Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u Kleo bomba :) , państwo zachwyceni nowym czlonkiem rodziny , z pania Kasia codziennie przez tel.rozmawiam a najprawdopodobniej w ta sobote sie do nich przejadę i postaram sie o jakies fotki :)

Posted

Dzisiaj o 22 będę rozmawiała z Kasią - wezmę od niej dane (bo umowę dostanę podpisana pocztą) i podam na forum.

Modliszko, napisz mi prosze, na pw lub tutaj, więcej o Elzie..:roll:
Przede wszystkim jak z kotami - bo po moich ostatnich ekscesach z psem atakowanym i zahukanym przez inne mam duży dystans.. Enya pogryzła moja Blanche i goniła koty..:roll: No i non stop wyła - także muszę wiedzieć.
Szukam też czegoś dla niej indywidualnego - bo to chyba byłoby najlepsze, żeby nie musiała współzawodniczyć o względy właściciele, bo wtedy frustracja może przerodzić się w agresję..

Posted

orpha napisał(a):
własnie Naa jak z ta umowa ? mialas mi na poczte przysłac :cool3:

Ja dałam Madzi umowę, która zawoziła Kaśce Kleo.
Przy Waszym spotkaniu zostanie Ci wręczona umowa (ja swoją część podpisałam) - jakoś kiepsko mi się wydrukowała, ale jest w dwóch egzemplarzach, także damy radę:oops:

Posted

Mam takiego Felka... on jest mały i w sumie dość potrzebujący bo ostatnio non stop w budzie siedzi... Tylko że nie wiem jak z jego szansami na adopcje :roll: ?

Mam jamnika Coriego...

Priorytetem jest też Nelson...mix PON, ma szanse na adopcje chyba tylko w warunkach domowych :-( Jest strasznie skołtuniony, strasznie płacze.

albo przejrzyj strone...może Tobie sie jakis wyjątkowo spodoba...

Psy dorosłe

Posted

a ten Felek to ile ma lat ? i czy szczekliwy jest ? bo mam pana ktory po smierci jednej suni szuka pieska na parking ( jest tam jeszcze jedna sunia lat 14) , warunki dobre ciepła buda , miska , zainteresowanie człowieka tez , opieka weterynaryjna - maja weta ktorzy na kazdy tel. do nich przyjezdza. Sunia ,ktora tam zostala wyglada naprawde swietnie. Szukaja psiaka nie za starego najchetniej 2-3 lata , takiego ktory lubi troszke pohałasowac i chetnie wykastrowanego

Posted

Naa, a może Gaja :cool3:
Co prawda ona nie jest najmniejsza - gdzieś wielkości Kleo.
Ogólnie wesoła, towarzyska i milusińska sunia.
Łasi sie do człowieka i sama podsuwa tyłeczek do głaskania ;)
Urodziła się V 2005 roku, a juz od 5.03.2007 roku jest w schronisku :shake:
Moze to by była dla niej szansa?!
Sunia jest CUDOWNA!

Posted

Byłam dzisiaj u Kleo :evil_lol:
Panstwo zakochani w niej na maxa :) , nic jej nie brakuje ,ma takie luksusy ze ho ho , a tak od siebie dodam ze ona jest przeurocza :loveu:, cudo nie pies !!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Jestem w ciągłym kontakcie z Kasią.
Ten domek jest wspaniały!:loveu:
Życzyłabym takiego każdemu psiakowi! Kleo jest wymiziana, wyszalała, wybiegana.. Miód na moje serce, gdy słyszałam jak dawała głos.. Jak zaczyna ładnie jeść.. biegać bez smyczy.. reagować na komendy..
Pies - ideał, dla cudownej rodzinki..

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Kurcze, to mea culpa:oops:
Bo ja mam kontakt z Kasią non stop, nawet w Wielkanoc dzwoniła złożyć mi życzonka w imieniu swoim i Kleosi! Kleo jest cudownie wyszalała, dostałam zdjęcia, ale MMSem i niestety nie mam jak ich wrzucić, mój chłopak dostanie kolejne i wtedy je dodam na forum.
Kleo ma codzienne długie spacerki i duuużo miłości.. psi ideał, zapatrzony w swoich nowych Panów..
A pomyślec, że tak niedawno była bez nadziei w schronie..! A teraz!
Prawdziwa księżna!:loveu: