja stoicka cierpliwosc. Kala siedzi i czeka juz prawie rok w tym schronie ! Quote
Yorija Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 No i prawie się Tobie udało. Tylko zginął ten poprzedni banerek i Masza :placz: Quote
2010 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Teraz to przesadzilam ! Miejsca brakuje dla biedulek ! Quote
maarit Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Kala - młodziaku :loveu:- skacz na górę:multi: Quote
gonia66 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Mogę i chcę Jej zrobić Allegro ogłoszeniowe. Potrzebuje jednak więcej informacji no i dane kontaktowe w razie pytań.Widzę małe zainteresowanie wątkiem, trzeba też w takim razie jakoś zaofować Małą...nie może tu być taka samotna:-(Proszę wiec o informacje i dzis po pracy zrobię MAłej Ogloszenie..może tez dodam na NK??No nie wiem- zacznijmy ja OGŁĄSZAĆ..więcej ogloszen potrzeba!!Cioteczki do roboty:lol:a dla MAłej..mizianko i mnóstwo cieplutkich myśli:loveu::loveu::loveu: Quote
Marka Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Tej suni rzeczywiście bliżej do goldena niż bernardyna - no ale na prośbę Anettty dałam ją na adopcyjną benków - a nuż tam właśnie ktoś ją wypatrzy - szkoda, żeby marniała w schronisku. PS. Proszę tylko o weryfikację kontaktowego numeru telefonu - ten skopiowałam z innego bernardynowatego z tego schroniska - jeśli ma być inny - proszę o gg 2664270 lub mail [email protected] Quote
Yorija Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Kontakt jak najbardziej własciwy. Ja o sunie wiem niewiele - po za tym, ze młoda, że spaceruje z dziećmi na spacery co znaczy, że je lubi i tyle. więcej też informacji nie uzyskałam w schronisku. Telefon należy dać do nich bezpośrednio bo jak wcześniej dawałam swoj własny a potem odsyłałam ludzi, żeby dzwonili do schronu i się tam umawiali to ludziska się zniechęcali. Quote
Yorija Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 ick napisał(a):Kala ma juz ogloszenie na forum " Naszej klasy " Wejde rowniez na forum pomoc godenom. I w gazecie gnieznijskiej bedzie ogloszenie. Trzymajmy kciuki. Dobranoc Kalo !! Dziekuję :-) Quote
2010 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Kala ma juz ogloszenie na forum " Naszej klasy " Wejde rowniez na forum pomoc godenom.Dam ogloszenie. I w gazecie gnieznijskiej bedzie ogloszenie. Trzymajmy kciuki. Dobranoc Kalo !! Quote
2010 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Kala ma ogloszenie w "Szansie Goldenom",w "Naszej klasie" w gazecie gnieznijskiej a w allegro ktos chcial jej zrobic ? Ogloszenie w allegro potrzebne dla Kali ! Kala czy bylas dzisiaj na spacerze ? Quote
nika28 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Alegratka : Piękna Kala - mix benka z goldenem? Chce mieć dom! Quote
Itinea Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Kala Ty od wczoraj na spacerze nie byłaś, chodź szybciutko :Dog_run: Quote
2010 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Hallo Yorija ! Wpisalam Kale na forum "Szansa goldenom" .Jest ogladana. Ale mam problem z fotkami, zniknely .Administrator chce usunac ogloszenie, bo fotek brakuje! Prosze zarejestruj sie szybko na forum , zaloz watek (zrob ogloszenie na goldenopodobnych) i wklej fotki. Tam ogladaja ogloszenia (juz ok.60 ). To szansa dla Kali ! Quote
Yorija Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Po zalogowaniu trzeba odczekać 24 zanim można wstawić zdjecia czy link. Ale już sie zarejestrowałam. Quote
Recommended Posts